- 19 Kasım 2019
- 53.623
- 136.148
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.341
anlamazlarki kuzumhayatımda ki bütün gıcıkoslara gelsin kuzum
kocaağğğğğğğğğÇekerim tabisi bebe sincabı da
Benim kocam yok,beni çıldırtmak mı istiyorsun? Benim ko cam yoookk
sıcak suya ayaklarını tut cok etkili kuzumAyaklarımı mı üşüttüm naptımsa midem çok bulanıyor ağrıyorlimon mu iyi gelir yoksa ılık süt mü kızlar ya? sırtımı peteğe dayadım sıcak iyi gelir belki diye
Ay bugün o dediğiniz pozisyonu denedik , ilişki sonrası da 10 dk bacaklarım havada bekledim , ayaklarım koptu valla be zormuş
Heyyooooo
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnO kadar doğru laf ki inşallah rabbim bize de hayirlisiyla nasip eder gözyaşlarimiz sevinç gözyaşı olur
yok kuzum kötü bişey değildir hormonsalAyy tatlislar ovulasyandan 1 gun sonra gogus agrim basladi adete 8 gun var hala devam ediyor eziyet oldu ayin yarisi resmen bana neden acaba yaaa basina gelen var mi kotu bisi olmasinda allah korusun
Evet evetanlamazlarki kuzum
öyle pişkin pişkin bakarlar
kocaağğğğğğğğğ
sıcak suya ayaklarını tut cok etkili kuzum
oldu ama demi yokşu aşağı
alışınca basit gelir
ilk diyedir demiMNbeyaz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok kuzum kötü bişey değildir hormonsal
ayyy bugün cok uykum var yaEvet evetkesinlikle öyle yine de dikkatli olmak lazim
Ben 6 da kalktım evde son toplanacaklar var balus kafayı yicemayyy bugün cok uykum var ya
yerleşebildin mi tatlım biraz olsun.Ben 6 da kalktım evde son toplanacaklar var balus kafayı yicem
Az uzanayım demiştim uyuya kalmışım canım ya, daha iyiyim şimdisüt gaz yapmaz mı? ben bulantı olunca limon bir tatlı kaşığına sıkıp suyunu içiyorum.
Benimkide yook☹
Üç kabul ile uğurluyoruuuuzAldım kabul ettim
Aldım kabul ettim
Aldım kabul ettim
Teşekkür ederim kuzum yapamadan uyuyakalmışım daha iyiyim şükürBen midem ağrıyınca kaynar süt içiyorum çok iiyi geliyor. geçmiş olsun
Gökyüzünden rahmet yağarken Rabbim de bizden esirgemesinGünaydınnnn
yağmurlu , Şimşekli , Gök gürültülü bir cuma gününden hepinize hayırlı cumaalr.
Ay taşınmaktan nefret ederim ya, Allah kolaylık versin canımBen 6 da kalktım evde son toplanacaklar var balus kafayı yicem
Yarın taşınıyoruz canım yerleşmeyi hic düşünemiyorum vallayerleşebildin mi tatlım biraz olsun.
Sagol canimAz uzanayım demiştim uyuya kalmışım canım ya, daha iyiyim şimdi
mendiller hazırlansın o zaman
Üç kabul ile uğurluyoruuuuz
Teşekkür ederim kuzum yapamadan uyuyakalmışım daha iyiyim şükür
Gökyüzünden rahmet yağarken Rabbim de bizden esirgemesinhayırlı cumalar canım
Ay taşınmaktan nefret ederim ya, Allah kolaylık versin canım
neden kız sende kuzenim gibi daha yerleşmeden başka ev arayanlardaa mıYarın taşınıyoruz canım yerleşmeyi hic düşünemiyorum valla
halamıkız bitmedimi.Ben 6 da kalktım evde son toplanacaklar var balus kafayı yicem
selam gebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğSelamlar
Gebe miyim bilemem ama bu ilaçlar mememi kopartacak ağrıdan baluuuşselam gebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğ
çok normal kuzumGebe miyim bilemem ama bu ilaçlar mememi kopartacak ağrıdan baluuuş
Allahım yaa hikmetinden sual olunmaz yumurtaya can veren Rabbimçok normal kuzum
hormon ilaçları... ve çatlatma iğnesi varya o fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?