- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.501
Bgun degerlendircem canimm inşallah gec kalmamisimdir cok uzulurum cok uğraştık buayCanım sanki dün yumurtlamışsın. Yumurta 24-36 saat canlı kalabiliyor diyorlar. Sen işini garantiye al ne yap ne et iyileş bugün enişte beyle ilgilen
Ben çok iyiyim tat ve koku duyumu tamamen kaybetmiştim o biraz geç geliyor sadece. Bana işyeri hemşiremiz, semptomlarım çıktıktan 1 hafta sonra falan bulaştırmış olsanız şimdiye kadar diğer kişilerde de hastalık semptomlarını gösterirdi bu zamana kadar demişti. Sen birkaç gün daha kendini dinle semptom çıkmazsa birşeyin yoktur büyük ihtimalle. Bu arada bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsin, faydalı olur bence
Dikkat et kendine bu dönemde ekstra. Dönemini kaçırma bence değerlendirtedbiren açın camları direkt sonuç bölümüne gidin
T Tamamdevleti bilmem de bdv a bakıyordumBlacklight ı bile gördüm bir yerde sizlerden birinin yazısını denk gelince sebebsiz mutlu oluyorum
Ayyy şu marifetli hatunlara hastaymKedilervekitaplar
Canımmmm nerelerdesin
Evde olmaktan sıkıldım da senin gibi örgüye mi başlasam diyorum. Sen neler örüyosun anlatsana birazcık bana
Durmadan gri oluyor
İyiyiz cnm senKızlar ne var ne yok nasılsınız
Şükür canım ağırlastim artık iyice doktorum bu ayın sonundan sonra doğuma her an hazır ol dedi erken gelicek. Aslında erken ama bizim kız önden gidiyor Obyuzden öylededi doktorum. Uykularım bitti yani artık bi an önce dogsada agrilardan kurtulsam diyorum diğer ya dan ise virus beni korkutuyor kal biraz daha gelme diyorumİyiyiz cnm sen
Sağlıkla gelsn inşallahŞükür canım ağırlastim artık iyice doktorum bu ayın sonundan sonra doğuma her an hazır ol dedi erken gelicek. Aslında erken ama bizim kız önden gidiyor Obyuzden öylededi doktorum. Uykularım bitti yani artık bi an önce dogsada agrilardan kurtulsam diyorum diğer ya dan ise virus beni korkutuyor kal biraz daha gelme diyorum
Amin kuzum darısı hepinizinbaşına sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsn inşallah
Sen en son ne zaman gittin doktor kilosu için ne dedi
Yapiyorum yapmasina da nr fayda catladi ztn göbüsümAkmerim kuzum bol bol yağ sür göğüs bölgene zeytin yağı da olabilir bebe yağıda olabilir doğumda rahat etmen için karninada aynı şekilde
Benim erken dogum riskimmvar suan hazirlikli olmammlszim heran gelebilirSen en son ne zaman gittin doktor kilosu için ne dedi
Kuzum catlaktan çok ucuyla oynaki çıksın emerken bebek daha fazla catlamasin diyeYapiyorum yapmasina da nr fayda catladi ztn göbüsüm
Neden her an gelebilir kuzum ben 28 ekimde gittim 33 haftalikti gittiğimde 41 cm boy 2179 gramdi canımBenim erken dogum riskimmvar suan hazirlikli olmammlszim heran gelebilirSuan icin 42 cm 1800 gr hersey normal bebis de sende nasil?
İlişkiden sonra spermler 3-5 güne kadar rahimde canlı kalıp yumurtayla buluşabiliyomuş. Öncekilerden de randıman alırsınız benceBgun degerlendircem canimm inşallah gec kalmamisimdir cok uzulurum cok uğraştık buay
sirf dun yapmadgmz için olmazsa cok üzülürüm gercekten
Ya canım internette inanılmaz tatlı el örgüsü bebek battaniyeleri gördüm
Bir ara bende cok okurdum sonra 9 ay olunca braktm artik
Burdayım kuzuumKedilervekitaplar
Canımmmm nerelerdesin
Evde olmaktan sıkıldım da senin gibi örgüye mi başlasam diyorum. Sen neler örüyosun anlatsana birazcık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?