- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.001
Deli herifine kizcaktim nerdeyse, adamcaaaz ise gidiyoBenim herif kişisi ya, beni bırakıp sürekli göreve gidiyor, 1 aydır yok beyefendi, gelmesine 9 güncük kaldı onu konuşuyorduk canısıAllah kısmet ederse 6 ay böyle uzun görevlere gitmek yok
Evet kuzumm, amin inşallahAnaam kız sende mi hamilesiin nasıl sevindim gözün aydınRabbim hayırla sagliklica kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet canim, doktorum özelde. Olsun gec olsun guc olmasin, azcik sabir annesiiiisüperözel hastane herhalde ben devlete zor gün buldum bakalım benim p.tesi kaç çıkıcak
Benim kaynanam yapar bana bundanama senin panduflar daha güzelmiş
Evet benim de böyle erken başladı belirtiler. ama göğüs hassasiyeti olmadı bende.bel ağrım çoktu azaldı. kasıklarda batma bir iki kere oldu onun dışındakiler ağrı tarzındaydı. ama azaldı. akıntı 8gün kala kremsiydi 2 gündür su gibi.benim gazım çoktu davul gibiydim o da geçti.yorgunluk desen zaten ben de senin gibi hep yorgunuminşallah vardır canısı. ne zaman yapıcak sın test
Örgü yapıyorum ben işler bitince çok dinlendiriyor zihnimiAyyyy bi de yorgunluk kahvesiiiii ve mum kokusu eşliğinde kitap okumakta yada hobinle ilgilenmek bi de yemek varsaaaa değme keyfine
Ekmek parası Napalım canım yaDeli herifine kizcaktim nerdeyse, adamcaaaz ise gidiyogozun aydin kuzumm simdiden
Evet kuzumm, amin inşallahdileyen herkede hayırlısıyla, sagliklisiyla nasip olsun
Evet canim, doktorum özelde. Olsun gec olsun guc olmasin, azcik sabir annesiiiiben de yarini heyecanla bekliyorum
Günaydın mutluluk balonumuuuzGünaydınnnnn
Ooo beyaz hanmGünaydın mutlu pazarlar
Alnıma yazıp gezicem bunuCokkk iyi yaaaaaaaa
Son zamanlar okduğum en güzel sözAlnıma yazıp gezicem bunu
BaluşssssuummmmOoo beyaz hanm
zor işler kolay gelsin dicem de bitmiş işinDün yatılı misafirim vardı, yeni gittiler. Temizliğimi de yaptım, soğan suyumu da içtim, sen hala tünaydın deDusunceBulutu
BakDün yatılı misafirim vardı, yeni gittiler. Temizliğimi de yaptım, soğan suyumu da içtim, sen hala tünaydın deDusunceBulutu
Evett evett
Akşam 5'te de kalksan çaktırmıycan böyle. Benim kedi de daha uyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?