Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kedilervekitaplar çok sağol canım iyileştim geçti gitti sen nasılsın var mı yeni gelişmeler
İyiyim canım çok şükür. Eşim Bi ara geldi gitti, değerlendirdik, varsa bişeyler tutmuştur inşallah bakalım ama ihtimal vermediğinden psikolojik olarak daha rahat hissediyorum şükür bir yandan ders, bir yandan ev işleri yuvarlanıp gidiyorum kuzum şükür Allaha
Anlam veremediğim şeylerden birisi bu, yeni evlilere niye hemen çocuk sorarlar ki. Kimse bunlar yeni evlendi az birbirlerine doysunlar, evliliğin tadını çıkarsınlar diye düşünmez. İsteyen zaten hemen yapar, istemeyen de yapmaz. Çok ayıp buluyorum ya ben yeni velilere hemen çocuk sormayı. Sonuçta kimse hadi çocuk yapalım diye evlenmiyor, birbirlerini sevdikleri için evleniyorlar ve sonradan çocuk yapıyorlar. Bana da kayınvalidem, annem, ananem, eşimin yengesi şimdiden çocuk sormaya başladı. Bende daha evlenelim 3ay oldu. Daha çok yeniyiz, zamanı gelince olur, bakalım nasip filan diyorum da artık sinirleniyorum bir yerde. Kocamı gördüğüm mü var ne ara çocuk yapayım diye çıkışıyorum. Annen kötü niyetle dememiştir kuzum ama düşünmeden söylenmiş bir laf olmuş. Eminim öyle demek istememiştir. Hiç takma kafana. Burda birbirimizi anlıyoruz, dertleşir rahatlarız.
Evet kızlar cok pahali dediler gercekten kafalarına göre fiyat belirliyorlar baska yere gidecegim sinirlerim bozuldu
Özele gittin sanırım kuzum, özeller in çoğu kafaya göre böyle fiyat yükseltiyor ya Allah ıslah etsin

Ben geçen ay deli gibi her gün test yaptım, bi başlayınca bırakamıyormuş insan bu ay çarşıya giderken eczane tarafına bakmıyorum hiç girip test almayım diye
Bıhtıh yaa
2 gun daha dayan oyle yap bence benim evde test var ama bekliyorum yapmamak icin tutuyorum kendimi
2 gün sonra kan vericem randevum var amaan bi daha mı gelicez dünyaya çıktım yola menzil eczane

Yeni evli yada uzun sureli evli fark etmez bence cocuk konusu kari kocadan baska kimseyi ilgilendirmez onlarin ozeli sonucta. Eger siz istiyorsaniz yaparsiniz olursada haber verirsiniz olmasada siz cozmeye calisirsiniz bu sorunu. Belkide olmuyor siz cok takiyorsunuz tedavilerle ugrasiyorsunuz sizi uzmekten baska bisey yapmaz bu mevzu. Bana biri sorunca gerekli cevabi veririm ama kimse sormaya cesaret edemedigi icin kafam rahat

Kırgın olmakta çok haklısın... Hele bunu diyen kendi annense... Ne denir bu duruma bilemedim... Ama şundan eminim annenin içinde hiçbir kötülük olmadan dediğini... Sende bunun farkındasın...

Ben normalde böyle konulara karıştırmam kimseyi ama çok yumuşak yüzlü davrandım heralde, bi daha soran olursa çok bebek istiyorsanız siz yapın o zaman ben canım ne zaman çekerse o zaman yaparım diyeceğim
Eki Görüntüle 2719525
Bal0ncuk geldi benim ki cok sirin minicik ve yumusacikk
Benim ki diyorki onun icine birtane bebek lazim simdi bende dedim ki ben bunu aldim sende icini doldur artik
Yaaa bu ne çok minnoş bişeeeybir değil iki bebek gelsin de bi tane daha almak zorunda kal inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…