- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.341
İyiyim canım çok şükür. Eşim Bi ara geldi gitti, değerlendirdik, varsa bişeyler tutmuştur inşallah bakalım
Anlam veremediğim şeylerden birisi bu, yeni evlilere niye hemen çocuk sorarlar ki. Kimse bunlar yeni evlendi az birbirlerine doysunlar, evliliğin tadını çıkarsınlar diye düşünmez. İsteyen zaten hemen yapar, istemeyen de yapmaz. Çok ayıp buluyorum ya ben yeni velilere hemen çocuk sormayı. Sonuçta kimse hadi çocuk yapalım diye evlenmiyor, birbirlerini sevdikleri için evleniyorlar ve sonradan çocuk yapıyorlar. Bana da kayınvalidem, annem, ananem, eşimin yengesi şimdiden çocuk sormaya başladı. Bende daha evlenelim 3ay oldu. Daha çok yeniyiz, zamanı gelince olur, bakalım nasip filan diyorum da artık sinirleniyorum bir yerde. Kocamı gördüğüm mü var ne ara çocuk yapayım diye çıkışıyorum. Annen kötü niyetle dememiştir kuzum ama düşünmeden söylenmiş bir laf olmuş. Eminim öyle demek istememiştir. Hiç takma kafana. Burda birbirimizi anlıyoruz, dertleşir rahatlarız.Daha düğünüm olalı üç ay oldu. Ananemin sürekli canın turşu istiyor mu vs. deyip, teyzemin hamileliğinde yaşadıklarını anlatmasına alışmıştım, kardeşimin aldığım her kıyafeti hamileyken giyersin giyemezsin tartışmalarına da. Kayın validemin sürekli imalarına, hatta sana birkaç ay süre veriyorum deyip şaka yollu laf sokmalarına. Ama annemin, '' Bir tane çocuk yapın, en azından çocuğunuz oluyor mu olmuyor mu onu bi görün, sonra istemezseniz bir daha düşünmezsiniz. '' demesine çok kalbim kırıldı.
Çocuğun oluyor mu olmuyor mu? Bir çocuğun ol, anne olma duygusunu sen de tat değil, çocuğun oluyor mu olmuyor mu bir bak...
Çok kırgınım..
Özele gittin sanırım kuzum, özeller in çoğu kafaya göre böyle fiyat yükseltiyor ya Allah ıslah etsinEvet kızlar cok pahali dediler gercekten kafalarına göre fiyat belirliyorlar baska yere gidecegim sinirlerim bozuldu
Ben geçen ay deli gibi her gün test yaptım, bi başlayınca bırakamıyormuş insanŞeytan diyor git eczaneye test al 45 TL ama ya bi testyine test krizine girdim
2 gun daha dayan oyle yap bence benim evde test var ama bekliyorum yapmamak icin tutuyorum kendimiŞeytan diyor git eczaneye test al 45 TL ama ya bi testyine test krizine girdim
Ben geçen ay deli gibi her gün test yaptım, bi başlayınca bırakamıyormuş insanbu ay çarşıya giderken eczane tarafına bakmıyorum hiç girip test almayım diye
2 gün sonra kan vericem randevum var amaan bi daha mı gelicez dünyaya çıktım yola menzil eczane2 gun daha dayan oyle yap bence benim evde test var ama bekliyorum yapmamak icin tutuyorum kendimi
Yeni evli yada uzun sureli evli fark etmez bence cocuk konusu kari kocadan baska kimseyi ilgilendirmez onlarin ozeli sonucta. Eger siz istiyorsaniz yaparsiniz olursada haber verirsiniz olmasada siz cozmeye calisirsiniz bu sorunu. Belkide olmuyor siz cok takiyorsunuz tedavilerle ugrasiyorsunuz sizi uzmekten baska bisey yapmaz bu mevzu. Bana biri sorunca gerekli cevabi veririm ama kimse sormaya cesaret edemedigi icin kafam rahatİyiyim canım çok şükür. Eşim Bi ara geldi gitti, değerlendirdik, varsa bişeyler tutmuştur inşallah bakalımama ihtimal vermediğinden psikolojik olarak daha rahat hissediyorum şükür bir yandan ders, bir yandan ev işleri yuvarlanıp gidiyorum kuzum şükür Allaha
Anlam veremediğim şeylerden birisi bu, yeni evlilere niye hemen çocuk sorarlar ki. Kimse bunlar yeni evlendi az birbirlerine doysunlar, evliliğin tadını çıkarsınlar diye düşünmez. İsteyen zaten hemen yapar, istemeyen de yapmaz. Çok ayıp buluyorum ya ben yeni velilere hemen çocuk sormayı. Sonuçta kimse hadi çocuk yapalım diye evlenmiyor, birbirlerini sevdikleri için evleniyorlar ve sonradan çocuk yapıyorlar. Bana da kayınvalidem, annem, ananem, eşimin yengesi şimdiden çocuk sormaya başladı. Bende daha evlenelim 3ay oldu. Daha çok yeniyiz, zamanı gelince olur, bakalım nasip filan diyorum da artık sinirleniyorum bir yerde. Kocamı gördüğüm mü var ne ara çocuk yapayım diye çıkışıyorum. Annen kötü niyetle dememiştir kuzum ama düşünmeden söylenmiş bir laf olmuş. Eminim öyle demek istememiştir. Hiç takma kafana. Burda birbirimizi anlıyoruz, dertleşir rahatlarız.
