Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada yumurtanın çatlamasını Yumurta akı beyazı akıntı ile mi anlıyoruz? O zamanları mı değerlendirmek gerekiyordu? Öyleyse belki bu gün Bi bebişin olmuştur bata 11gün var şansım var mı acaba kızlar

Gözün aydın kuzum, kahvaltı sonrası keyfisi
Canım evet yumurta akı kıvamında sümüğümsü oluyor. Hadi inşallah bebiş olur

Ben daha eskiden şişle düz örgüler yapardım atkı bere falan tarzında bir de annemin dantellerine yardım ederdim ama uzun zamandır yapmadım. İnternette videolar gördüm çok detaylı anlatıyorlar gözüm bebek battaniyelerinde kaldı ama tığ işi oyuncaklar da güzel fikirmiş sağlıklı oluyor mu onlar bebekler için yani ip yumağı oluşur mu diye düşündüm ama ona göre iplikten yapılıyor galiba di mi?

Var tabiki hadi hayırla gelsin inşaAllah ben de şimdi eşimi işe yolladım gittim erken gebelik testi aldım gizlice 20 lira imiş iyi bari dedim

Bn beceremiyorum yaaa

Bizde sana hastayız

Bugn herkesin gezme günümüüüü
Hemsirecik te gezecekti

Bn beceremiyorum yaaa

Bugn herkesin gezme günümüüüü
Hemsirecik te gezecekti
Yeterince istersen sen de şirinleri görebilirsin
Herşey ates pahası yeminle allah yardimcimiz olsun
Alev alıyo alev
Hatta geçenlerde bir tweet gördüm. Montuyla botunu aynı ay almak zenginlik göstergesidir diye yoksa senn?
bugün bir tık daha belirgin inşallah regl günü iyice belli olur ön kameram anca böyle çekiyor
Canım ben senin kamerandan hiç seçemiyorum
Kizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
Hoşgeldin kuzu nedir durumlar?
Hamile takvimi eklediğine göre güzel haberlerle geldin

sağlık olsun canım

Ay olue inşallah

Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsın oyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylarbenim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Var tabiki hadi hayırla gelsin inşaAllah ben de şimdi eşimi işe yolladım gittim erken gebelik testi aldım gizlice 20 lira imiş iyi bari dedim
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyor acaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ohh gezdim geldim valla montumu kar botumuda aldım keyfim yerine geldi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insana bide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Kizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-18-18-11-35-236_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-11-18-18-11-24-677_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 27
o nasıl eczaneymiş öyle benim de atkıö bitti ilk battaniye sonra bu bebeklerden öğrenicem
Evet ya cok pahalı herşey

Aaa bugn görüormmm

Hoşgeldinnn
Allahım sana şükürler olsun sonunda biri gördü çok teşekkür ederim bal0ncuğum çok kişi gördü sallamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…