- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.021
erkenci kuşEvett evett
Ama saat farki var ondan bizim burda su an 11.10 ben 10.30da felan uyandim
ben normalde sevmem ama bu avokado bir tatlı geldi ki sorma
normalde çakılmıyor ama bugün hislerin kuvvetli herhaldeAkşam 5'te de kalksan çaktırmıycan böyle. Benim kedi de daha uyuyo.
Bu veletin benim evimde benden daha çok keyif yapmasına tahammül edemiyorum.
Vallahi bende öyle yaAkşam 5'te de kalksan çaktırmıycan böyle. Benim kedi de daha uyuyo.
Bu veletin benim evimde benden daha çok keyif yapmasına tahammül edemiyorum.
altı temizleniyor yemeği veriliyor tüyleri seviliyor daha ne olsun paşa kedilerVallahi bende öyle yao böyle deliksiz uyudukca sinirim bozuluyor kalk diyorum ben böyle keyif yapamıyorum ya evin sahibi o da sanki ben misafir gibiyim, herşey onun keyfine göre düzenli
Evde söylene söylene geziyor, sen kedi misin, maaşı yatmamış emekli dede mi?Vallahi bende öyle yao böyle deliksiz uyudukca sinirim bozuluyor kalk diyorum ben böyle keyif yapamıyorum ya evin sahibi o da sanki ben misafir gibiyim, herşey onun keyfine göre düzenli
Hep derim ya keşke kedi olabilsem diye ekmek elden su gölden ooh değme keyfimealtı temizleniyor yemeği veriliyor tüyleri seviliyor daha ne olsun paşa kediler
Ayy benimki de öyleEvde söylene söylene geziyor, sen kedi misin, maaşı yatmamış emekli dede mi?
valla kediler garip varlıklar ben de anlamıyorum
Napam saat 4te yataga girdim sonrada uyuyamadim zorla kalktim o saatte o da calisacagim icin yoksa uyurdumerkenci kuş
ben normalde sevmem ama bu avokado bir tatlı geldi ki sormamaşallah
normalde çakılmıyor ama bugün hislerin kuvvetli herhaldesenin gibi tahammül edemeyenler kedi okuluna yolluyormuş sabahtan sen de öyle yap
valla gece biri benim burnumu ısırsa uçan tekme atarım. geçen uyurken eşim eliyle boğazımı tutmuştu geldiler bana gece geceAyy benimki de öyleuyurken rahatsız falan edersen mırıldanıyor kızıyor resmen ben uyurken de elimi yüzümü yalıyor, uyandıramassa burnumu ısırıyor sıpa
Napam saat 4te yataga girdim sonrada uyuyamadim zorla kalktim o saatte o da calisacagim icin yoksa uyurdum
Bu avokado cok tatliii
Bir video varya hani sahibi bayılmış numarası yapıyor köpek endişeleniyor, kalp masajı yapıyor falan. Aynısını benim kediye yapıyorum, elimi yüzümü ısırmaya çalışıyorvalla kediler garip varlıklar ben de anlamıyorumköpekler öyle mi tam sadık dost gece üstünü bile örtüyorlarmış kediler gece uzaylı
Tek amacı beni uyandırıp oyun oynamakvalla gece biri benim burnumu ısırsa uçan tekme atarım. geçen uyurken eşim eliyle boğazımı tutmuştu geldiler bana gece gece
naptın gız o saate kadarben bile en fazla 3 e kadar duruyorum
biliyordum kiBir video varya hani sahibi bayılmış numarası yapıyor köpek endişeleniyor, kalp masajı yapıyor falan. Aynısını benim kediye yapıyorum, elimi yüzümü ısırmaya çalışıyorevde ölsem falan beni yer kesin
Arkadasima gitmistim gelene kadar saat 1 oldu sonra benimkini bekledim anahtari yoktu 3te geldi sonrada uyumaya calistimvalla gece biri benim burnumu ısırsa uçan tekme atarım. geçen uyurken eşim eliyle boğazımı tutmuştu geldiler bana gece gece
naptın gız o saate kadarben bile en fazla 3 e kadar duruyorum
Iyi kuzum şimdilik cok şükürÖrgü yapıyorum ben işler bitince çok dinlendiriyor zihnimibu gün azcık iş yapayım da bu dediğini yapıyım Bi
Ekmek parası Napalım canım yaAllah razı olsun canım benim çok sağol senin bebiş nasıl iyi inşallah
Bende rüyamda yine test yapıyordum çift çizgiler çıkıyordu
Arkadasima gitmistim gelene kadar saat 1 oldu sonra benimkini bekledim anahtari yoktu 3te geldi sonrada uyumaya calistim
3gün buraya mesaj yazmazsam polise haber verin hahahahahbiliyordum kikediler aç kalınca insan yiyormuş haberin olsun Allaha emanetsin
Oh sağlıkla ilerlesin büyüsün minnakIyi kuzum şimdilik cok şüküryani iyidir herhalde inşallah, çünkü şuan bir sey hissetmiyorum minnakcik olunca
Gercekte de cikacak o cift cizgileerrr
yok artıkDusunceBulutu yanliz not geceyim burda anahtari unutan bendim kendi hatam yuzunden o saate kadar bekledim
veririz canısı ayıpsın ama tek sıkıntı şu seni ne diye tanıtacaz polise Kedilervekitaplar diye mi3gün buraya mesaj yazmazsam polise haber verin hahahahah3.sayfaları süslerim artık kedisi sahibini yedi diye
Oh sağlıkla ilerlesin büyüsün minnakinşallah ya, böyle bide rüyada gerçek gibi hissedince değişik oluyor bakalım hayırlısı ya
Bu arada çok güzel olmuş eline emeğine sağlıkBebek bitti kızlarkendime çocuk ördüm artık hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?