Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana güveniyorum

Yaaa masumluğu bak
Ben seviyorm ama alamam cok tüy döküyorlsr ya
Bu diğer cinslere göre daha az tüy döküyor
Qynen kopek gezdirmek gerekiyor ama sorun degil yaparim

Sagolasin bacim
Minik ırklar var pek büyümeyen onlardan düşünebilirsin
Bu da bazen kumu yerlere döküyor kazarken, kızıp duruyorum bebe gibisin bıktım diye çocuk gibi ilgi bakım istiyorlar gerçekten canım
Ben başımın ağrımasını bile ay hamile miyim acaba diye kendi kendime belirti uydurduğum için bir yorum yapamıyorum kuzum ya
Ayy maşallah çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Aynen onlardan istiyorum zaten hep kucuk kalanlardan cok sirin oluyorlar

Kac haftalik olduguna bagli ve takip edersin zaten doktor felan baktirirsin onlar soyle zaten normal olup olmadigini.
4 haftalikmis canım, ebe oyle söyledi bakalim 2 gun sonra bir daha kan vercem, ona göre doktora gidiş
Canımm cok sagol, aminnnn, inşallah
İyiyiz cnm sen nasılsın

dayler dayler yavrukuşuummmm gözümüz aydınnnn
Oy kuzuuum, aydin vallaaaa, dua et guzel ilerlesin
Bu müzik eşliğinde evde oynuyorum
Bom bom boleeeeeeeee
Hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmmm

Eve gidemedimmmm dahaa, ben de oynicammmmcanimsinnn, atalim gubecikleriiiii

Etmem mi
Sende bizim içinn dua et bizde kavuşalım

Kizlar selam
pikmi
Canım daha bilgili olanlar var onlar daha iyi yprumlar ama ben pik görüyorum
Gözümüz aydın tatlı kadın asıl heyecan şimdi başlıyor
Ay evet ben de sürekli ona yoruyorum ama normalde uçuk hep aynı yerde ve nadiren çıkarırım. Bu böyle bambaşka bir yerde kocaman kabak gibi bir şey oldu. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp bağışıklığı düşürürmüş ya acaba öyle bir şey mi oldu diye düşündüm. Araştırınca da hamilelerde çok fazla uçuk çıkan duydum.

Amaaaann karnım ağrısa kendimi hamile sanıyorum zaten 10 gün sonra öğreniriz

Ama hamileysem de bir erken hamilelik belirtisi olarak uçuğu litaratüre katarım

allah tamamına erdirsiiiiiin tebrik ederiiiiiiim

Ay hadi inşallah bebiş habercisidir inşallah
Nabıonus gençlerrrr
Örgü örüyorum, bir yandan meyve yiyorum canım seen
eşim işte ben de masterchefle vakit öldürüyorum bir yandan da ikiz gebelik topiklerini okuyorum baya sardı beni sen napıyorsun Bal0ncuk um
Hep ikizim olsun istemişimdir ama bir yandan da doğurması bakması zor diye tek tek mi doğursam diye düşünürüm eşimde her seferinde bence bu sefer ikiz diyip durur Bi türlü denk gelemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…