- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.001
Sagol kuzumGece uykumdan uyandırmıştı
Öyle ise de gelsin beni sinir etmesin
Sahalara dönmem gerekiyor
Afiyet şifa olsun canım
Iıııhhhh olmaşss nooo nayirşimdi level atladın en en enleri oldu
valla aynısının tıpkısı benim eşim. illaki bir gün olur modunda.böyle olunca benimde hevesim kaçtı zaten. iyi korunalım o zaman 2 sene sonra olsun diyorum ağzını aramak için. yok yaş geçer diyor bu sene olsun diyor. anlamadım gitti içten içe istiyor da belli mi etmiyoryokuş 06'yı ben de anlattım. hala goygoyunu yapıyor ama biz denemeyiz onu sakat bir duruş. ben kesin bir yerimi kırarım
benimkinin de umrunda değil. sanki birisi buna kesin çocuğu olacağının garantisini vermiş gibi. zerre kadar kaygısı da yok acelesi de :/ ben ikimizin yerine bol bol takıyorum kafaya
kalbimtooooooIıııhhhh olmaşss nooo nayir
Diyorum zaten bi cocuk yapican ondada ben kosuyorum pesindensöyleneceğime ekim yapsın ekim
Benimki forumu biliyor taktikleri bilmiyorBen benimkine dedim hamilelikle ilgili bir forum var yazışıyoruz kadınlarla, hamile kalan arkadaşlar taktikte veriyor diye.forum kısmına şaşırdı taktik kısmını pek önemseyip denemedihiç hevesli değilsin diyorum 1 yıllık evliyim ne takıcam diyor. millet ne güzel çocuğum olsun baba oluyum der bunda yok
su içerek çocuk yapılıyor zaten deDiyorum zaten bi cocuk yapican ondada ben kosuyorum pesinden
Gece calisiyor ya yorgun oluyor haliyle diyorum sen daha yat boyle cok cocuk yaparsin bu sekilde
Benimki forumu biliyor taktikleri bilmiyor
Bizde tam tersiydi onceden ben yanasmazdim hele dur daha erken derdim cok istiyordu bende dusundum tasindim haplari biraktim kararimi acikladim sonrasindanda adam korktu sanki ilk baslarda yanasmiyordu simdide diyor neden olmuyor
Istiyorlar ama korkuyorlar bence sorumluluk almaktan mi baska biseyden mi bilmiyorum
Bele yastığı koyduk bayıra karşı durumu tamam baluş ama sonrasında bacaktan tut silkele olmadı kabul olmuş mıdırooo desene aşıklar yan yana
yav ne kırcan beliniyastık koyuyon korkak olmayn
ekin şu bebeleri artık
Okadar kolay olacagini dusunuyordu galiba bakti ki oyle olmuyor soyleniyor kendi kendinesu içerek çocuk yapılıyor zaten de
hemenBele yastığı koyduk bayıra karşı durumu tamam baluş ama sonrasında bacaktan tut silkele olmadı kabul olmuş mıdır
icraat yapsınOkadar kolay olacagini dusunuyordu galiba bakti ki oyle olmuyor soyleniyor kendi kendine
Bu ay pik gorup degerlendirdim yorgun olsanda geliceksin buraya dedim sonra dinlenirsin ya bu ay olucak yada olucak dedim beklemedeyiz simdiicraat yapsın
çene çalışmasın
ah bu erkekler
Halsizim cok midemde bi garip regl günüde geldi ya sinirler tavankayınvalide torunlardan uzak durmak istemiyor... zeytindalı uzatmış..
sende tutuver büyüklük sende kalsın,
gidiyom beyazım dakika durmam
geçmiş olsun aşkoş
hayır olsun.. iyileşmedenmiçok stres yaptın kendine..
