Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben battaniyeyi yarım bıraktım bebek örmeye giriştimsonra emzik seti örücem ben her testte çizgi görüyorum artık psikolojik olarak ya

inşallah canısı çok sağol bundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
Ben her testte istemsiz olarak çizgi görüyorum ya olmasa bile, öyle görmek istiyor psikolojim kim olursa olsun o yüzden var ya da yok yanlış bişry demek istemedim kuzum o yüzden cevap vermedim

Ben her testte istemsiz olarak çizgi görüyorum ya olmasa bile, öyle görmek istiyor psikolojim kim olursa olsun o yüzden var ya da yok yanlış bişry demek istemedim kuzum o yüzden cevap vermedim
yanlış olursa da olsun görüş merak ettim bak katreye saygı duydum o öyle görmüş olsun canın sağolsun
Senin tribini yesinler tatlı kadın
o senin tatlılığın balımsı

yanlış olursa da olsun görüş merak ettim bak katreye saygı duydum o öyle görmüş olsun canın sağolsun

o senin tatlılığın balımsı
Şimdi var derim yoktur falan boşa ümitlendirmek istemedim kız ben testlerime ışıkla bakıyordum sanki böyle çzigi vardı meğerse o içinde plastiğin çizgisiymiş öyle üzülmüştüm ki varda silik çıktı sanıyordum

yok zaten bu ay olsa da olmasa da üzülmeyeceğime dair kendime söz vermiştim ama düşüncen güzel teşekkür ederm ben de plastik çizgisini ayırt etmek için ikiye ayırıp bakar oldum erken gebelik testi de süslü bir şey ayırmak istemezdim tekrar birleştirdim
Birinci resimde hayalet gibi ama üçüncü resimde bende gördüm
ay inşallah teşekkür ederim

Markası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca gelir bide mesela bu günki tutarsa eğer benim adetime 11gün var erken gebelik testinde kaç güne gözükür ki kaset testte heralde 11gün sonra gözükür mü

Markası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca gelir bide mesela bu günki tutarsa eğer benim adetime 11gün var erken gebelik testinde kaç güne gözükür ki kaset testte heralde 11gün sonra gözükür mü
eğer bnm 4 gün sonra koyu çıkarsa o zaman normal kaset testlerinin de erken gözüktüğünü ispatlıcam.ben dün yaptığım 5 liralıktı. bugünkü comfort erken gebelik testi nette ucuzdu ama 2 gün bekleyemedm senin varmış daha sipariş ver.
3 4 gün kala gözükür bence.biraz geç döllendiyse tam regl günü de belli olabilir.umutsuzluğa kapılmam dersen sen de benim gibi 5gün kala başla yapmaya

Aslında söz verdim kendime gecikmeden yapmicam diye ama bu gün yumurtlamayıda değerlendirince acaba olmuş mudur diye de düşünmüyor değilim

ghh şülür baloncuğum doyuşun kocişle

Aslında söz verdim kendime gecikmeden yapmicam diye ama bu gün yumurtlamayıda değerlendirince acaba olmuş mudur diye de düşünmüyor değilim
ne hikayeler okuyorum sadece 1 ilişki ile yumurtlama zamanı bilmeden gebe kalan.bence vakti geldiyse olmuştur inşallah

Montlara baktik bugun 500 600tl sanki altin iplikle dikilmis

Attik yediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…