Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet o emzik setleri mükemmeller hayta senin attığın setlerden erkek tavşan olanı sana atacaktım çok beğendiğim için de pc yanımda değildi. Kalp kalbe karşıymış
inşallah canısı çok sağol bundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
Kuzum benim vallahi görebilsem yorumlamak istedim ama hiç anlayamıyorum fotodan. Ben ne var diyorum ne yok. Ben göremiyorum derken fotoğraf bulanık hiçbir şey göremiyorum demek istedim
Ama gönlüm bebişten yana tabiki
Eşinin kamerası falan daha iyiyse ondan çek gönder canım istersen.
Nar portakal elma havuclu meyvesuyu kokteylim❤
Eki Görüntüle 2723319
Afiyet olsun bebek

Markası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca gelir bide mesela bu günki tutarsa eğer benim adetime 11gün var erken gebelik testinde kaç güne gözükür ki kaset testte heralde 11gün sonra gözükür mü
Canım erken gebelik testlerinin kendi sayfalarının söylediğine göre beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. 11 gün biraz erken ama kargo gelene kadar zamanı gelmiş olur belki

Anladım canısı sende haklısın net değil pek teşekkür ederim eşim gelince çaktırmadan çekiyim dicem ama yapalı 6 saat olmuş oluyor bilemedim

Ben Bi tane baktım internetten, tesettür mont 1500 tl

Ooh vitaminler şifa olsun
Tesettür montlar aşırı pahali ben bi tane ucuza buldum avm de gelince buradan bak canım beraber olsun❤
Beraber olsun askos ❤

Ya evet o emzik setleri mükemmeller hayta senin attığın setlerden erkek tavşan olanı sana atacaktım çok beğendiğim için de pc yanımda değildi. Kalp kalbe karşıymış
Zevklerimiz benziyor demekki örmek istersen ipler malzemeler konusunda yardımcı olurum kuzum
Canım erken gebelik testlerinin kendi sayfalarının söylediğine göre beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. 11 gün biraz erken ama kargo gelene kadar zamanı gelmiş olur belki
Ay hiç bilmiyorum ya alsam mı almasam mı sonra heveslenşyorum
Tesettür montlar aşırı pahali ben bi tane ucuza buldum avm de gelince buradan bak canım beraber olsun❤

Beraber olsun askos ❤
Sağol kuzum aklımda olsun

Ay bu arada mesajı yazmışım ama göndwrmemişim ya

hayırlı akşamlar kızlarr
Paresilaaa canım yeni bat 17.12 müsait olduğunda bakarsan diye yazayım dedim
bu ay allahın izniyle tüp bebeğe başlamak üzere dr gideceğim çok heyecan ve umut doluyumm
bir yandan da eşim bedelli askerlik başvurusu yapacakken ta daaa sürpriz meğerse geç kalmış ve 6 ay gitmek üzere yeri günü belli olmuş aralık sonu gidiyor
dualarınıza talibim o gitmeden yapacağımız tüp bebek tedavisi sorunsuz ilerlesin tutsun da bebeğimizle bekleyeyim çok istiyorum yoksa boşa geçen bir 6 ay eşimden uzakta.. dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim sizler de hep dualarımdasınız❤ hepimiz anne olacağız en yakın zamanda inşallahh

Nar portakal elma havuclu meyvesuyu kokteylim❤
Eki Görüntüle 2723319
Atoma gel
Bu kız bıraktı Kasım ayında denemeyi bıraktı
Sınavıma 10 gün kaldı ;(

Ona odaklandım, kafam bebeğe gitmesin düşünmeyeyim diye dr bakmadım topiğe kuzum. Kalp kalp
Anaamm ben sana kıyamam
10 güncük kalml hemen geçer :)
Bol şanslar tatlım
Kalp kalp kalp

Nerde yapacaksın tüp bebeği kuzum..
Herşey gönlüncr olsun inşallahhhh
6 aycık hemen geçer :)

Şükür canımm, her şey yolunda
Güzel artmış dimi
Eveeettt, 2 katı çok şükür ve prolaktin ilk kez bu kadar düşük
Cok şükür canimm iki katina çıkmış
Evet ya cok pahalı herşey

Aaa bugn görüormmm

Hoşgeldinnn
Hosbulduk dicektm ama dun dogum gunum diye, suprayzlar oldu azcik, bir de toplanti vardi gece yarisina kadr, bos vakit olmadi giremedim
dayler dayler askos artisin nasil bakiyim
Cok sukur kuzummmm, pazartesi yine kan verip ona gore doktoru tekrar arayacagim

Cok sukurr❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…