Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir de salak gibi ikiz düşünüyorum bir taneyi bulduk da regl sonrası 20gün durmadan çalıştık olmayınca olmuyor demek ki zamanı değil zamanını bekleriz :) bundan sonra da 10gün gecikmeden gitmeyiz :)

dediğin gibi tek ilişkiyle tutan bile var. Vakti saati ne zamansa ozaman geliyo bebişler. Üzme kendini

dediğin gibi tek ilişkiyle tutan bile var. Vakti saati ne zamansa ozaman geliyo bebişler. Üzme kendini
aman gelmesin bu saatten sonra ben istemiyorum onu kocam bana yeter yok ya ne üzülcem şu reglinin salakça duygusallığını bir kaç güne atarım :) eşim heves ediyordu o üzülcek neyse artık akıllanmış olduk boşa kendimizi her gün yapak diye şartlandırmayız :)
Zamani gelince olur canim uzme sen kendini
aynen canısı sağol

Anca uyandim giz hava soğuk kalkasim gelmiyor
ayy evet sıcak sıcak insanın kalkası gelmiyor

aynen baloncuk sıcak su torbasıyla uyuyakalmışım ayakları üşütmemek lazım kışın
dikkat et kendine cukumm

p.tesi verdiğim çıkmamış bugünkü 0.2 değilim yani.normalde regli zamanı hiç sancı çekmem bu sefer çok sancım oldu gece bile uyanıp durdum.nasip değilmiş devam
hayırlısı olsun bulutum.... nasip değilmiş demek regl günü geçmeden test yapmamak lazm iyice koyu çkması lazm

ayy evet sıcak sıcak insanın kalkası gelmiyor

dikkat et kendine cukumm

hayırlısı olsun bulutum.... nasip değilmiş demek regl günü geçmeden test yapmamak lazm iyice koyu çkması lazm
sağol canısı.zaten koyuydu 5 haftalık kesesini gördüğüm bebeğimde de böyle çıkmıştı test o yüzden umutlanmıştım.dediğin gibi nasip değilmiş :) önümüzdeki maçlara bakıcaz

senin kaybınmı var
evet kaçtır yazdım yeni mi okudun kız ağustosta kaybettim düşen keseyi bile gördüm şeffaf bir şey.iyiki şimdi öyle bir şey görmedim yoksa tamamen soğurdum bu olaylardan :) yaşasaydı nisan annesi olucaktım azzenin topiğindeydim

evet kaçtır yazdım yeni mi okudun kız ağustosta kaybettim düşen keseyi bile gördüm şeffaf bir şey.iyiki şimdi öyle bir şey görmedim yoksa tamamen soğurdum bu olaylardan :)
ben kimyasal sanıyordum ondan kese diyince aklım karıştı
geçmi öğrendin ?

ben kimyasal sanıyordum ondan kese diyince aklım karıştı
geçmi öğrendin ?
yo bata 3 4 gün kala öğrendim.3 haftalık falandı.sonra 5 haftalıkken doktor 10 gün sonra kalp atışı duyarız demişti nasip olmadı 2 gün sonra acillik oldum.tabi hiç bir şey yazmadılar yapmadılar sabaha düştü.

ağır işmi yaptın
sebeb söylemiyorlarmı bu tip durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…