- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.121
Sefan olsun... Afiyet olsun kuzummmmAy hadi inşallah bebiş habercisidir inşallah
Örgü örüyorum, bir yandan meyve yiyorum canım seen
Hep ikizim olsun istemişimdir ama bir yandan da doğurması bakması zor diye tek tek mi doğursam diye düşünürümeşimde her seferinde bence bu sefer ikiz diyip durur Bi türlü denk gelemedik
inşallah hayallerimiz hayatlarımız olurAh ah ikiz gebelikler
Hayaller ve hayatlar
bence de bakması baya zormuş su bile içemiyormuş anneler gözüm korktu ama çok güzelAy hadi inşallah bebiş habercisidir inşallah
Örgü örüyorum, bir yandan meyve yiyorum canım seen
Hep ikizim olsun istemişimdir ama bir yandan da doğurması bakması zor diye tek tek mi doğursam diye düşünürümeşimde her seferinde bence bu sefer ikiz diyip durur Bi türlü denk gelemedik
İşte biz birini bulamadk dahainşallah hayallerimiz hayatlarımız olurhele bir 3üz annesinin hikayesini okudum tam bir efsane bir de fotolarını atmış 3 minik adam maşallah hayran kaldım neler neler var
Ay öyle deme 3 bebesini kaybetmiş sabretmiş. Allah mükafatlandırıp 3 can vermiş.Gerçekten sabrın sonu selamet sağlıklı hayırlı olsun da bir olsunİşte biz birini bulamadk daha
2 yıldır sabır kalmadı kızzzzAy öyle deme 3 bebesini kaybetmiş sabretmiş. Allah mükafatlandırıp 3 can vermiş.Gerçekten sabrın sonu selamet sağlıklı hayırlı olsun da bir olsunki olur bence yakında
Ben hiç kırmızı odayı izlememiştimNabıonus gençlerrrr
Zaten ilk 3 ü güzelBen hiç kırmızı odayı izlememiştim
Onu izledim ilk 3 bölümü
Katıla katıla ağladım rahatladım
Sen naptın nettin
Zaten ağlamaya ihtiyacımız vardıBen hiç kırmızı odayı izlememiştim
Onu izledim ilk 3 bölümü
Katıla katıla ağladım rahatladım
Sen naptın nettin
bence bu yıl senin haberini alıcaz2 yıldır sabır kalmadı kızzzz
Aminnnnnnbence bu yıl senin haberini alıcazsağlık sıkıntısı varsa geçer inşallah. bolca dua ve zikir de çok önemli. Allah dualara cevap verendir buna çok inanıyorum
Valla ben hala al yazmalımın müziğini duyayım ağlarım.Zaten ilk 3 ü güzelsonrası pek etki yapmıyor ama izlemeni tavsiye ederim
Hıı hiç ağlar mıyım benZaten ağlamaya ihtiyacımız vardı
Az ağlıyorduk demi
İyiyiz hatuncum sen nasılsın hoşgeldinKızcelerrnabersiniz
Sizin iş yeri aksiyonlarını dinleyince gülümsüyormValla ben hala al yazmalımın müziğini duyayım ağlarım.
Hele bir de gerçek hayat hikayesi ise... Dayanabilirsem izleyeceğim
Hıı hiç ağlar mıyım benyarın misal duruşmam var. Z. Katibi benim ancak mübaşirimiz yok mübaşir vermiyorlar. Diğer katip izinli. Diğer katip mübaşirlik yapabilir. Ama hakim inat etti. Yapmayacaksınız diyor. He bir de teftişteyiz. Müdür çıldırmak üzere. Dedim en sonunda hamile kalacam gidecem burdan. He diyor sende hamile kalirsan beni Bakırköy'e kaldırsınlar
Hayret birşey hamile kalınca mutluluktan delirmesi gereken benim müdür delirecekmişbuna bile karışıyorlar yav.
HahhaahValla ben hala al yazmalımın müziğini duyayım ağlarım.
Hele bir de gerçek hayat hikayesi ise... Dayanabilirsem izleyeceğim
Hıı hiç ağlar mıyım benyarın misal duruşmam var. Z. Katibi benim ancak mübaşirimiz yok mübaşir vermiyorlar. Diğer katip izinli. Diğer katip mübaşirlik yapabilir. Ama hakim inat etti. Yapmayacaksınız diyor. He bir de teftişteyiz. Müdür çıldırmak üzere. Dedim en sonunda hamile kalacam gidecem burdan. He diyor sende hamile kalirsan beni Bakırköy'e kaldırsınlar
Hayret birşey hamile kalınca mutluluktan delirmesi gereken benim müdür delirecekmişbuna bile karışıyorlar yav.
Çok şükür iyiyim tatlım.. hoşbuldum sen nasılsınİyiyiz hatuncum sen nasılsın hoşgeldin
Yarın nasıl olacak bilemiyoreSizin iş yeri aksiyonlarını dinleyince gülümsüyorm
Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah hep dua ediyorum çoook ediyorum.Evet oUykusuz Koala di tüp bebek ile hamile kalmıştı canım benim
Onunda bizim gibi erkek infertilitesiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?