- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.961
Halkla ilişkiler ve reklamcılık okudum aslındaay senmi çektin birde
allahım nerden aklına geldi
banada öğret evde fotoğraf makinası var yarı prof.Halkla ilişkiler ve reklamcılık okudum aslında
Böyle değişik foto çekme ordan geldi
Sonrası fotoğrafçılık kursları, amatör fotoğrafçılık klüpleri...
Artık hobim oldu
Hemencecik gelsiiinn belkide gelmeme sebebi farklidirrGece uykumdan uyandırmıştı
Öyle ise de gelsin beni sinir etmesin
Sahalara dönmem gerekiyor
Afiyet şifa olsun canım
Vuvvv öğretirim tabi ayıpsınbanada öğret evde fotoğraf makinası var yarı prof.
ama kullanan yok hediye gelmişti
Anca kimyasal belki... Test yapmadım. Gecikmeli geldi. Onun dışında farklı sebep olamaz kuzumHemencecik gelsiiinn belkide gelmeme sebebi farklidirr
en sevdiğim insan sensin parem bundan sonraVuvvv öğretirim tabi ayıpsın
Özledim ya yerlerde yuvarlanıp foto çekmeyi
Anca kimyasal belki... Test yapmadım. Gecikmeli geldi. Onun dışında farklı sebep olamaz kuzum
Aşk olsun sanaaaaaaaaaen sevdiğim insan sensin parem bundan sonra
şimdi level atladın en en enleri olduAşk olsun sanaaaaaaaaa
Zaten tanıdığından beri en sevdiğin ben olmalıydım
Hmm anladim hayirlisi diyelim ozaman gelsin bi an once yeni tur yeni sans demekVuvvv öğretirim tabi ayıpsın
Özledim ya yerlerde yuvarlanıp foto çekmeyi
Anca kimyasal belki... Test yapmadım. Gecikmeli geldi. Onun dışında farklı sebep olamaz kuzum
bacım nerelerdesin özledik yaNaa nikk baluş nanikk
kızzzzzzzzz o neeeeeeeeeeeeeeDün aşılama sonrası ilk ilişkiydi nasıl ağrım vardı baluş yoksa kesin bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni, silkele beni kaşı beni aklımdaydı yapabilirdik
Yine deli gibi araştırıyorum canım. Bi yandan da ağrım var yatıyorum. Bende çok aşırı yumurta gelişti bu ay iğne yüzünden o yüzden hapşırmak bile canımı yakıyor. Sen napıyorsunbacım nerelerdesin özledik ya
şimdi level atladın en en enleri oldu
Tam bittiğine emin olsamHmm anladim hayirlisi diyelim ozaman gelsin bi an once yeni tur yeni sans demek
Bu ay denemeyi planlıyorum bakalım
yaa kıyamam...Yine deli gibi araştırıyorum canım. Bi yandan da ağrım var yatıyorum. Bende çok aşırı yumurta gelişti bu ay iğne yüzünden o yüzden hapşırmak bile canımı yakıyor. Sen napıyorsun
Benimkine nerden buldugumu nasil anlaticam diye denemedim bu ay tutmazsa diger aya denerim belki
Gülme, bu pozisyon çok etkili biliyorsunkızzzzzzzzz o neeeeeeeeeeeeee
ahahahahah öleceğimmmmmmmmmmmmmmm
geç bile kaldın
Tam bittiğine emin olsam
"Tutmayın küçük enişteyi" olacak
Bu ay denemeyi planlıyorum bakalım
ebenden buldum deBenimkine nerden buldugumu nasil anlaticam diye denemedim bu ay tutmazsa diger aya denerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?