Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki eklerim canım.
Nerde yapacak askerliği? Hayırlı tezkereleri olsun. Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçsin..
Her zaman hepiniz duamdasınız. Herşey gönlünce olsun... Aminnnn inşallah anne olacağız canım
Arkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
Ben prowomen alıyorum. Ara vermiyorum hiç
Bu bebiş uğurlu geldi
Ah benim minnak haşhaşım
İyi ki doğdun fıstık nice güzel yaşların olsun

Arada bende yapiyorum oyle şeyler
Bende diyorum niye kimse cevap yazmamış
Sayılı gün çabuk geçer canım, bir çırpıda bitiverir inşallah hemen kavuşursun eşine inşallah bebişinde tutunur, onla birlikte babayı beklersiniz, Allah yardımcın olsun

Herkeslere günaaaydıın

Erkencisin aşkoş

Hapyy hapyy ol dayloşşşşşş
Bebişinle nice mutlu seneleriniz olsun bebeğim

Hhiihih evet bir haşhaş tanesi kadarmış çok teşekkür ederim canım benim, hep birlikte uğurlu, hayırlı, sağlıklı bebislerle harika bir ömür yasayalim
Erkencisin aşkoş

Hapyy hapyy ol dayloşşşşşş
Bebişinle nice mutlu seneleriniz olsun bebeğim
Sagol guzummmmmm hep birlikte olsun o mutlu seneler ve bebislerr canim benimmmm baluskamm
Tunaydiinnnlarr

dayler dayler dogum gunun kutlu olsun kuzucugunla birlikte guzel ve uzuuunn bir omrun olsun
Çok sağ ol yavrummm, aminnn insallah, sağlıkla huzurla hep birlikte, bebislerimizle cok guzel bir omur yasayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…