- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.101
Aminm kuzummm, öğrenince daha çok heyecanlandımCok guzelll cifter cifter artsin
Kiyamamm cok sevindim yakinda kalp atislarini duyacaksin daha bebisi goruceksin ozaman ne heyecanlar yasarsin ❤Aminm kuzummm, öğrenince daha çok heyecanlandım
Deger iyi mi, normal mi, degil mi. Onu da bilmiyorum, çok zor sorularKiyamamm cok sevindim yakinda kalp atislarini duyacaksin daha bebisi goruceksin ozaman ne heyecanlar yasarsin ❤
Kac haftalik olduguna bagliDeger iyi mi, normal mi, degil mi. Onu da bilmiyorum, çok zor sorular
Bu diğer cinslere göre daha az tüy döküyorSana güveniyorum
Yaaa masumluğu bak
Ben seviyorm ama alamam cok tüy döküyorlsr ya
Minik ırklar var pek büyümeyen onlardan düşünebilirsinQynen kopek gezdirmek gerekiyor ama sorun degil yaparim
Sagolasin bacim
Bu da bazen kumu yerlere döküyor kazarken, kızıp duruyorum bebe gibisin bıktım diyeYa inanılmaz güzeller. Keşke benim evim de böyle bir yerde olsabizim buralarda anca martıyla bolca karga var evde hayvan bakımı çok zor geliyor bana siz ne güzel bir hayat kurmuşsunuz onlarla. Evcil hayvanlara bayılıyorum ama tüyü kumu falan gözümde büyüyor
Ben başımın ağrımasını bile ay hamile miyim acaba diye kendi kendime belirti uydurduğum için bir yorum yapamıyorum kuzum yaYok mu hiç bilen duyaninternetten biraz baktım bağışılık zayıfladığı için çıkarmış hamilelikte sanırım. Yani şimdi diyeceksiniz katre daha kaç gün oldu da soruyorsun ama o kadar tuhaf bir uçuk çıktı ki düşündürdü beni
Ayy maşallah çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunKızlar
89.5
Aynen onlardan istiyorum zaten hep kucuk kalanlardan cok sirin oluyorlarBu diğer cinslere göre daha az tüy döküyor
Minik ırklar var pek büyümeyen onlardan düşünebilirsin
Bu da bazen kumu yerlere döküyor kazarken, kızıp duruyorum bebe gibisin bıktım diyeçocuk gibi ilgi bakım istiyorlar gerçekten canım
Ben başımın ağrımasını bile ay hamile miyim acaba diye kendi kendime belirti uydurduğum için bir yorum yapamıyorum kuzum ya
Ayy maşallah çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Bu müzik eşliğinde evde oynuyorumKızlar
89.5
Canım neden umudun kırıldıAllah razı olsun. Amin inşAllah aynı keza bende bi satır uzaktayım unutma bugün tökezliyorum biraz kafam allak bullak hastaneden çıktım bilmiyorum umudum kırıldı biraz..
4 haftalikmis canım, ebe oyle söyledi bakalim 2 gun sonra bir daha kan vercem, ona göre doktora gidişKac haftalik olduguna baglive takip edersin zaten doktor felan baktirirsin onlar soyle zaten normal olup olmadigini.
Canımm cok sagol, aminnnn, inşallahBu diğer cinslere göre daha az tüy döküyor
Bu da bazen kumu yerlere döküyor kazarken, kızıp duruyorum bebe gibisin bıktım diyeçocuk gibi ilgi bakım istiyorlar gerçekten canım
Ben başımın ağrımasını bile ay hamile miyim acaba diye kendi kendime belirti uydurduğum için bir yorum yapamıyorum kuzum ya
Ayy maşallah çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Oy kuzuuum, aydin vallaaaa, dua et guzel ilerlesin
Eve gidemedimmmm dahaa, ben de oynicammmmBu müzik eşliğinde evde oynuyorum
Bom bom boleeeeeeeee
Hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmmm
Etmem mi4 haftalikmis canım, ebe oyle söyledi bakalim 2 gun sonra bir daha kan vercem, ona göre doktora gidiş
Canımm cok sagol, aminnnn, inşallah
Eve gidemedimmmm dahaa, ben de oynicammmmcanimsinnn, atalim gubecikleriiiii
Canım daha bilgili olanlar var onlar daha iyi yprumlar ama ben pik görüyorumKizlar selam
pikmi
Gözümüz aydın tatlı kadınKızlar
89.5
Ay evet ben de sürekli ona yoruyorum ama normalde uçuk hep aynı yerde ve nadiren çıkarırım. Bu böyle bambaşka bir yerde kocaman kabak gibi bir şey oldu. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp bağışıklığı düşürürmüş ya acaba öyle bir şey mi oldu diye düşündüm. Araştırınca da hamilelerde çok fazla uçuk çıkan duydum.Bu diğer cinslere göre daha az tüy döküyor
4 haftalikmis canım, ebe oyle söyledi bakalim 2 gun sonra bir daha kan vercem, ona göre doktora gidiş
Canımm cok sagol, aminnnn, inşallah
Eve gidemedimmmm dahaa, ben de oynicammmmcanimsinnn, atalim gubecikleriiiii
eşim işte ben de masterchefle vakit öldürüyorum bir yandan da ikiz gebelik topiklerini okuyorum baya sardı beniNabıonus gençlerrrr
Ay hadi inşallah bebiş habercisidir inşallahCanım daha bilgili olanlar var onlar daha iyi yprumlar ama ben pik görüyorum
Gözümüz aydın tatlı kadınasıl heyecan şimdi başlıyor
Ay evet ben de sürekli ona yoruyorum ama normalde uçuk hep aynı yerde ve nadiren çıkarırım. Bu böyle bambaşka bir yerde kocaman kabak gibi bir şey oldu. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp bağışıklığı düşürürmüş ya acaba öyle bir şey mi oldu diye düşündüm. Araştırınca da hamilelerde çok fazla uçuk çıkan duydum.
Amaaaann karnım ağrısa kendimi hamile sanıyorum zaten 10 gün sonra öğreniriz
Ama hamileysem de bir erken hamilelik belirtisi olarak uçuğu litaratüre katarım
Örgü örüyorum, bir yandan meyve yiyorum canım seenNabıonus gençlerrrr
Hep ikizim olsun istemişimdir ama bir yandan da doğurması bakması zor diye tek tek mi doğursam diye düşünürümeşim işte ben de masterchefle vakit öldürüyorum bir yandan da ikiz gebelik topiklerini okuyorum baya sardı benisen napıyorsun Bal0ncuk um
Ah ah ikiz gebeliklereşim işte ben de masterchefle vakit öldürüyorum bir yandan da ikiz gebelik topiklerini okuyorum baya sardı benisen napıyorsun Bal0ncuk um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?