Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bgun degerlendircem canimm inşallah gec kalmamisimdir cok uzulurum cok uğraştık buay
sirf dun yapmadgmz için olmazsa cok üzülürüm gercekten

Şükür canım ağırlastim artık iyice doktorum bu ayın sonundan sonra doğuma her an hazır ol dedi erken gelicek. Aslında erken ama bizim kız önden gidiyor Obyuzden öylededi doktorum. Uykularım bitti yani artık bi an önce dogsada agrilardan kurtulsam diyorum diğer ya dan ise virus beni korkutuyor kal biraz daha gelme diyorum

Sağlıkla gelsn inşallah

Bgun degerlendircem canimm inşallah gec kalmamisimdir cok uzulurum cok uğraştık buay
sirf dun yapmadgmz için olmazsa cok üzülürüm gercekten
İlişkiden sonra spermler 3-5 güne kadar rahimde canlı kalıp yumurtayla buluşabiliyomuş. Öncekilerden de randıman alırsınız bence
T Tamam

Ayyy şu marifetli hatunlara hastaym
Ya canım internette inanılmaz tatlı el örgüsü bebek battaniyeleri gördüm
Daha olmamış bebeğe don biçmiş olucam ama ben de örsem bir iki tane dedim çok mu saçma olur ki

Kedilervekitaplar
Canımmmm nerelerdesin
Evde olmaktan sıkıldım da senin gibi örgüye mi başlasam diyorum. Sen neler örüyosun anlatsana birazcık bana
Burdayım kuzuumçok güzel yumurtluyoruö, akıntı var, keşke eşim olsaydı burda demiştim dün, bu gün geldi komutanın işi varmış gel seni de götüreyim evinde az vakit geçir kafan dağılsın diye eşimi de almış gelmiş, beraber kahvaltı yaptık biraz oturduk gitti şimdigel dedim buraya tam vaktinde geldin

Kuzum ben şimdi amigurumi oyuncak örüyorum. Tığ işi, sık iğne tekniğiyle yapılıyor çoook basit inanamazsın ve çok zevkli daha önce örgü yaptın mı hiç? Şiş ya da tığ işi biliyor musun ona göre bişeyler öneriyi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…