- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.561
Ben Bi tane baktım internetten, tesettür mont 1500 tlMontlara baktik bugun 500 600tl sanki altin iplikle dikilmis
Ooh vitaminler şifa olsunNar portakal elma havuclu meyvesuyu kokteylim❤
Eki Görüntüle 2723319
Pembe Unal nerelerde ya
Ya evet o emzik setleri mükemmellerAy olue inşallah
Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsınoyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylar benim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyoracaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanabide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah
Kuzum benim vallahi görebilsem yorumlamak istedim ama hiç anlayamıyorum fotodan. Ben ne var diyorum ne yok. Ben göremiyorum derken fotoğraf bulanık hiçbir şey göremiyorum demek istediminşallah canısı çok sağolbundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
Afiyet olsun bebekNar portakal elma havuclu meyvesuyu kokteylim❤
Eki Görüntüle 2723319
Canım erken gebelik testlerinin kendi sayfalarının söylediğine göre beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. 11 gün biraz erken ama kargo gelene kadar zamanı gelmiş olur belkiMarkası ne senin testin bende sipariş vereyim ya anca gelirbide mesela bu günki tutarsa eğer benim adetime 11gün var erken gebelik testinde kaç güne gözükür ki kaset testte heralde 11gün sonra gözükür mü
Anladım canısı sende haklısın net değil pekYa evet o emzik setleri mükemmellerhayta senin attığın setlerden erkek tavşan olanı sana atacaktım çok beğendiğim için de pc yanımda değildi. Kalp kalbe karşıymış
Kuzum benim vallahi görebilsem yorumlamak istedim ama hiç anlayamıyorum fotodan. Ben ne var diyorum ne yok. Ben göremiyorum derken fotoğraf bulanık hiçbir şey göremiyorum demek istedim
Ama gönlüm bebişten yana tabiki
Eşinin kamerası falan daha iyiyse ondan çek gönder canım istersen.
Afiyet olsun bebek
Tesettür montlar aşırı pahali ben bi tane ucuza buldum avm de gelince buradan bak canımBen Bi tane baktım internetten, tesettür mont 1500 tl
Ooh vitaminler şifa olsun
Beraber olsun askos ❤Ya evet o emzik setleri mükemmellerhayta senin attığın setlerden erkek tavşan olanı sana atacaktım çok beğendiğim için de pc yanımda değildi. Kalp kalbe karşıymış
Kuzum benim vallahi görebilsem yorumlamak istedim ama hiç anlayamıyorum fotodan. Ben ne var diyorum ne yok. Ben göremiyorum derken fotoğraf bulanık hiçbir şey göremiyorum demek istedim
Ama gönlüm bebişten yana tabiki
Eşinin kamerası falan daha iyiyse ondan çek gönder canım istersen.
Afiyet olsun bebek
Zevklerimiz benziyor demekkiYa evet o emzik setleri mükemmellerhayta senin attığın setlerden erkek tavşan olanı sana atacaktım çok beğendiğim için de pc yanımda değildi. Kalp kalbe karşıymış
Ay hiç bilmiyorum ya alsam mı almasam mı sonra heveslenşyorumCanım erken gebelik testlerinin kendi sayfalarının söylediğine göre beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. 11 gün biraz erken ama kargo gelene kadar zamanı gelmiş olur belki
Sağol kuzum aklımda olsunTesettür montlar aşırı pahali ben bi tane ucuza buldum avm de gelince buradan bak canımberaber olsun❤
Beraber olsun askos ❤
Arada bende yapiyorum oyle şeylerZevklerimiz benziyor demekkiörmek istersen ipler malzemeler konusunda yardımcı olurum kuzum
Ay hiç bilmiyorum ya alsam mı almasam mı sonra heveslenşyorum
Sağol kuzum aklımda olsun
