Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evett evett
Ama saat farki var ondan bizim burda su an 11.10 ben 10.30da felan uyandim
erkenci kuş
ben normalde sevmem ama bu avokado bir tatlı geldi ki sorma maşallah
Akşam 5'te de kalksan çaktırmıycan böyle. Benim kedi de daha uyuyo.
Bu veletin benim evimde benden daha çok keyif yapmasına tahammül edemiyorum.
normalde çakılmıyor ama bugün hislerin kuvvetli herhalde senin gibi tahammül edemeyenler kedi okuluna yolluyormuş sabahtan sen de öyle yap

Akşam 5'te de kalksan çaktırmıycan böyle. Benim kedi de daha uyuyo.
Bu veletin benim evimde benden daha çok keyif yapmasına tahammül edemiyorum.
Vallahi bende öyle yao böyle deliksiz uyudukca sinirim bozuluyor kalk diyorum ben böyle keyif yapamıyorum ya evin sahibi o da sanki ben misafir gibiyim, herşey onun keyfine göre düzenli

Vallahi bende öyle yao böyle deliksiz uyudukca sinirim bozuluyor kalk diyorum ben böyle keyif yapamıyorum ya evin sahibi o da sanki ben misafir gibiyim, herşey onun keyfine göre düzenli
altı temizleniyor yemeği veriliyor tüyleri seviliyor daha ne olsun paşa kediler

Evde söylene söylene geziyor, sen kedi misin, maaşı yatmamış emekli dede mi?

Evde söylene söylene geziyor, sen kedi misin, maaşı yatmamış emekli dede mi?
Ayy benimki de öyle uyurken rahatsız falan edersen mırıldanıyor kızıyor resmen ben uyurken de elimi yüzümü yalıyor, uyandıramassa burnumu ısırıyor sıpa

Napam saat 4te yataga girdim sonrada uyuyamadim zorla kalktim o saatte o da calisacagim icin yoksa uyurdum

Bu avokado cok tatliii

Ayy benimki de öyle uyurken rahatsız falan edersen mırıldanıyor kızıyor resmen ben uyurken de elimi yüzümü yalıyor, uyandıramassa burnumu ısırıyor sıpa
valla gece biri benim burnumu ısırsa uçan tekme atarım. geçen uyurken eşim eliyle boğazımı tutmuştu geldiler bana gece gece
Napam saat 4te yataga girdim sonrada uyuyamadim zorla kalktim o saatte o da calisacagim icin yoksa uyurdum

Bu avokado cok tatliii

naptın gız o saate kadar ben bile en fazla 3 e kadar duruyorum

valla kediler garip varlıklar ben de anlamıyorum köpekler öyle mi tam sadık dost gece üstünü bile örtüyorlarmış kediler gece uzaylı
Bir video varya hani sahibi bayılmış numarası yapıyor köpek endişeleniyor, kalp masajı yapıyor falan. Aynısını benim kediye yapıyorum, elimi yüzümü ısırmaya çalışıyor evde ölsem falan beni yer kesin

valla gece biri benim burnumu ısırsa uçan tekme atarım. geçen uyurken eşim eliyle boğazımı tutmuştu geldiler bana gece gece

Tek amacı beni uyandırıp oyun oynamak yoksa canı isteyince koynuma girer yatar

biliyordum ki kediler aç kalınca insan yiyormuş haberin olsun Allaha emanetsin

Arkadasima gitmistim gelene kadar saat 1 oldu sonra benimkini bekledim anahtari yoktu 3te geldi sonrada uyumaya calistim

Iyi kuzum şimdilik cok şükür yani iyidir herhalde inşallah, çünkü şuan bir sey hissetmiyorum minnakcik olunca

Gercekte de cikacak o cift cizgileerrr

biliyordum ki kediler aç kalınca insan yiyormuş haberin olsun Allaha emanetsin
3gün buraya mesaj yazmazsam polise haber verin hahahahah 3.sayfaları süslerim artık kedisi sahibini yedi diye
Iyi kuzum şimdilik cok şükür yani iyidir herhalde inşallah, çünkü şuan bir sey hissetmiyorum minnakcik olunca

Gercekte de cikacak o cift cizgileerrr
Oh sağlıkla ilerlesin büyüsün minnak inşallah ya, böyle bide rüyada gerçek gibi hissedince değişik oluyor bakalım hayırlısı ya

DusunceBulutu yanliz not geceyim burda anahtari unutan bendim kendi hatam yuzunden o saate kadar bekledim
yok artık gece gece anahtar beklemece senin hayatın aksiyon dolu anlaşılan  iyi yine eşin gelmiş açmış kapıyı
veririz canısı ayıpsın ama tek sıkıntı şu seni ne diye tanıtacaz polise Kedilervekitaplar diye mi geçen dua ederken burdaki isimleri sayarak ediyim dedim işin bütün ciddiyeti gitti gülmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…