- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.601
Ya o kuzular neeeBende yok canim gorumcemin kizi yapti
Inekcigide o yapmisti kuzucuklari 4-5 sene once konyada bi ablaya yaptirmistim
Eki Görüntüle 2716547
Eki Görüntüle 2716548
Düzenimi bozmak istemediğim için gitmedim memlekete ya, onlarda gelmediler, bende öyle kediyle Bi başıma duruyorumBenimki o kadar uzun sure gitse durmazdim ben burda ☹
Çok güzel bunlar ya bayıldımBende yok canim gorumcemin kizi yapti
Eki Görüntüle 2716547
Eki Görüntüle 2716548
Cok tatlişlar anne ve kuzulariYa o kuzular neee
Tesekkurler canim cok sirinlerr bende bayilmistim ilk gordugumdeDüzenimi bozmak istemediğim için gitmedim memlekete ya, onlarda gelmediler, bende öyle kediyle Bi başıma duruyorum
Çok güzel bunlar ya bayıldım
Amin inşallahHayırlısıyla pozitif gelsin inşallah
Ben de arkadaşın gibiyim. Arkadaşınla konuşabilir miyim?Kızlar benim bir arkadaşım var, hiç regl olmadı 32 yaşında, hayatında 1 kere bile regl olmadı
Doğuştan menapoz
Bu yüzden çocuğu olmazdı, ayrıca kendini hep çirkin hissederdi, evlenmeyi istemezdi nasılsa benimle kimse evlenmez çocuğum olmaz diye
Neyse biri gelip bunu istedi ama adamı göreceksiniz, dedesi gibi duruyor adam yaşçada çok büyük, ben evde kaldm nasılsa kaderim bu deyip ailesinin itirazlarına rağmen bu adamla evlendi
Evlenmeden önce adama benim cocuğuö olmaz vs durumunu anlattı, adamda ben seni kabul ediyorum dedi, çnkü adamında yaşı geçmişti ve aşırı çirkin bir adam hani insanları dış görünüşüyle yargılamak asla değil ama görseniz aynı tepkiyi verirdiniz, neyse buda kızı kabul etti evlendiler
Evlenir evlenmez tüp bebek, doktorlar tüp bebekte olmaz diyorlardı
1-2-3 deneme yok olmuyor
4.de hamile kaldı, şuan kızı 1 yaşına girecek acaip minnoş annesine benzeyen kızı var
Yani demem o ki insanlar ne zorluklar yaşıyorlar
Biz hepimiz gebe kalacaz, sadece sabretmek bizi yoruyor ama kalacaz
Buralardayım kız sen nirdesin naptın bebeyiNerdesin kiz sen
Ne bu suraaaattt leyyynnnanlamazlarki kuzum
öyle pişkin pişkin bakarlar
kocaağğğğğğğğğ
sıcak suya ayaklarını tut cok etkili kuzum
oldu ama demi yokşu aşağı
alışınca basit gelir
ilk diyedir demi @MNbeyaz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok kuzum kötü bişey değildir hormonsal
Buralardayım kız sen nirdesin naptın bebeyi
Ne bu suraaaattt leyyynnn
Sen naptinnDeme ağaaaaaammmm
Yak yak yakkk
Naptımı bilmem de kuzu bebek yapamadığım kesinSen naptinn
bunlara bayıldım şu eşime örmeye başladığım 1 yıldır bitiremediğim atkıyı bitiriyim ben de yapıcam inşallah tabi yapabilirsemBende yok canim gorumcemin kizi yapti
Eki Görüntüle 2716547
Eki Görüntüle 2716548
tekrar yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir bilemedim ki. ateşin yüksekse psikolojik değildir.reglye kaç gün varKızlar ya, göğüslerimde hassasiyet, kasıklarımda batma var, yumurtalıklarımda da batmalar oluyo, ateşimi de ne zaman ölçsem 36.7 - 36.8 gibi bir tık yüksek çıkıyor, üç gündür ölçüyorum düzenli olarak hep böyle, yumurtlama dönemi de değil, sizce bu belirtiler psikolojik midir? Bana psikolojik gibi geliyor da.
