- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.041
Yaaa doktor olmak da çok istiyordum olursam çocuk doktoru olacaktım yine baktım olmuyor bende en minnakların öğretmeni olmak istedimyaa işte harita nasıl etkliyor. 5. Evin çok çok güzel o yüzden çocuklarla ilgili bi alan seçmişsinÇifter çifter gelsinlerrr
Yaaaa profil fotoma karakterim ne kadan da uyumlu dimiHayırrr çılgın şapkacı geldi, neşe geldi
Bende seramik çalışıyorum bu aralar iyi geliyorÖrgü yapıyorum ben işler bitince çok dinlendiriyor zihnimibu gün azcık iş yapayım da bu dediğini yapıyım Bi
Ekmek parası Napalım canım yaAllah razı olsun canım benim çok sağol senin bebiş nasıl iyi inşallah
Bende rüyamda yine test yapıyordum çift çizgiler çıkıyordu
Günaydındındınnn @Bal0ncukuşummmmGünaydınnnnn
Unutkanlik iste napayimyok artıkgece gece anahtar beklemece senin hayatın aksiyon dolu anlaşılan  iyi yine eşin gelmiş açmış kapıyı
veririz canısı ayıpsın ama tek sıkıntı şu seni ne diye tanıtacaz polise Kedilervekitaplar diye migeçen dua ederken burdaki isimleri sayarak ediyim dedim işin bütün ciddiyeti gitti gülmeye başladım
Amin yavruuuu3gün buraya mesaj yazmazsam polise haber verin hahahahah3.sayfaları süslerim artık kedisi sahibini yedi diye
Oh sağlıkla ilerlesin büyüsün minnakinşallah ya, böyle bide rüyada gerçek gibi hissedince değişik oluyor bakalım hayırlısı ya
pekmez ye baya iyi geliyor cin gibi oldum benUnutkanlik iste napayim
Arada olur bence ben iyice yaslandim artik
Guzel fikirpekmez ye baya iyi geliyor cin gibi oldum ben
Bende dua ederken Allahım topikte ki tüm kızlar diye dua ediyorum, yoksa dediğin gibi isim isim saysam Bi gülme geliyoryok artıkgece gece anahtar beklemece senin hayatın aksiyon dolu anlaşılan  iyi yine eşin gelmiş açmış kapıyı
veririz canısı ayıpsın ama tek sıkıntı şu seni ne diye tanıtacaz polise Kedilervekitaplar diye migeçen dua ederken burdaki isimleri sayarak ediyim dedim işin bütün ciddiyeti gitti gülmeye başladım
Ya sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da aslında bende biraz erkekçiyim yyaBu arada çok güzel olmuş eline emeğine sağlıkkız mı istiyorsun ben biraz erkekçiyim hani örmek istersen falan..
Bi şeylerle uğraşmak iyi geliyor ya, kafası dağılıyor insanın. Bende madem yapıyorum bebeklerim oynasın diye oyuncak öreyim dedimYaaa doktor olmak da çok istiyordum olursam çocuk doktoru olacaktım yine baktım olmuyor bende en minnakların öğretmeni olmak istedim
Darısı benim minnağıma yaaa
Yaaaa profil fotoma karakterim ne kadan da uyumlu dimiöperimmm
Bende seramik çalışıyorum bu aralar iyi geliyor
Örgü hemen bitmiyor ya dayanamıyorum çok sabırsızım yaaa ama örebilenlere şapka çıkarıyorum
Günaydındındınnn @Bal0ncukuşummmm
Evet bu aralar sık sık gerçekçi rüyalar görüyorum, bi uyanıyorum nasıl hâlâ rüyada gibi mutluyumAmin yavruuuuyaa dimi cidden farkli bi duygu o, gerçek gibi oluyor bazi rüyalar ben onu babamin vefatından sonra, babami sıklıkla gorerek cok yaşamıştım ama iste senin gibi güzel seyler de oluyor
ben de öyle yapıyorum artıkBende dua ederken Allahım topikte ki tüm kızlar diye dua ediyorum, yoksa dediğin gibi isim isim saysam Bi gülme geliyor
Ya sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da aslında bende biraz erkekçiyim yyaeşimde söyler bende, ilk çocuk erkek olur gibi hissediyorum ama hayırlısıyla olsunda örerim kız ayıpsın, ne istersin öreyim
Bi şeylerle uğraşmak iyi geliyor ya, kafası dağılıyor insanın. Bende madem yapıyorum bebeklerim oynasın diye oyuncak öreyim dedim
Evet bu aralar sık sık gerçekçi rüyalar görüyorum, bi uyanıyorum nasıl hâlâ rüyada gibi mutluyumAllah rüyamızı da yaşatsın inşallah, bakalım çift çizgileri görür müyüz
Ben geçen ayda aynı rüyayı gördüm bu ayda ya, bu ayki yavaş yavaş çizgi beliriyordu falan nasıl seviniyordum uyandım aynı mutluluk içimde var hâlâben de öyle yapıyorum artıkoy senin düşünmen yeter teşekkür ederim benim de eşim öyle isim bile bulmuş. o kadar emin erkek olucağından tabi en önemlisi sağlık hayırlısı olsun dediğin gibi ben önceki gebeliğimi senin gibi çift çizgi rüyayla öğrenmiştim.inşallah senin de hayırlı haberini alırız hayrolsun