senin kız bu aralar pek bir yaramaz
selam cano
ya bunların isteme olayı da değişik, duygularını belli etme şekilleri de, kafa yapıları da... ben hala çözemedim. keşke yanında kullanma kılavuzu verselerdi diyorum bazen. bana diyor ki sen bana ne bakıyorsun benim tepkilerim böyle. bir gün karşısına geçip hamileyim desem yüzünde şok ifadesi görebilirmişim. ben kesin yanlış yorumlarmışım, istemiyor musun dermişim ama o aslında sadece şaşırdığı için verirmiş o tepkiyi. gamsız gamsız mehvalla aynısının tıpkısı benim eşim. illaki bir gün olur modunda.böyle olunca benimde hevesim kaçtı zaten. iyi korunalım o zaman 2 sene sonra olsun diyorum ağzını aramak için. yok yaş geçer diyor bu sene olsun diyor. anlamadım gitti içten içe istiyor da belli mi etmiyor
Bu ay pik gorup degerlendirdim yorgun olsanda geliceksin buraya dedim sonra dinlenirsin ya bu ay olucak yada olucak dedim beklemedeyiz simdi
kesinlikle sorumluluktan gece bunun tartışmasını yaşadık.çocuğa sadece anası bakar modunda bunu bir kaç kez de dile getirdi yüzüne vurunca da niye bakmıyım olmayan şey için suçluyorsun diyor. Bu erkekler hem çıldırtıp hem de hiçbir şey yapmamış gibi nasıl davranıyorlar anlamıyorum.Diyorum zaten bi cocuk yapican ondada ben kosuyorum pesinden
Gece calisiyor ya yorgun oluyor haliyle diyorum sen daha yat boyle cok cocuk yaparsin bu sekilde
Benimki forumu biliyor taktikleri bilmiyor
Bizde tam tersiydi onceden ben yanasmazdim hele dur daha erken derdim cok istiyordu bende dusundum tasindim haplari biraktim kararimi acikladim sonrasindanda adam korktu sanki ilk baslarda yanasmiyordu simdide diyor neden olmuyor
Istiyorlar ama korkuyorlar bence sorumluluk almaktan mi baska biseyden mi bilmiyorum
tıpkı benim eşim.biz kadınlar bu kadar farklı karakterlerdeyken bunlar nasıl bu kadar birbirine benziyor garipya bunların isteme olayı da değişik, duygularını belli etme şekilleri de, kafa yapıları da... ben hala çözemedim. keşke yanında kullanma kılavuzu verselerdi diyorum bazen. bana diyor ki sen bana ne bakıyorsun benim tepkilerim böyle. bir gün karşısına geçip hamileyim desem yüzünde şok ifadesi görebilirmişim. ben kesin yanlış yorumlarmışım, istemiyor musun dermişim ama o aslında sadece şaşırdığı için verirmiş o tepkiyi. gamsız gamsız meh
ya bunların isteme olayı da değişik, duygularını belli etme şekilleri de, kafa yapıları da... ben hala çözemedim. keşke yanında kullanma kılavuzu verselerdi diyorum bazen. bana diyor ki sen bana ne bakıyorsun benim tepkilerim böyle. bir gün karşısına geçip hamileyim desem yüzünde şok ifadesi görebilirmişim. ben kesin yanlış yorumlarmışım, istemiyor musun dermişim ama o aslında sadece şaşırdığı için verirmiş o tepkiyi. gamsız gamsız meh
bizim neyimiz eksikO degilde bu sene hamilelik moda gibi yada baska bisey var youtubeda izledigim kisilerin 100% hamile yada yeni dogurdu instadan bakiyorsun herkes hamile bu sene bi dogurganlik var millette ve yeni doguranlar hemen hamile kaliyor ardindan nasil beceriyorlar acep
Sucsuzluk konusunda cok iyilerdir canim hepsi ayniiikesinlikle sorumluluktan gece bunun tartışmasını yaşadık.çocuğa sadece anası bakar modunda bunu bir kaç kez de dile getirdi yüzüne vurunca da niye bakmıyım olmayan şey için suçluyorsun diyor. Bu erkekler hem çıldırtıp hem de hiçbir şey yapmamış gibi nasıl davranıyorlar anlamıyorum.
tıpkı benim eşim.biz kadınlar bu kadar farklı karakterlerdeyken bunlar nasıl bu kadar birbirine benziyor garipgerçekten de dediğin gibi duygularını bile ifade edemiyorlar.Keşke kullanma kılavuzu ya da düşüncelerini okuyacak bir makine verselerdi yanında. ne düşünüyor hiçbir zaman belli etmiyor. bence bir insan bu haberi alınca mutlu olmalı şaşkın değil. kesinlikle çok gamsızlar çooook!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?