- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.061
Bide canlı görsenizCok sirinn
Yok kuzum benimki scottish fold, kırık kulakValla sizin kediler ckk şeker ya
Seninkidemş van kedisi
Eşimde Öyle diyordu ben aldırdım çünkü çocuk olunca çocukla ilgilenmekten kediye bakamazsak falan derdi, şimdi kimseye de veremez kediyiBende istiyorum minik bir kopek yada kedi ama benimki bebe olmadan olmaz diyor
Tünaydın beybisiiiTünaaaydııınnn hamişlere selam, hamiş kalamayanlara devam
Kırık kulakBide canlı görseniz
Yok kuzum benimki scottish fold, kırık kulakgenlerindeki Bi mutasyondan dolayı kulakları dik değil kırık duruyor
Eşimde Öyle diyordu ben aldırdım çünkü çocuk olunca çocukla ilgilenmekten kediye bakamazsak falan derdi, şimdi kimseye de veremez kediyi
Bende kandiricam bi sekilde artikBide canlı görseniz
Yok kuzum benimki scottish fold, kırık kulakgenlerindeki Bi mutasyondan dolayı kulakları dik değil kırık duruyor
Eşimde Öyle diyordu ben aldırdım çünkü çocuk olunca çocukla ilgilenmekten kediye bakamazsak falan derdi, şimdi kimseye de veremez kediyi
Dualarımız seninleBende kandiricam bi sekilde artik
Sana güveniyorumBende kandiricam bi sekilde artik
Yaaa masumluğu bakEvimin küçük irkeği bu
Qynen kopek gezdirmek gerekiyor ama sorun degil yaparimDualarımız seninleben köpek istiyordum ama evde havlar komşuları rahatsız eder site kedi aldık, bide köpek bakmak daha zor kum alışkanlığı vs yok onların sanıeım
Sagolasin bacimSana güveniyorum
Yaaa masumluğu bak
Ben seviyorm ama alamam cok tüy döküyorlsr ya
Bizde merakla bekliyoruzKuzucuklar naberr?Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
Kuzucuklar naberr?Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
Ya zaten bebek denemeye başladığımdan beri tıkır tıkır işleyen düzenim şaştı. Sanırım kaderin bize bir oyunu bu. Neden zamanında gelmezler kiAynen öyle yaaa
Hayırlısı olsun artık gecikmeler çok can sıkıcı 1 hafta beklerim olmazsam kan testi yaparım negatif çıkarsa adet söktürücü kullanırım
Evet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istedişimdi afiyetle yiyor, büyümüş biraz
Ya inanılmaz güzeller. Keşke benim evim de böyle bir yerde olsaEvimin küçük irkeği bu
Hadi gözümüz aydınKuzucuklar naberr?Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
Güzel haberlerle dayloşummmKuzucuklar naberr?Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
İyiyiz canım sen nasılsınKızlarrr nasılsınız
Ya zaten bebek denemeye başladığımdan beri tıkır tıkır işleyen düzenim şaştı. Sanırım kaderin bize bir oyunu bu. Neden zamanında gelmezler ki
İyiyiz canım sen nasılsın
Valla kısmet işi bizde erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz böylesi hayrmis demekki
Canımsın aynen öyleBen de çok iyiyim canım sendromsuz pazartesi yapmaya çalışıyoruz
Canım benim herşeyde bir hayır vardır. İnş aranızdaki sorunları da halledip istediğiniz bebeğe kavuşacaksınızEn azından çözümsüz değil artık, eskiden olsa tüp bebek falan da yokken insanlar tam anlamıyla çaresiz kalıyormuş. Hem şu açıdan da düşünmek lazım bazen hiçbir sorun olmasa bile yıllarca süren bebek denemeleri oluyor. Yani infertelite ile boğuşmayan kişilerde bile uzun süren öyküler var. Belki sizinki de geç gelecek ama gelişi muhteşem olacak inanıyorum
Ya kızlar yumurtlama dönemimin hemen ardından alt dudağımın tam ortasında uçuk çıktı birden. Benim uçuğum her zaman üst dudağımın aynı yerinde çıkar bu hiç değişmez. Hayatımda ilk defa böyle bir uçuk çıkardımbunun gebelikle bir bağlantısı falan yok di mi? Yine herşeyi gebeliğe bağlama seanslarım başladı ama merak ettim belki bilinen böyle bir şey vardır da ben duymamışımdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?