Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de arkadaşın gibiyim. Arkadaşınla konuşabilir miyim?

Kızlar ya, göğüslerimde hassasiyet, kasıklarımda batma var, yumurtalıklarımda da batmalar oluyo, ateşimi de ne zaman ölçsem 36.7 - 36.8 gibi bir tık yüksek çıkıyor, üç gündür ölçüyorum düzenli olarak hep böyle, yumurtlama dönemi de değil, sizce bu belirtiler psikolojik midir? Bana psikolojik gibi geliyor da.

tekrar yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir bilemedim ki. ateşin yüksekse psikolojik değildir.reglye kaç gün var

Ya valla canım gerçekten sıkkın
Benim miniğim.. Cancağzım..
Anlatmak istersen hepimiz dinleriz

Benim bat 9 Kasım dayanamadım test alıp yaptım eve gelirken sizce var mı çok silik var gibi görüyorum ben ama emin olamadım
Ayyy zaten yeni gelene uğurlu geliyor hamile kalıyor demiştik..
Bemde görüyorum ne zaman kan verecen

uf mutfak karadelik gibi ya girdim mi çıkamıyorum. ne muhabbet döndürmüşünüz. şimdi burdan da çıkamayacağım ahshhs
Kızzz vücut çorabı dedik sen gittin mutfak temizledn

Oyyy tatlımmm.. Evet cok şükür dün geldi ama yarın gidecek..
Darısı senin kavuşmana :)

canimsin sanki yanimdasin güç veriyor bana yazdiklarin Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun kuzum can beyazım..

Bende yok canim gorumcemin kizi yapti
Inekcigide o yapmisti kuzucuklari 4-5 sene once konyada bi ablaya yaptirmistim
Eki Görüntüle 2716547

Eki Görüntüle 2716548
Meeeeeeee
Ahahahhaa cok cici bunlar ya....

Ben de arkadaşın gibiyim. Arkadaşınla konuşabilir miyim?
Mucize bekleyen arkadaşm buraya üye değil ama sormak istediğin herşeyi ben ona sorabilirim ne öğrenmek istersen

Buralardayım kız sen nirdesin naptın bebeyi

Ne bu suraaaattt leyyynnn
Sence ne bu surat.... Cevapsızzz sorularım vardır belkideeeee

Yumurtlama günü değil yazmışsın gelinim...
Kaç gün var regl?

Naptımı bilmem de kuzu bebek yapamadığım kesin
Bizde ikişer tane yaptık

tekrar yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir bilemedim ki. ateşin yüksekse psikolojik değildir.reglye kaç gün var
Regl bir gün geçti, bugün ikinci gün. Adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor ama, herhangi bir lekelenme veya regl durumu yok.
Ama stresten de gecikmiş olabilir çünkü yumurtlama günüm değildi telefondaki programa göre, bilakis reglime 8 gün vardı eşimle denediğimiz gün.
Yani stres kaynaklıdır muhtemelen diye düşünüyorum ama fikrinizi de almak istedim. Bal0ncuk

Ben canım benimde oğlum var 6 yaşında ama biz iki üç yıldır uğraşıyoruz. Geçen sene hamile kalmıştım ama gelişmedi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım 19 Aralık'ta tam bir yıl olacak kürtaj olalı :/

Kızlar hamileyim bat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 13 ekim. Döngüm 26

Eklentiler

• 9F24D30B-33FD-4FB3-9305-0162D1771757.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…