Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide canlı görseniz
Valla sizin kediler ckk şeker ya
Seninkidemş van kedisi
Yok kuzum benimki scottish fold, kırık kulakgenlerindeki Bi mutasyondan dolayı kulakları dik değil kırık duruyor
Bende istiyorum minik bir kopek yada kedi ama benimki bebe olmadan olmaz diyor
Eşimde Öyle diyordu ben aldırdım çünkü çocuk olunca çocukla ilgilenmekten kediye bakamazsak falan derdi, şimdi kimseye de veremez kediyi

Tünaaaydııınnn hamişlere selam, hamiş kalamayanlara devam
Tünaydın beybisiii

Kırık kulak

Bende kandiricam bi sekilde artik

Kızlarrr nasılsınız

Aynen öyle yaaa

Hayırlısı olsun artık gecikmeler çok can sıkıcı 1 hafta beklerim olmazsam kan testi yaparım negatif çıkarsa adet söktürücü kullanırım
Ya zaten bebek denemeye başladığımdan beri tıkır tıkır işleyen düzenim şaştı. Sanırım kaderin bize bir oyunu bu. Neden zamanında gelmezler ki
Evet geldi resmen camı tırmalayıp benden fındık istedi şimdi afiyetle yiyor, büyümüş biraz

Evimin küçük irkeği bu
Ya inanılmaz güzeller. Keşke benim evim de böyle bir yerde olsa bizim buralarda anca martıyla bolca karga var evde hayvan bakımı çok zor geliyor bana siz ne güzel bir hayat kurmuşsunuz onlarla. Evcil hayvanlara bayılıyorum ama tüyü kumu falan gözümde büyüyor
Kuzucuklar naberr? Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
Hadi gözümüz aydın güzel haberlerini beklemedeyiz. Darısı bizim başımıza olsun artık di mi

Kızlarrr nasılsınız

Ya zaten bebek denemeye başladığımdan beri tıkır tıkır işleyen düzenim şaştı. Sanırım kaderin bize bir oyunu bu. Neden zamanında gelmezler ki
İyiyiz canım sen nasılsın

Valla kısmet işi bizde erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz böylesi hayrmis demekki

İyiyiz canım sen nasılsın

Valla kısmet işi bizde erkek infertilitesi ile mucadele ediyoruz böylesi hayrmis demekki

Ben de çok iyiyim canım sendromsuz pazartesi yapmaya çalışıyoruz

Canım benim herşeyde bir hayır vardır. İnş aranızdaki sorunları da halledip istediğiniz bebeğe kavuşacaksınız En azından çözümsüz değil artık, eskiden olsa tüp bebek falan da yokken insanlar tam anlamıyla çaresiz kalıyormuş. Hem şu açıdan da düşünmek lazım bazen hiçbir sorun olmasa bile yıllarca süren bebek denemeleri oluyor. Yani infertelite ile boğuşmayan kişilerde bile uzun süren öyküler var. Belki sizinki de geç gelecek ama gelişi muhteşem olacak inanıyorum

Ya kızlar yumurtlama dönemimin hemen ardından alt dudağımın tam ortasında uçuk çıktı birden. Benim uçuğum her zaman üst dudağımın aynı yerinde çıkar bu hiç değişmez. Hayatımda ilk defa böyle bir uçuk çıkardım bunun gebelikle bir bağlantısı falan yok di mi? Yine herşeyi gebeliğe bağlama seanslarım başladı ama merak ettim belki bilinen böyle bir şey vardır da ben duymamışımdır diye

Canımsın aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…