Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim herif kişisi ya, beni bırakıp sürekli göreve gidiyor, 1 aydır yok beyefendi, gelmesine 9 güncük kaldı onu konuşuyorduk canısı Allah kısmet ederse 6 ay böyle uzun görevlere gitmek yok
Deli herifine kizcaktim nerdeyse, adamcaaaz ise gidiyo gozun aydin kuzumm simdiden
Anaam kız sende mi hamilesiin nasıl sevindim gözün aydın Rabbim hayırla sagliklica kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet kuzumm, amin inşallah dileyen herkede hayırlısıyla, sagliklisiyla nasip olsun
Evet canim, doktorum özelde. Olsun gec olsun guc olmasin, azcik sabir annesiiii ben de yarini heyecanla bekliyorum

Ayyyy bi de yorgunluk kahvesiiiii ve mum kokusu eşliğinde kitap okumakta yada hobinle ilgilenmek bi de yemek varsaaaa değme keyfine
Örgü yapıyorum ben işler bitince çok dinlendiriyor zihnimi bu gün azcık iş yapayım da bu dediğini yapıyım Bi
Ekmek parası Napalım canım ya Allah razı olsun canım benim çok sağol senin bebiş nasıl iyi inşallah

Bende rüyamda yine test yapıyordum çift çizgiler çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…