Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ehe şey ben pek sevmiyorum bu tarz şeyleri ya
Böyle hediyelik eşya satan yerlerde de olur ya yengesinin bitanesi yazan havlu filan onun gibi geliyor
Giyene de sevene de saygılarrrr
Pozitif temaslıyım yaaa
Bu sayfada pozitifli başka haber vermek isterdim ama du vakalım bugün 4.günüm belirti melirti yok olsa çıkardı heralde bişiler diye avunuyorum
Valla vicdan yaptım accik herife de bulaştırmayın diye ama hahaha halimi görmeniz lazım suratıma yastık basıp fanfinifon yapıyoruz nasıl akıl tutulmasıysa artık olsun nefes yoluyla bulaşır dediler
Tam yumurtlama haftam testler pozitife dönmeye başlıyor kaçıramam valla
inşallah canısı çok sağol bundan sonra burda foto atan olursa ben de yorumlamıcam sen ve katre hariç katre gerçi görmedm dedi ama en azından cevap verdi
Ben göremedim moral bozmak için demedim

Dün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun çok heyecanlandım ilk defa pik oldu sanırım

Eklentiler

• E00AC7B7-5F2A-4B03-A278-7076C29F5798.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Dün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• C25EB5E4-2791-4437-B80D-B5597DB216C9.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Canim kuzum
iyiyim şükür vitamin depoladim epey bugunde evdeyim yarin ise donucem insallah
sen nasilsin
Oyy cok şükür kuzum
Geçmiş olsun
Ayyy allah korusun legoşum
Bol bol c vitamini
Pik olmuş cnm evet..
Bugn yarın mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…