- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.981
Pareye bakiinn kim tutar seni
Tam bittiğine emin olsam
"Tutmayın küçük enişteyi" olacak
Bu ay denemeyi planlıyorum bakalım
Heccc yani uzumunu ye bagini sorma derimgeç bile kaldın
ebenden buldum de
kız ne soru sordurtuyorsun sen işine bak de
söyleneceğime ekim yapsın ekimHeccc yani uzumunu ye bagini sorma derim
Iki gundur soyleniyor millet patir patir doguruyor bizim daha bisey yok diye (kuzenim gecenlerde dogum yapti 2. yi dogurdu)
Nasılsın ballı baloncukkkkayınvalide torunlardan uzak durmak istemiyor... zeytindalı uzatmış..
sende tutuver büyüklük sende kalsın,
gidiyom beyazım dakika durmam
geçmiş olsun aşkoş
hayır olsun.. iyileşmedenmiçok stres yaptın kendine..
senin kız bu aralar pek bir yaramaz
selam cano
iyiyim cuku hanımcımmmmmmmmNasılsın ballı baloncukkk
Valla baktı rahmime iğneye başlamadan önceki ay klomenle oluşan yumurtalarının hepsi çatlamış adetle gitmiş rahmin iyi durumda iğneye başlayabiliriz dedi demeye de ultrasonda görsen pıtırcık tarlası gibiydi içim çatlatmadan önce. Bana dedi ki bu foliküllerin içi her zaman dolu olmayabiliyor. Bunu ancak opu sırasında içinde yumurta var mı diye görebiliyoruz. O yüzden çatlatalım. Önce en büyükleri çatlar (solda 20_19-17 üç tane sağda 17 bi tane büyük diğerleri küçük bir sürü varmış) çatlattık patlattık bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacakyaa kıyamam...
çünkü ara vermeden üst üste yaptın herşeyi normal yani...
raporlumusun kızzzzz
iyiyim cuku hanımcımmmmmmmm
sen nasılsın
gel tam zamanında geldin
sen beyazın pozisyonunu biliyormusun
06 pozisyon
ooo desene aşıklar yan yanaValla baktı rahmime iğneye başlamadan önceki ay klomenle oluşan yumurtalarının hepsi çatlamış adetle gitmiş rahmin iyi durumda iğneye başlayabiliriz dedi demeye de ultrasonda görsen pıtırcık tarlası gibiydi içim çatlatmadan önce. Bana dedi ki bu foliküllerin içi her zaman dolu olmayabiliyor. Bunu ancak opu sırasında içinde yumurta var mı diye görebiliyoruz. O yüzden çatlatalım. Önce en büyükleri çatlar (solda 20_19-17 üç tane sağda 17 bi tane büyük diğerleri küçük bir sürü varmış) çatlattık patlattık bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacakaşılama akşamı yumurtlama kanamam oldu hatta. Bence küçük Hüsamettin yumurtalaroım da büyüyor şu an...
Aynen kuzum raporluyum. Zaten ölürdüm şu halde çalışsambilmiş de vermiş raporu
yav ne kırcan beliniİyiyimmm kuzum kız biliyorumda riskli pozisyon belimi falan kırmayayım
ooo desene aşıklar yan yana
yav ne kırcan beliniyastık koyuyon korkak olmayn
ekin şu bebeleri artık
elini korkak alıştırmagasjshjahaajjaja bizi eşimle öyle hayal ettimde kız gülerim ben yapamam hahahahahaklıma siz gelirsiniz burdaki muhabbetler gelir amanınnn ben bu ay yakı denicem bakalım
elini korkak alıştırma
ayrıca sevişirken niye aklına biz geliyoruz kızz çatlak
söylemesi bizdeyavrum pozisyonu siz söylediniz ya o yüzden hahahafajsgahahajaj
Ben benimkine dedim hamilelikle ilgili bir forum var yazışıyoruz kadınlarla, hamile kalan arkadaşlar taktikte veriyor diye.forum kısmına şaşırdı taktik kısmını pek önemseyip denemediBenimkine nerden buldugumu nasil anlaticam diye denemedim bu ay tutmazsa diger aya denerim belki
söylemesi bizde
yapması senden
ekmesi enişteden
bebeler geliyortamam kuzum aklımda denicem bigün
bebeler geliyor
bebelerrrrrrrrrr
Allah duysun sesini İnşallahhhhhhhhhhhhhkasım 27de buraya 16 ay sonra mucizem geldiii hanımlaar yazıp pozitif testimi atacağım
Allah duysun sesini İnşallahhhhhhhhhhhhh
yokuş 06'yı ben de anlattım. hala goygoyunu yapıyor ama biz denemeyiz onu sakat bir duruş. ben kesin bir yerimi kırarımBen benimkine dedim hamilelikle ilgili bir forum var yazışıyoruz kadınlarla, hamile kalan arkadaşlar taktikte veriyor diye.forum kısmına şaşırdı taktik kısmını pek önemseyip denemedihiç hevesli değilsin diyorum 1 yıllık evliyim ne takıcam diyor. millet ne güzel çocuğum olsun baba oluyum der bunda yok
inşallah baloncuğum sırayla hepimiz patır patır hamiş kalalımmm 2020’nin en güzel olayı bu topikteki herkesin hamiş olması olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?