Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsın ballı baloncukkk

yaa kıyamam...
çünkü ara vermeden üst üste yaptın herşeyi normal yani...
raporlumusun kızzzzz
Valla baktı rahmime iğneye başlamadan önceki ay klomenle oluşan yumurtalarının hepsi çatlamış adetle gitmiş rahmin iyi durumda iğneye başlayabiliriz dedi demeye de ultrasonda görsen pıtırcık tarlası gibiydi içim çatlatmadan önce. Bana dedi ki bu foliküllerin içi her zaman dolu olmayabiliyor. Bunu ancak opu sırasında içinde yumurta var mı diye görebiliyoruz. O yüzden çatlatalım. Önce en büyükleri çatlar (solda 20_19-17 üç tane sağda 17 bi tane büyük diğerleri küçük bir sürü varmış) çatlattık patlattık bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak aşılama akşamı yumurtlama kanamam oldu hatta. Bence küçük Hüsamettin yumurtalaroım da büyüyor şu an...
Aynen kuzum raporluyum. Zaten ölürdüm şu halde çalışsam bilmiş de vermiş raporu

ooo desene aşıklar yan yana

İyiyimmm kuzum kız biliyorumda riskli pozisyon belimi falan kırmayayım
yav ne kırcan belini yastık koyuyon korkak olmayn
ekin şu bebeleri artık

Benimkine nerden buldugumu nasil anlaticam diye denemedim bu ay tutmazsa diger aya denerim belki
Ben benimkine dedim hamilelikle ilgili bir forum var yazışıyoruz kadınlarla, hamile kalan arkadaşlar taktikte veriyor diye.forum kısmına şaşırdı taktik kısmını pek önemseyip denemedi hiç hevesli değilsin diyorum 1 yıllık evliyim ne takıcam diyor. millet ne güzel çocuğum olsun baba oluyum der bunda yok

yokuş 06'yı ben de anlattım. hala goygoyunu yapıyor ama biz denemeyiz onu sakat bir duruş. ben kesin bir yerimi kırarım
benimkinin de umrunda değil. sanki birisi buna kesin çocuğu olacağının garantisini vermiş gibi. zerre kadar kaygısı da yok acelesi de :/ ben ikimizin yerine bol bol takıyorum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…