Yaa yirimmmm, hep mutlu olsun bu topiktekiler, hep hepBende dua ederken Allahım topikte ki tüm kızlar diye dua ediyorum, yoksa dediğin gibi isim isim saysam Bi gülme geliyor
Ya sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da aslında bende biraz erkekçiyim yyaeşimde söyler bende, ilk çocuk erkek olur gibi hissediyorum ama hayırlısıyla olsunda örerim kız ayıpsın, ne istersin öreyim
Bi şeylerle uğraşmak iyi geliyor ya, kafası dağılıyor insanın. Bende madem yapıyorum bebeklerim oynasın diye oyuncak öreyim dedim
Evet bu aralar sık sık gerçekçi rüyalar görüyorum, bi uyanıyorum nasıl hâlâ rüyada gibi mutluyumAllah rüyamızı da yaşatsın inşallah, bakalım çift çizgileri görür müyüz
Belki içine doğmuşturHalılarımı fırçaladım, az sonra da mutfak dolaplarını düzenliyim sonra bu günlük işim bitiyorhamileyim sanki de kendimi yormayım diye uğraşıyorum
Bende güzel haberlerle gelirim inşallah yakındaYaa yirimmmm, hep mutlu olsun bu topiktekiler, hep hepkendimde gibi seviniyorm haberleri aldıkça
Baktım ağrıyor kasıklarım bıraktım, az dinleneyim dedimBelki içine doğmuştur
Dinlen kuzumBende güzel haberlerle gelirim inşallah yakındabu topiğin kadınlarının göbüşleri hep dolsun Allahım
Baktım ağrıyor kasıklarım bıraktım, az dinleneyim dediminşallah öyledir
AminnnnnnBende güzel haberlerle gelirim inşallah yakındabu topiğin kadınlarının göbüşleri hep dolsun Allahım
Baktım ağrıyor kasıklarım bıraktım, az dinleneyim dediminşallah öyledir
Bide o var evet, kendini canı ne zaman isterse sevdirir, onun haricinde dokundurmazÖnce yatağa tırmanıp bir iki mırıldanır, gezer, baktı ki rahatsız olmadım o zaman üzerime zıplayarak uyandırır.
Kendini istediği kadar sevdirir, sonra arkasını dönüp gider.Kedilervekitaplar DusunceBulutu
29u canım bat, ama geçen ay geciktim o yüzden bu ayda birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime. Benimde böyle afet olcak gibi Kasık ağrıları falan bilmiyorum ya dediğin gibi zaman hemen geçsin de sonucu öğrenip ona göre davranalımDinlen kuzumBat ne zamandı benim 27’si . Bi gelecekmiş gibi hissediyorum bi gelmeyecek gibi. Biran önce geçsin zaman
Şimdilik 7 gün kuzum, ama erken olur geç olur bilememAminnnnnnkac gun kaldi bata canim
Ayy azcik kalmisssŞimdilik 7 gün kuzum, ama erken olur geç olur bilemembeklemedeyim
Ay ben de heyecanlandım bak şimdi al alBen geçen ayda aynı rüyayı gördüm bu ayda ya, bu ayki yavaş yavaş çizgi beliriyordu falan nasıl seviniyordum uyandım aynı mutluluk içimde var hâlâiki eczane daha var yarın erken gebelik testi sorayım bakayım var mı
Bizde bir kız bir erkek isim bulduk bileerkeğin ismini hayatta değiştirmem diyor, çok kararlı benim ismim tek, bizim sülalede ben ve ablamda başka tüm kuzenlerin iki ismi var. Ben o yüzden çocuklarıma hep çift isim koymak istiyorum, ona göre de belirledik hayırla gelsinler bakalım
iyi yapmışsın çok yorma kendiniHalılarımı fırçaladım, az sonra da mutfak dolaplarını düzenliyim sonra bu günlük işim bitiyorhamileyim sanki de kendimi yormayım diye uğraşıyorum
iyiki kedim yok o zamanÖnce yatağa tırmanıp bir iki mırıldanır, gezer, baktı ki rahatsız olmadım o zaman üzerime zıplayarak uyandırır.
Kendini istediği kadar sevdirir, sonra arkasını dönüp gider.Kedilervekitaplar DusunceBulutu
Ayağını sürü yere bize de bulaşsın gebelikAyy azcik kalmissshadi guzel sonuçlar gelsin, Kasım benim ayim, bereketli olsun herkeseee
Kayınbabamın isminden sülalede 3tane var, bi zahmet bizim oğlanda da olmasın yaAy ben de heyecanlandım bak şimdi al alinşallah bu ay rüyan çıkar ben hayra yordum çift isim güzel oluyor da bizimki anne babasının ismini 2.isim olarak koymak istiyor.senin eşin bir şey demiyor bu konuda herhalde
iyi yapmışsın çok yorma kendini
iyiki kedim yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?