Özele gittin sanırım kuzum, özeller in çoğu kafaya göre böyle fiyat yükseltiyor ya Allah ıslah etsin
Sen sapsik misin yaa gidiyorsun bari gelde guzel haber ver bizeBıhtıh yaa
2 gün sonra kan vericem randevum var amaan bi daha mı gelicez dünyaya çıktım yola menzil eczane
Eve geldim şişim gelmiyor
Allahım bu neEki Görüntüle 2719525
Bal0ncuk geldi benim ki cok sirin minicik ve yumusacikk
Benim ki diyorki onun icine birtane bebek lazim simdi bende dedim ki ben bunu aldim sende icini doldur artik
Ben sana bekle dedimEve geldim şişim gelmiyor
Şapşikim evet
Cok tatli demiiii bende gordum dayanamadim aldimAllahım bu ne
Ben sana bekle dedim
Cok tatli demiiii bende gordum dayanamadim aldim
Kırgın olmakta çok haklısın... Hele bunu diyen kendi annense... Ne denir bu duruma bilemedim... Ama şundan eminim annenin içinde hiçbir kötülük olmadan dediğini... Sende bunun farkındasın...Daha düğünüm olalı üç ay oldu. Ananemin sürekli canın turşu istiyor mu vs. deyip, teyzemin hamileliğinde yaşadıklarını anlatmasına alışmıştım, kardeşimin aldığım her kıyafeti hamileyken giyersin giyemezsin tartışmalarına da. Kayın validemin sürekli imalarına, hatta sana birkaç ay süre veriyorum deyip şaka yollu laf sokmalarına. Ama annemin, '' Bir tane çocuk yapın, en azından çocuğunuz oluyor mu olmuyor mu onu bi görün, sonra istemezseniz bir daha düşünmezsiniz. '' demesine çok kalbim kırıldı.
Çocuğun oluyor mu olmuyor mu? Bir çocuğun ol, anne olma duygusunu sen de tat değil, çocuğun oluyor mu olmuyor mu bir bak...
Çok kırgınım..
Ayy cok guzelmisssEki Görüntüle 2719525
Benim ki diyorki onun icine birtane bebek lazim simdi bende dedim ki ben bunu aldim sende icini doldur artik
Sabaha kadar tut kendini sabah yapŞiş yoksa test de yok hahah
Çok tatlıı evetiçindekiyle beraber bi lokmada yenir
Evett bide yumusacikAyy cok guzelmisss
En kısa zamanda içinde bebenle fotosununatarsın inşallahhhh burayaaaSabaha kadar tut kendini sabah yap
Once bi icindeki olsun sonra yeriz
Evett bide yumusacik
Yaa cok tatlisin kuzum umarim hepimiz en kisa zamanda o fotograflari atarizEn kısa zamanda içinde bebenle fotosununatarsın inşallahhhh burayaaa
Şişim geldi yaptım negatifSabaha kadar tut kendini sabah yap
Once bi icindeki olsun sonra yeriz
Evett bide yumusacik
Ben normalde böyle konulara karıştırmam kimseyi ama çok yumuşak yüzlü davrandım heralde, bi daha soran olursa çok bebek istiyorsanız siz yapın o zaman ben canım ne zaman çekerse o zaman yaparım diyeceğimYeni evli yada uzun sureli evli fark etmez bence cocuk konusu kari kocadan baska kimseyi ilgilendirmez onlarin ozeli sonucta. Eger siz istiyorsaniz yaparsiniz olursada haber verirsiniz olmasada siz cozmeye calisirsiniz bu sorunu. Belkide olmuyor siz cok takiyorsunuz tedavilerle ugrasiyorsunuz sizi uzmekten baska bisey yapmaz bu mevzu. Bana biri sorunca gerekli cevabi veririm ama kimse sormaya cesaret edemedigi icin kafam rahat
Yaaa bu ne çok minnoş bişeeeyEki Görüntüle 2719525
Burası var iyi ki, bunları yaşamayan hiçkimse anlayamaz.Hiç kırılma bu kulaklar neler duydu. Lafın üstüne düşsem ben ortalığı ayağa kaldırmam lazım. Gel sarılalım boşver hepimiz burada birbirimizi anlıyoruz iyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?