- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.041
inşallah geç döllenmedir de pozitif çıkarAynen öyle yaaa
Hayırlısı olsun artık gecikmeler çok can sıkıcı 1 hafta beklerim olmazsam kan testi yaparım negatif çıkarsa adet söktürücü kullanırım
İnşallah bebeğiminşallah geç döllenmedir de pozitif çıkar
Demet akalın bir şarkısı vardı ya.. Onu dinliyorum
Hasetlikteennnn eridilerrrrrr lalalallaa
senin bu başlığın bir benzerini gördüm birinde. "bu da geçti çok şükür" yazıyordu darısı bizlere
Demet akalın bir şarkısı vardı ya.. Onu dinliyorum
Hasetlikteennnn eridilerrrrrr lalalallaa
Evet osenin bu başlığın bir benzerini gördüm birinde. "bu da geçti çok şükür" yazıyordu darısı bizlere
Şarkı güzelmis heYandan yandannn hoppaaaa
Evettttttt pembişim yazmştııı... Şimdide doğumu bekliyor... Bana şans getirsin diye yazdık onun izni ilesenin bu başlığın bir benzerini gördüm birinde. "bu da geçti çok şükür" yazıyordu darısı bizlere
Evet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istediYaaaa minik sincsp geliyormuuu
Kediyle ikisi cook cici ama yaaaaaEvet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istedişimdi afiyetle yiyor, büyümüş biraz
evet o. ne güzel sağlıcakla kucağına alır inşallahUykusuz Koala di tüp bebek ile hamile kalmıştı canım benim
Onunda bizim gibi erkek infertilitesiydi.
inşallah şans getirirEvettttttt pembişim yazmştııı... Şimdide doğumu bekliyor... Bana şans getirsin diye yazdık onun izni ile
İnşallaaaahhhhevet o. ne güzel sağlıcakla kucağına alır inşallah
inşallah şans getirir
eline koysan elinden de yer minnoşEvet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istedişimdi afiyetle yiyor, büyümüş biraz
Oraya bez serdim üstünde yatıp sincabı bekliyor, bazen kızıp kaçırıyor sincabı, bazende uslu uslu izliyorKediyle ikisi cook cici ama yaaaaa
Bi gün denicem ya, döke döke yiyor bide sıpaeline koysan elinden de yer minnoş
Cok sirinnEvet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istedişimdi afiyetle yiyor, büyümüş biraz
Valla sizin kediler ckk şeker yaOraya bez serdim üstünde yatıp sincabı bekliyor, bazen kızıp kaçırıyor sincabı, bazende uslu uslu izliyor
Bi gün denicem ya, döke döke yiyor bide sıpa
Bende istiyorum minik bir kopek yada kedi ama benimki bebe olmadan olmaz diyorValla sizin kediler ckk şeker ya
Seninkidemş van kedisi
Kız bebeyle büyürlerBende istiyorum minik bir kopek yada kedi ama benimki bebe olmadan olmaz diyor
Yaniii ama ben simdi istiyorum bebe olana kadar beklemek istemiyorumKız bebeyle büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?