Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya yat yat iyice tembelleşiyor insan, yattıkca daha çok içime çekiliyorum o yüzden kalkıp ufak ufak bişeyler yapmak lazım canım ya. Dediğin doğru enerji düşürmemek lazım, ufaktan başlayınca gerisi de geliyor gibi aslına

Sağlı sollu kasıklarım böyle minik sancılar giriyor geçiyor bir kaç saniye sonra. Bazende sürekli oluyor batma mı ne deniyorsa artık ona. Ondan sonra bata 8 gün var ama göğüsleri acıyor sankim, böyle belimde ağrıyor gibi. Yorgunluk uyku saymıyorum çünkü genel halim öyle zaten akıntı da var, seninde böyle mi kuzucum? DusunceBulutu

süper özel hastane herhalde ben devlete zor gün buldum bakalım benim p.tesi kaç çıkıcak
Bu devirde kaldimi boyle kaynanaa
Eki Görüntüle 2725435
Benim kaynanam yapar bana bundan ama senin panduflar daha güzelmiş
Evet benim de böyle erken başladı belirtiler. ama göğüs hassasiyeti olmadı bende.bel ağrım çoktu azaldı. kasıklarda batma bir iki kere oldu onun dışındakiler ağrı tarzındaydı. ama azaldı. akıntı 8gün kala kremsiydi 2 gündür su gibi.benim gazım çoktu davul gibiydim o da geçti.yorgunluk desen zaten ben de senin gibi hep yorgunum inşallah vardır canısı. ne zaman yapıcak sın test

Ah evet bak onu yazmayı unutmuşum, gazım benimde çok bide gaz sancısı gibi sancı çekersinya öyle de oluyor arada inşallah vardır ya, bu ay daha rahat hissediyorum gerçi ama bakalım bat 29 ama acaba gecikmeden yapmasam mı diyorum belki de dayanamam önceden yaparım hiç bilmiyorum belirtilerin durumuna göre

aynı harita yine canım 5. Ev aynı yani bence üstüne düş beben gelecek

Evet ben de baya gaz sancısı çektim rahat ol zaten çok düşününce olmuyor gerçekten insan stres oluyor.az kalmış belki 27 28inde yaparsın inşallah pozitif görürüz

Kızlar merhabaa adetime son 1 hafta kaldı göğüs ve bel ağrım yok fakat sadece sağ kasığımda neredeyse yarım saate bir çok sık oluşan saniyelik iğne batması gibi birr his yaşıyorum, ilk defa böyle bir şey hissediyorum adetimin yaklaştığı günler de olsa hiç böyle olmazdı. Adet zamanı kasık ağrısı gibi değil tamamen iğne batması gibi. Bu şekilde gebelik belirtisi yaşayanlar var mı aranızda?

heveslendirmek istemem ama benim de aynen öyle oldu

Tekrar gelmene acayip sevindim
Yaaa hahhaha
Deli geldi
Konuş deli
Aynen ben öyle olunca kendimi çok zorluyorum ki kalkıp yapayım yoksa oturdukça oturuluyor
Bir de müzikle aşırı motive oluyorum
Yada telefonda biriyle konuşurken iş yapmak da güzel oluyor
aynı harita yine canım 5. Ev aynı yani bence üstüne düş beben gelecek
Ay ne diyosun kıııızzzz
Ben bi heyecanlan
Yalnız okul öncesi öğretmeniyim belki ondan da öyle olabilir
Ama değildir de belki
Belki offf arka arkaya ne doğururum
Zaten hayalim de o bi tane olsun ikinciyi beklemeden başlayacam
Nasılsa giriyoruz bi hengameye

Evet ben de baya gaz sancısı çektim rahat ol zaten çok düşününce olmuyor gerçekten insan stres oluyor.az kalmış belki 27 28inde yaparsın inşallah pozitif görürüz
Bu ay daha rahatım ya hayırlısıyla olur zaten hadi bakalım inşallah beklemedeyiz kuzum
Ay bende yarın oynak Bi müzik açıyım da Bi temizlik yapıyım şöyle

Soğanlı bir çorba içiyormuşum gibi beynimi şartlandırmaya çalıştım ama daha 15 gün var, 30 bardak soğan suyu, ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben burnumu tutup içiyordum ve hemen burundan nefes almıyordum bitince de 4-5 saniye daha burnumu tutup ağızdan nefes alıyordum
Bu ay daha rahatım ya hayırlısıyla olur zaten hadi bakalım inşallah beklemedeyiz kuzum

Ay bende yarın oynak Bi müzik açıyım da Bi temizlik yapıyım şöyle
Ayyy nevresimlerden de başla o da süper oluyor iş bitince akşama temiz nevresimde yatma hayaliiiii

Temizlik sonrası duş, temiz pijamalar ve temiz nevresim... O deterjan kokusu gitmiyor ya bir kaç gün nevresimden bayılıyorum ya

Temizlik sonrası duş, temiz pijamalar ve temiz nevresim... O deterjan kokusu gitmiyor ya bir kaç gün nevresimden bayılıyorum ya
Ayyyy bi de yorgunluk kahvesiiiii ve mum kokusu eşliğinde kitap okumakta yada hobinle ilgilenmek bi de yemek varsaaaa değme keyfine

yaa işte harita nasıl etkliyor. 5. Evin çok çok güzel o yüzden çocuklarla ilgili bi alan seçmişsin Çifter çifter gelsinlerrr

Hayırrr çılgın şapkacı geldi, neşe geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…