Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cektiremedim canim ya söyledikleri fiyatin 500tl fazlasini istediler

Baloncukummm geldiiim Nasılsınnn bidaha gri olma

Tünaydın canım benim bat 29 Kasım, bizde adet sonrası değerlendirebildik. Takvime göre ovulasyon dönemi başlangıcı diyordu ama pek umudum yokhagırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
senin de çok varmış. ama umut olmadan olmaz. Her zaman bir umut vardır ama hayatımızın merkezine koymazsak mutlu olurmuşuz onu anladım :) aynen hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
yok artık 2000 lira mı fiyatları normalde bilmiyorum ama pahalı değil mi ya her yerde böyleyse mecbur yapılır da

Kizlar istanbulda ücretler nasıl 2bin tl istediler bizden sinirlendim çıktım bende
Afedersiniz ama yuh ya o ne öyle. Fiyatlar ne bilmiyorum ama bence bu kadarda yüksek değildir ya
Valla gerçekten birşeylerle oyalanınca, çok düşünmeyince süreç daha rahat geçiyor kuzum ya. Nasılsa olmaz diye rahatım ama Allah bilir Tabiki. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Daha düğünüm olalı üç ay oldu. Ananemin sürekli canın turşu istiyor mu vs. deyip, teyzemin hamileliğinde yaşadıklarını anlatmasına alışmıştım, kardeşimin aldığım her kıyafeti hamileyken giyersin giyemezsin tartışmalarına da. Kayın validemin sürekli imalarına, hatta sana birkaç ay süre veriyorum deyip şaka yollu laf sokmalarına. Ama annemin, '' Bir tane çocuk yapın, en azından çocuğunuz oluyor mu olmuyor mu onu bi görün, sonra istemezseniz bir daha düşünmezsiniz. '' demesine çok kalbim kırıldı.
Çocuğun oluyor mu olmuyor mu? Bir çocuğun ol, anne olma duygusunu sen de tat değil, çocuğun oluyor mu olmuyor mu bir bak...
Çok kırgınım..

Evet kızlar cok pahali dediler gercekten kafalarına göre fiyat belirliyorlar baska yere gidecegim sinirlerim bozuldu

Hiç kırılma bu kulaklar neler duydu. Lafın üstüne düşsem ben ortalığı ayağa kaldırmam lazım. Gel sarılalım boşver hepimiz burada birbirimizi anlıyoruz iyi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…