- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.541
inşallah canısı çok sağolAyyy inş kendi çizgisi değildir
İnş bebe vardır
Ben battaniyeyi yarım bıraktım bebek örmeye giriştimo nasıl eczaneymiş öylebenim de atkıö bitti ilk battaniye sonra bu bebeklerden öğrenicem
Allahım sana şükürler olsun sonunda biri gördüçok teşekkür ederim bal0ncuğum çok kişi gördü sallamadı
Ben her testte istemsiz olarak çizgi görüyorum ya olmasa bile, öyle görmek istiyor psikolojim kim olursa olsuninşallah canısı çok sağolbundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
Senin tribini yesinler tatlı kadıninşallah canısı çok sağolbundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
yanlış olursa da olsun görüş merak ettim bak katreye saygı duydum o öyle görmüşBen her testte istemsiz olarak çizgi görüyorum ya olmasa bile, öyle görmek istiyor psikolojim kim olursa olsuno yüzden var ya da yok yanlış bişry demek istemedim kuzum o yüzden cevap vermedim
o senin tatlılığın balımsıSenin tribini yesinler tatlı kadın
Şimdi var derim yoktur falan boşa ümitlendirmek istemedim kızyanlış olursa da olsun görüş merak ettim bak katreye saygı duydum o öyle görmüşolsun canın sağolsun
o senin tatlılığın balımsı
Birinci resimde hayalet gibi ama üçüncü resimde bende gördümbugün bir tık daha belirgin inşallah regl günü iyice belli olurön kameram anca böyle çekiyor
yok zaten bu ay olsa da olmasa da üzülmeyeceğime dair kendime söz vermiştim ama düşüncen güzel teşekkür edermŞimdi var derim yoktur falan boşa ümitlendirmek istemedim kızben testlerime ışıkla bakıyordum sanki böyle çzigi vardı meğerse o içinde plastiğin çizgisiymiş öyle üzülmüştüm ki varda silik çıktı sanıyordum
ay inşallah teşekkür ederimBirinci resimde hayalet gibi ama üçüncü resimde bende gördüm
Markası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca geliryok zaten bu ay olsa da olmasa da üzülmeyeceğime dair kendime söz vermiştim ama düşüncen güzel teşekkür edermben de plastik çizgisini ayırt etmek için ikiye ayırıp bakar oldum erken gebelik testi de süslü bir şey ayırmak istemezdim tekrar birleştirdim
ay inşallah teşekkür ederim
eğer bnm 4 gün sonra koyu çıkarsa o zaman normal kaset testlerinin de erken gözüktüğünü ispatlıcam.ben dün yaptığım 5 liralıktı. bugünkü comfort erken gebelik testi nette ucuzdu ama 2 gün bekleyemedm senin varmış daha sipariş ver.Markası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca gelirbide mesela bu günki tutarsa eğer benim adetime 11gün var erken gebelik testinde kaç güne gözükür ki kaset testte heralde 11gün sonra gözükür mü
Aslında söz verdim kendime gecikmeden yapmicam diye ama bu gün yumurtlamayıda değerlendirince acaba olmuş mudur diye de düşünmüyor değilimeğer bnm 4 gün sonra koyu çıkarsa o zaman normal kaset testlerinin de erken gözüktüğünü ispatlıcam.ben dün yaptığım 5 liralıktı. bugünkü comfort erken gebelik testi nette ucuzdu ama 2 gün bekleyemedm senin varmış daha sipariş ver.
3 4 gün kala gözükür bence.biraz geç döllendiyse tam regl günü de belli olabilir.umutsuzluğa kapılmam dersen sen de benim gibi 5gün kala başla yapmaya
Anammm legoşşşşşşşş ne oliii
Günaydınnnnn cukuuuummmmmm
Arkamdan knuşma kız
Hastane işlerm vardı günahıma girme
Anaammm geçmiş olsun expertim
Madem dün olmadı bugün olsun bari
Daha iyiysen
Varrr gariii varrr
Bakkk nasılda biliyor kıyamadığımmmmm
Kocişim cumadan geldi, okullar kapandı hiç gitmiecek :)
Yettimmmmmmm
ne hikayeler okuyorum sadece 1 ilişki ile yumurtlama zamanı bilmeden gebe kalan.bence vakti geldiyse olmuştur inşallahAslında söz verdim kendime gecikmeden yapmicam diye ama bu gün yumurtlamayıda değerlendirince acaba olmuş mudur diye de düşünmüyor değilim
İnşallah ya hepimiz hakkında hayırlısı inşallah Allahııımne hikayeler okuyorum sadece 1 ilişki ile yumurtlama zamanı bilmeden gebe kalan.bence vakti geldiyse olmuştur inşallah
amiinnİnşallah ya hepimiz hakkında hayırlısı inşallah Allahııım
Montlara baktik bugun 500 600tl sanki altin iplikle dikilmisAy olue inşallah
Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsınoyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylar benim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyoracaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanabide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah
Attik yedilerAy olue inşallah
Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsınoyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylar benim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyoracaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanabide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?