- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.521
Bizde sana hastayız
Gözün aydın kuzum, kahvaltı sonrası keyfisiBu arada yumurtanın çatlamasını Yumurta akı beyazı akıntı ile mi anlıyoruz? O zamanları mı değerlendirmek gerekiyordu? Öyleyse belki bu gün Bi bebişin olmuştur bata 11gün var şansım var mı acaba kızlar
Var tabiki hadi hayırla gelsin inşaAllahBu arada yumurtanın çatlamasını Yumurta akı beyazı akıntı ile mi anlıyoruz? O zamanları mı değerlendirmek gerekiyordu? Öyleyse belki bu gün Bi bebişin olmuştur bata 11gün var şansım var mı acaba kızlar
Bn beceremiyorum yaaaİlişkiden sonra spermler 3-5 güne kadar rahimde canlı kalıp yumurtayla buluşabiliyomuş. Öncekilerden de randıman alırsınız bence
Ya canım internette inanılmaz tatlı el örgüsü bebek battaniyeleri gördüm
Daha olmamış bebeğe don biçmiş olucam ama ben de örsem bir iki tane dedim çok mu saçma olur ki
Bizde sana hastayız
Bugn herkesin gezme günümüüüü
Ohh gezdim geldim valla montumu kar botumuda aldım keyfim yerine geldi
Gezme degil benim evin karsisi ordeklere ekmek vermeye geldik
Yeterince istersen sen de şirinleri görebilirsin
Alev alıyo alevHerşey ates pahası yeminle allah yardimcimiz olsun
Canım ben senin kamerandan hiç seçemiyorumbugün bir tık daha belirgin inşallah regl günü iyice belli olurön kameram anca böyle çekiyor
Hoşgeldin kuzuKizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
sağlık olsun canımYeterince istersen sen de şirinleri görebilirsin
Alev alıyo alev
Hatta geçenlerde bir tweet gördüm. Montuyla botunu aynı ay almak zenginlik göstergesidir diyeyoksa senn?
Canım ben senin kamerandan hiç seçemiyorum
Hoşgeldin kuzunedir durumlar?
Hamile takvimi eklediğine göre güzel haberlerle geldin
Güzel artmış dimiKizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
Ay olue inşallahGözün aydın kuzum, kahvaltı sonrası keyfisi
Canım evet yumurta akı kıvamında sümüğümsü oluyor. Hadi inşallah bebiş olur
Ben daha eskiden şişle düz örgüler yapardım atkı bere falan tarzında bir de annemin dantellerine yardım ederdimama uzun zamandır yapmadım. İnternette videolar gördüm çok detaylı anlatıyorlar gözüm bebek battaniyelerinde kaldı ama tığ işi oyuncaklar da güzel fikirmiş sağlıklı oluyor mu onlar bebekler için yani ip yumağı oluşur mu diye düşündüm ama ona göre iplikten yapılıyor galiba di mi?
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyorVar tabiki hadi hayırla gelsin inşaAllahben de şimdi eşimi işe yolladım gittim erken gebelik testi aldım gizlice 20 lira imiş iyi bari dedim
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanaOhh gezdim geldim valla montumu kar botumuda aldım keyfim yerine geldi
Hoş geldin güzel anneeKizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
Evet ya cok pahalı herşeyHerşey ates pahası yeminle allah yardimcimiz olsun
Aaa bugn görüormmmbugün bir tık daha belirgin inşallah regl günü iyice belli olurön kameram anca böyle çekiyor
HoşgeldinnnKizlaaaarrrr, ben geldim, nasılsınız? Bugun de kan verdim ki ben
o nasıl eczaneymiş öyleAy olue inşallah
Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsınoyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylar benim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyoracaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanabide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah
Allahım sana şükürler olsun sonunda biri gördüEvet ya cok pahalı herşey
Aaa bugn görüormmm
Hoşgeldinnn
Dün görmedm ama bugn gördm gibi ya...o nasıl eczaneymiş öylebenim de atkıö bitti ilk battaniye sonra bu bebeklerden öğrenicem
Allahım sana şükürler olsun sonunda biri gördüçok teşekkür ederim bal0ncuğum çok kişi gördü sallamadı
Gibisi yok bak gördüm dedinDün görmedm ama bugn gördm gibi ya...
Ayyy inş kendi çizgisi değildirGibisi yok bak gördüm dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?