- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.081
Sen de canımsınCanımsın aynen öyle
Gerilim müziği loading, rimdim rimdim hashjahsBizde merakla bekliyoruz
Amin canım, innnnsallahhhhayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün minik
Olsun tabii kuzum yaaa, oyle mutlu oluyorum ki burdan guzel haberler aldıkça, o yüzden esim ve cok yakin arkadaşımdan sonra direkt sizlerle paylaştim, aileler henuz bilmiyor tabii ki bi kesinlessin deKızlarrr nasılsınız
Ya zaten bebek denemeye başladığımdan beri tıkır tıkır işleyen düzenim şaştı. Sanırım kaderin bize bir oyunu bu. Neden zamanında gelmezler ki
Ya inanılmaz güzeller. Keşke benim evim de böyle bir yerde olsabizim buralarda anca martıyla bolca karga var evde hayvan bakımı çok zor geliyor bana siz ne güzel bir hayat kurmuşsunuz onlarla. Evcil hayvanlara bayılıyorum ama tüyü kumu falan gözümde büyüyor
Hadi gözümüz aydıngüzel haberlerini beklemedeyiz. Darısı bizim başımıza olsun artık di mi
Amin kuzummmmmGüzel haberlerle dayloşummm
Olumsuz konusmuyoruuuuzzz, parantezi silelim pliiiissssBende 28inde buraya testimi atıp geliyor gelmekte olan yazıcam görürsünüz
(negatif testini atıp gelemedi yazdı)
Sen de canımsınhep iyi düşün iyi ol olur mu
En önemlisi şu an sensin gerisi mutlaka hallolur
İnşallahBende 28inde buraya testimi atıp geliyor gelmekte olan yazıcam görürsünüz
(negatif testini atıp gelemedi yazdı)
Aşkoo kan verdin mi okumadım ben mesajlarıGerilim müziği loading, rimdim rimdim hashjahs
Amin canım, innnnsallahhh
Olsun tabii kuzum yaaa, oyle mutlu oluyorum ki burdan guzel haberler aldıkça, o yüzden esim ve cok yakin arkadaşımdan sonra direkt sizlerle paylaştim, aileler henuz bilmiyor tabii ki bi kesinlessin debiliyorum ki sira sira herkesten alacagiz bu haberi, en hayirli zamanda
Amin kuzummmmm
Olumsuz konusmuyoruuuuzzz, parantezi silelim pliiiissss
bunu ben de dün gördüm eşime gösterdim bu çok canlar yakar darısı bize diye. maşallah dedi o da çok hevesli baktı
Gelecekteki oğlum
Gerilim müziği loading, rimdim rimdim hashjahs
Olsun tabii kuzum yaaa, oyle mutlu oluyorum ki burdan guzel haberler aldıkça, o yüzden esim ve cok yakin arkadaşımdan sonra direkt sizlerle paylaştim, aileler henuz bilmiyor tabii ki bi kesinlessin debiliyorum ki sira sira herkesten alacagiz bu haberi, en hayirli zamanda
Amin kuzummmmm
Verdim yevrummm, beklemedeyimAşkoo kan verdin mi okumadım ben mesajları
Gebe gebe gebeKuzucuklar naberr?Ben bu sabah test yaptim yine, koyulasmisti sabah da kan verdim, sonucu bekliyorum bakalim ogleden sonra arayip soracagim cikti mi diye 3 gibi heyecannnn
Oyy İnşallah nasip olur..bunu ben de dün gördüm eşime gösterdim bu çok canlar yakar darısı bize diye. maşallah dedi o da çok hevesli baktı
çokk heyecanlı yaVerdim yevrummm, beklemedeyim
Allah razı olsun. Amin inşAllah aynı keza bende bi satır uzaktayım unutma bugün tökezliyorum biraz kafam allak bullak hastaneden çıktım bilmiyorum umudum kırıldı biraz..Tökezlediğinde mutlaka yaz. Biz hep bir satır uzaktayız
Sizde beni rahatlatıyorsunuz..
Düştüğümde her biriniz ayrı ayrı destek oluyorsunuz.. Çünkü her zaman dediğim gibi derdimiz bir... Birbirimizi anlıyoruz..
İyi ki sen de diğer kızlarda var
Allahım en kısa sürede her birimize nasip etsin canım
Çünkü sizi çok seviyorum
İyi ki varsın... Varsınız... Bizde şanslıyız ki bir çok yeğenimiz var hem anneleri dünya tatlısı hem de yeğenlerimiz
İnşallah yarın beklediğimiz haberi getireceksin canım.. Tut ki olmadı yola devam
Bu ayın sonunda bir bakmışsın ki görmüşsün tatlım
Sırayla her hafta birimiz görelim inşallah
Oyy İnşallah nasip olur..
Benim eşime benziyor hahahaha (çaktırmadan eşimi övmüşümdür)
Gerilim müziği loading, rimdim rimdim hashjahs
Amin kuzummmmm
Yihhhuuuuuuu, hobaaaaaaGebe gebe gebe
Şu an trampette çalıyorum sonuç için
Cooookkkkçokk heyecanlı ya
Aminnnnn, insallaahhhhh
Yok mu hiç bilen duyanYa kızlar yumurtlama dönemimin hemen ardından alt dudağımın tam ortasında uçuk çıktı birden. Benim uçuğum her zaman üst dudağımın aynı yerinde çıkar bu hiç değişmez. Hayatımda ilk defa böyle bir uçuk çıkardımbunun gebelikle bir bağlantısı falan yok di mi? Yine herşeyi gebeliğe bağlama seanslarım başladı ama merak ettim belki bilinen böyle bir şey vardır da ben duymamışımdır diye
Canını yediğimmmmUlaştm efendim yettim gari özelindeym yavyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?