Ay bu arada mesajı yazmışım ama göndwrmemişim ya
Atoma gelNar portakal elma havuclu meyvesuyu kokteylim❤
Eki Görüntüle 2723319
Anaamm ben sana kıyamamBu kız bıraktı Kasım ayında denemeyi bıraktı
Sınavıma 10 gün kaldı ;(
Ona odaklandım, kafam bebeğe gitmesin düşünmeyeyim diye dr bakmadım topiğe kuzum. Kalp kalp
Nerde yapacaksın tüp bebeği kuzum..hayırlı akşamlar kızlarr
Paresilaaa canım yeni bat 17.12 müsait olduğunda bakarsan diye yazayım dedim
bu ay allahın izniyle tüp bebeğe başlamak üzere dr gideceğim çok heyecan ve umut doluyumm
bir yandan da eşim bedelli askerlik başvurusu yapacakken ta daaa sürpriz meğerse geç kalmış ve 6 ay gitmek üzere yeri günü belli olmuş aralık sonu gidiyor
dualarınıza talibim o gitmeden yapacağımız tüp bebek tedavisi sorunsuz ilerlesin tutsun da bebeğimizle bekleyeyim çok istiyorumyoksa boşa geçen bir 6 ay eşimden uzakta.. dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim sizler de hep dualarımdasınız❤ hepimiz anne olacağız en yakın zamanda inşallahh
Gunaydin askossGünaydınnnnn
Şükür canımm, her şey yolundaYeterince istersen sen de şirinleri görebilirsin
Alev alıyo alev
Hatta geçenlerde bir tweet gördüm. Montuyla botunu aynı ay almak zenginlik göstergesidir diyeyoksa senn?
Canım ben senin kamerandan hiç seçemiyorum
Hoşgeldin kuzunedir durumlar?
Hamile takvimi eklediğine göre güzel haberlerle geldin
Eveeettt, 2 katı çok şükürGüzel artmış dimi
Cok şükür canimmAy olue inşallah
Battaniye ötmek istersen kuzum bebek günleri öpleri oluyor, tığ işi ile battaniye güzel yumuşak oluyor. Mesela şişle bile kare parçalar örüp şişle onları tığla oyalayıp basit ama güzel Bi battaniye bile yapabilirsin. Ama tığ biliyormışsun modeli de yaparsınoyuncak örmekte kolay kuzum, pamuklu ipler falan var mesela tüylenmiyor. Kirlendikçe yıkayabiliyorsun. Bide istediğin oyuncağı bebeği çeşit çeşit örersin, youtubeda instagramda yüzlerce tarif var çok kolaylar benim elimdeki oyuncak bebek bitmek üzere, o bitsin gösteririm size. O bitince emzik seit örücem bak bundan. Satın alsan çok pahalı ama malzemesini alsan en fazla 50tlue kendi el emeğin örersin
Bizim burda eczanede erken gebelik testi yok ve eczacı da erken gebelik testinin ne olduğunu bilmiyoracaba sipariş mi versem internetten diyorum ya
Yaa çok güzel simit atsak yerler mi
Ay alışveriş çok iyi geliyor insanabide haklısın cidden ateş pahası herşey, markete bile girsen iki üç parça şey 100lira
Hoş geldin güzel anneedeğerin nasıl çok güzel artmıştır inşallah
Hosbulduk dicektm ama dun dogum gunum diye, suprayzlar oldu azcik, bir de toplanti vardi gece yarisina kadr, bos vakit olmadi giremedimEvet ya cok pahalı herşey
Aaa bugn görüormmm
Hoşgeldinnn
Cok sukur kuzummmm, pazartesi yine kan verip ona gore doktoru tekrar arayacagimdayler dayler askos artisin nasil bakiyim
Cok sukurr❤Şükür canımm, her şey yolunda
Eveeettt, 2 katı çok şükürve prolaktin ilk kez bu kadar düşük
Cok şükür canimmiki katina çıkmış
Hosbulduk dicektm ama dun dogum gunum diye, suprayzlar oldu azcik, bir de toplanti vardi gece yarisina kadr, bos vakit olmadi giremedim
Cok sukur kuzummmm, pazartesi yine kan verip ona gore doktoru tekrar arayacagim
Sağol kuzummm amin insallahhhGünaydın güzelliklergüzel bir gün olsun hepimize
dayler dayler doğum günün kutlu olsun.eşinle çocuklarınla nice senelere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?