Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla aynısının tıpkısı benim eşim. illaki bir gün olur modunda.böyle olunca benimde hevesim kaçtı zaten. iyi korunalım o zaman 2 sene sonra olsun diyorum ağzını aramak için. yok yaş geçer diyor bu sene olsun diyor. anlamadım gitti içten içe istiyor da belli mi etmiyor

söyleneceğime ekim yapsın ekim
Diyorum zaten bi cocuk yapican ondada ben kosuyorum pesinden
Gece calisiyor ya yorgun oluyor haliyle diyorum sen daha yat boyle cok cocuk yaparsin bu sekilde

Benimki forumu biliyor taktikleri bilmiyor
Bizde tam tersiydi onceden ben yanasmazdim hele dur daha erken derdim cok istiyordu bende dusundum tasindim haplari biraktim kararimi acikladim sonrasindanda adam korktu sanki ilk baslarda yanasmiyordu simdide diyor neden olmuyor
Istiyorlar ama korkuyorlar bence sorumluluk almaktan mi baska biseyden mi bilmiyorum

su içerek çocuk yapılıyor zaten de

ooo desene aşıklar yan yana

yav ne kırcan belini yastık koyuyon korkak olmayn
ekin şu bebeleri artık
Bele yastığı koyduk bayıra karşı durumu tamam baluş ama sonrasında bacaktan tut silkele olmadı kabul olmuş mıdır

Halsizim cok midemde bi garip regl günüde geldi ya sinirler tavan

ya bunların isteme olayı da değişik, duygularını belli etme şekilleri de, kafa yapıları da... ben hala çözemedim. keşke yanında kullanma kılavuzu verselerdi diyorum bazen. bana diyor ki sen bana ne bakıyorsun benim tepkilerim böyle. bir gün karşısına geçip hamileyim desem yüzünde şok ifadesi görebilirmişim. ben kesin yanlış yorumlarmışım, istemiyor musun dermişim ama o aslında sadece şaşırdığı için verirmiş o tepkiyi. gamsız gamsız meh

kesinlikle sorumluluktan gece bunun tartışmasını yaşadık.çocuğa sadece anası bakar modunda bunu bir kaç kez de dile getirdi yüzüne vurunca da niye bakmıyım olmayan şey için suçluyorsun diyor. Bu erkekler hem çıldırtıp hem de hiçbir şey yapmamış gibi nasıl davranıyorlar anlamıyorum.
tıpkı benim eşim.biz kadınlar bu kadar farklı karakterlerdeyken bunlar nasıl bu kadar birbirine benziyor garip gerçekten de dediğin gibi duygularını bile ifade edemiyorlar.Keşke kullanma kılavuzu ya da düşüncelerini okuyacak bir makine verselerdi yanında. ne düşünüyor hiçbir zaman belli etmiyor. bence bir insan bu haberi alınca mutlu olmalı şaşkın değil. kesinlikle çok gamsızlar çooook!

Kesinlikle gamsız değiller bence. Aşılama gününden önce eşim yine değerimiz düşük çıkar mı diye sordu yüzünde korku vardı o an ama genel olarak çaktırmadı. Gece de döndü durdu uyuyamadı. Tesy sonucu gelince neşesini görmeniz lazımdı .

Bence hepsi istiyor,önemsiyor ama erkek işte bizim gibi ve bizim kadar belli edemiyor duygularını

O degilde bu sene hamilelik moda gibi yada baska bisey var youtubeda izledigim kisilerin 100% hamile yada yeni dogurdu instadan bakiyorsun herkes hamile bu sene bi dogurganlik var millette ve yeni doguranlar hemen hamile kaliyor ardindan nasil beceriyorlar acep

bizim neyimiz eksik

Sucsuzluk konusunda cok iyilerdir canim hepsi ayniii
Ben benimkine diyorum ben nasil bakicaksam sende bakicaksin seninde cocugun sonucta bende calisicam yani bosuna mi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…