- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.581
Tabiki eklerim canım.hayırlı akşamlar kızlarr
Paresilaaa canım yeni bat 17.12 müsait olduğunda bakarsan diye yazayım dedim
bu ay allahın izniyle tüp bebeğe başlamak üzere dr gideceğim çok heyecan ve umut doluyumm
bir yandan da eşim bedelli askerlik başvurusu yapacakken ta daaa sürpriz meğerse geç kalmış ve 6 ay gitmek üzere yeri günü belli olmuş aralık sonu gidiyor
dualarınıza talibim o gitmeden yapacağımız tüp bebek tedavisi sorunsuz ilerlesin tutsun da bebeğimizle bekleyeyim çok istiyorumyoksa boşa geçen bir 6 ay eşimden uzakta.. dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim sizler de hep dualarımdasınız❤ hepimiz anne olacağız en yakın zamanda inşallahh
Ben prowomen alıyorum. Ara vermiyorum hiçArkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz? İnofolic v.s. o haplardan bahsediyorum.
Bu bebiş uğurlu geldiŞükür canımm, her şey yolunda
Eveeettt, 2 katı çok şükürve prolaktin ilk kez bu kadar düşük
Cok şükür canimmiki katina çıkmış
Hosbulduk dicektm ama dun dogum gunum diye, suprayzlar oldu azcik, bir de toplanti vardi gece yarisina kadr, bos vakit olmadi giremedim
Cok sukur kuzummmm, pazartesi yine kan verip ona gore doktoru tekrar arayacagim
Bende diyorum niye kimse cevap yazmamışArada bende yapiyorum oyle şeyler
Sayılı gün çabuk geçer canım, bir çırpıda bitiverir inşallah hemen kavuşursun eşinehayırlı akşamlar kızlarr
Paresilaaa canım yeni bat 17.12 müsait olduğunda bakarsan diye yazayım dedim
bu ay allahın izniyle tüp bebeğe başlamak üzere dr gideceğim çok heyecan ve umut doluyumm
bir yandan da eşim bedelli askerlik başvurusu yapacakken ta daaa sürpriz meğerse geç kalmış ve 6 ay gitmek üzere yeri günü belli olmuş aralık sonu gidiyor
dualarınıza talibim o gitmeden yapacağımız tüp bebek tedavisi sorunsuz ilerlesin tutsun da bebeğimizle bekleyeyim çok istiyorumyoksa boşa geçen bir 6 ay eşimden uzakta.. dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim sizler de hep dualarımdasınız❤ hepimiz anne olacağız en yakın zamanda inşallahh
Erkencisin aşkoşGunaydin askoss
Hapyy hapyy ol dayloşşşşşşŞükür canımm, her şey yolunda
Eveeettt, 2 katı çok şükürve prolaktin ilk kez bu kadar düşük
Cok şükür canimmiki katina çıkmış
Hosbulduk dicektm ama dun dogum gunum diye, suprayzlar oldu azcik, bir de toplanti vardi gece yarisina kadr, bos vakit olmadi giremedim
Cok sukur kuzummmm, pazartesi yine kan verip ona gore doktoru tekrar arayacagim
Beyime kahvalti hazırlıyorum sabahlari bugun geri yatmadimErkencisin aşkoş
Hapyy hapyy ol dayloşşşşşş
Bebişinle nice mutlu seneleriniz olsun bebeğim
Aferim kızBeyime kahvalti hazırlıyorum sabahlari bugun geri yatmadim
dün paraya kıyıp fazla alamadım bir erken gebelik bir de normal almıştım. şimdi 1 tane normal kaldı elimde onu da 2 gün sonra yapıyım diyorum.DusunceBulutu bugünde test yaptnmı
Deli kız :)dün paraya kıyıp fazla alamadım bir erken gebelik bir de normal almıştım. şimdi 1 tane normal kaldı elimde onu da 2 gün sonra yapıyım diyorum.
heheh :) mecbur beklicezDeli kız :)
O zaman 2 gün bekleyecez
Kuzum izindeym eşimde burdaheheh :) mecbur beklicezsen nasılsın pek aktif değilsin 2 gündür
Sohbet muhabbetKuzum izindeym eşimde burda
Vakiit geçiriyoruz :)
Sohbet muhabbet derken zaman geçiyor
Edemeyenler var bacımEdiyoz canim niye etmeyelim
Isin tadi kaciyor öyle oluncaEdemeyenler var bacım
Sırf bebe için yatağa girenler
Yavrum senin ateşine kmse yetişemezIsin tadi kaciyor öyle olunca
Hhiihih evet bir haşhaş tanesi kadarmışTabiki eklerim canım.
Nerde yapacak askerliği? Hayırlı tezkereleri olsun. Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçsin..
Her zaman hepiniz duamdasınız. Herşey gönlünce olsun... Aminnnn inşallah anne olacağız canım
Ben prowomen alıyorum. Ara vermiyorum hiç
Bu bebiş uğurlu geldi
Ah benim minnak haşhaşım
İyi ki doğdun fıstık nice güzel yaşların olsun
Sagol guzummmmmmErkencisin aşkoş
Hapyy hapyy ol dayloşşşşşş
Bebişinle nice mutlu seneleriniz olsun bebeğim
Çok sağ ol yavrummm, aminnn insallah, sağlıkla huzurla hep birlikte, bebislerimizle cok guzel bir omur yasayalmTunaydiinnnlarr
dayler dayler dogum gunun kutlu olsun kuzucugunla birlikte guzel ve uzuuunn bir omrun olsun
ShshshshYavrum senin ateşine kmse yetişemez
Kokular felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?