Benim miniğim.. Cancağzım..Ya valla canım gerçekten sıkkın
Ayyy zaten yeni gelene uğurlu geliyor hamile kalıyor demiştik..Benim bat 9 Kasım dayanamadım test alıp yaptım eve gelirken sizce var mı çok silik var gibi görüyorum ben ama emin olamadım
Kızzz vücut çorabı dedik sen gittin mutfak temizlednuf mutfak karadelik gibi ya girdim mi çıkamıyorum. ne muhabbet döndürmüşünüz. şimdi burdan da çıkamayacağım ahshhs
Oyyy tatlımmm.. Evet cok şükür dün geldi ama yarın gidecek..Bu arada hepinize hayırlı akşamlar güzel kadınlarben dersten ev işinden anca kafamı kaldırıp gelebildim. Saçma sapan anidik gubudik dersler yapmışlar uğraş uğraş bitmiyor
Ne güzel muhabbetler dönmüş hepsini kaçırdım ya ofBal0ncuk enişte geliyormuş kuzum gözün aydın
@MNbeyaz canım Allah kolaylık versin, sıkma tatlı canını. Yarından sonra inşallah eşya evin içine girince usul yavaş düzeltirsin, sen kendine dikkat et yeteryeni evin hayırlı olsun şimdiden sana hep sağlık mutluluk getirsin
Senden de Allah razı olsun kuzum can beyazım..canimsin sanki yanimdasin güç veriyor bana yazdiklarin Allah razı olsun
MeeeeeeeeBende yok canim gorumcemin kizi yapti
Eki Görüntüle 2716547
Eki Görüntüle 2716548
Mucize bekleyen arkadaşm buraya üye değil ama sormak istediğin herşeyi ben ona sorabilirim ne öğrenmek istersenBen de arkadaşın gibiyim. Arkadaşınla konuşabilir miyim?
Sence ne bu surat.... Cevapsızzz sorularım vardır belkideeeeeBuralardayım kız sen nirdesin naptın bebeyi
Ne bu suraaaattt leyyynnn
Yumurtlama günü değil yazmışsın gelinim...Kızlar ya, göğüslerimde hassasiyet, kasıklarımda batma var, yumurtalıklarımda da batmalar oluyo, ateşimi de ne zaman ölçsem 36.7 - 36.8 gibi bir tık yüksek çıkıyor, üç gündür ölçüyorum düzenli olarak hep böyle, yumurtlama dönemi de değil, sizce bu belirtiler psikolojik midir? Bana psikolojik gibi geliyor da.
Bizde ikişer tane yaptıkNaptımı bilmem de kuzu bebek yapamadığım kesin
Regl bir gün geçti, bugün ikinci gün. Adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor ama, herhangi bir lekelenme veya regl durumu yok.tekrar yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir bilemedim ki. ateşin yüksekse psikolojik değildir.reglye kaç gün var
Ben canım benimde oğlum var 6 yaşında ama biz iki üç yıldır uğraşıyoruz. Geçen sene hamile kalmıştım ama gelişmedi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım 19 Aralık'ta tam bir yıl olacak kürtaj olalı :/Merhabalar herkese ben yeni geldim
5 yaşında oğlum var ve 2. bebek istiyoruz aslında daha erken olsun isterdim ama şartlar vs beklememiz gerekti. Bu ay ilk denememiz oldu ve BAT 9 Kasım. İlk hamileliğim 5. ayda olmuştu bakalım şimdi ne kadar sürecek. Testleri pozitif çıkanlara hayırlı olsun sağlıkla bebişlerine kavuşur inşallah. Bekleyenler de en yakın zamanda pıt pıt minik kalplerine kavuşur inşallah
aranızda 2. çocuğu isteyenler var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?