Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa işte harita nasıl etkliyor. 5. Evin çok çok güzel o yüzden çocuklarla ilgili bi alan seçmişsin Çifter çifter gelsinlerrr
Yaaa doktor olmak da çok istiyordum olursam çocuk doktoru olacaktım yine baktım olmuyor bende en minnakların öğretmeni olmak istedim
Darısı benim minnağıma yaaa
Hayırrr çılgın şapkacı geldi, neşe geldi
Yaaaa profil fotoma karakterim ne kadan da uyumlu dimi öperimmm
Bende seramik çalışıyorum bu aralar iyi geliyor
Örgü hemen bitmiyor ya dayanamıyorum çok sabırsızım yaaa ama örebilenlere şapka çıkarıyorum
Günaydındındınnn @Bal0ncukuşummmm

Unutkanlik iste napayim
Arada olur bence ben iyice yaslandim artik

Amin yavruuuu yaa dimi cidden farkli bi duygu o, gerçek gibi oluyor bazi rüyalar ben onu babamin vefatından sonra, babami sıklıkla gorerek cok yaşamıştım ama iste senin gibi güzel seyler de oluyor

Bende dua ederken Allahım topikte ki tüm kızlar diye dua ediyorum, yoksa dediğin gibi isim isim saysam Bi gülme geliyor
Bu arada çok güzel olmuş eline emeğine sağlık kız mı istiyorsun ben biraz erkekçiyim hani örmek istersen falan..
Ya sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da aslında bende biraz erkekçiyim yya eşimde söyler bende, ilk çocuk erkek olur gibi hissediyorum ama hayırlısıyla olsunda örerim kız ayıpsın, ne istersin öreyim
Bi şeylerle uğraşmak iyi geliyor ya, kafası dağılıyor insanın. Bende madem yapıyorum bebeklerim oynasın diye oyuncak öreyim dedim
Amin yavruuuu yaa dimi cidden farkli bi duygu o, gerçek gibi oluyor bazi rüyalar ben onu babamin vefatından sonra, babami sıklıkla gorerek cok yaşamıştım ama iste senin gibi güzel seyler de oluyor
Evet bu aralar sık sık gerçekçi rüyalar görüyorum, bi uyanıyorum nasıl hâlâ rüyada gibi mutluyum Allah rüyamızı da yaşatsın inşallah, bakalım çift çizgileri görür müyüz

ben de öyle yapıyorum artık oy senin düşünmen yeter teşekkür ederim benim de eşim öyle isim bile bulmuş. o kadar emin erkek olucağından tabi en önemlisi sağlık hayırlısı olsun dediğin gibi ben önceki gebeliğimi senin gibi çift çizgi rüyayla öğrenmiştim.inşallah senin de hayırlı haberini alırız hayrolsun

Ben geçen ayda aynı rüyayı gördüm bu ayda ya, bu ayki yavaş yavaş çizgi beliriyordu falan nasıl seviniyordum uyandım aynı mutluluk içimde var hâlâ iki eczane daha var yarın erken gebelik testi sorayım bakayım var mı

Bizde bir kız bir erkek isim bulduk bile erkeğin ismini hayatta değiştirmem diyor, çok kararlı benim ismim tek, bizim sülalede ben ve ablamda başka tüm kuzenlerin iki ismi var. Ben o yüzden çocuklarıma hep çift isim koymak istiyorum, ona göre de belirledik hayırla gelsinler bakalım

Halılarımı fırçaladım, az sonra da mutfak dolaplarını düzenliyim sonra bu günlük işim bitiyor hamileyim sanki de kendimi yormayım diye uğraşıyorum

Yaa yirimmmm, hep mutlu olsun bu topiktekiler, hep hep kendimde gibi seviniyorm haberleri aldıkça

Bende güzel haberlerle gelirim inşallah yakında bu topiğin kadınlarının göbüşleri hep dolsun Allahım

Baktım ağrıyor kasıklarım bıraktım, az dinleneyim dedim inşallah öyledir
Dinlen kuzum Bat ne zamandı benim 27’si . Bi gelecekmiş gibi hissediyorum bi gelmeyecek gibi. Biran önce geçsin zaman

Bide o var evet, kendini canı ne zaman isterse sevdirir, onun haricinde dokundurmaz
Dinlen kuzum Bat ne zamandı benim 27’si . Bi gelecekmiş gibi hissediyorum bi gelmeyecek gibi. Biran önce geçsin zaman
29u canım bat, ama geçen ay geciktim o yüzden bu ayda birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime. Benimde böyle afet olcak gibi Kasık ağrıları falan bilmiyorum ya dediğin gibi zaman hemen geçsin de sonucu öğrenip ona göre davranalım

Ay ben de heyecanlandım bak şimdi al al inşallah bu ay rüyan çıkar ben hayra yordum çift isim güzel oluyor da bizimki anne babasının ismini 2.isim olarak koymak istiyor.senin eşin bir şey demiyor bu konuda herhalde
Halılarımı fırçaladım, az sonra da mutfak dolaplarını düzenliyim sonra bu günlük işim bitiyor hamileyim sanki de kendimi yormayım diye uğraşıyorum
iyi yapmışsın çok yorma kendini
iyiki kedim yok o zaman

Ayy azcik kalmisss hadi guzel sonuçlar gelsin, Kasım benim ayim, bereketli olsun herkeseee
Ayağını sürü yere bize de bulaşsın gebelik
Kayınbabamın isminden sülalede 3tane var, bi zahmet bizim oğlanda da olmasın ya kendi babasının adını koyarsa benim babamın da gönül koyacağını bilir hem, o yüzden bende pek yanaşmadığımı belirttim, başka isim bulduk erkek olursa Oğuz Kağan, kız olursa Elizan Umay doğmamış bebelere isim mi bulunur diyenler oluyor da insan heves ediyor işte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…