- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.501
evi süpürdüğüm gün lekelenmem başladı.ama doktor sağlıksız gebeliği vücut atar normal dedi.süpürmeye bağlamıyorum millet aylarca çalışıyor bir şey olmuyor.nasipte yokmuş diyorumağır işmi yaptın
sebeb söylemiyorlarmı bu tip durumlarda
yinede dikkatli olmakta fayda var...evi süpürdüğüm gün lekelenmem başladı.ama doktor sağlıksız gebeliği vücut atar normal dedi.süpürmeye bağlamıyorum millet aylarca çalışıyor bir şey olmuyor.nasipte yokmuş diyorum
bu sefer dikkat ettim işte evi pislik götürüyor.ama olmayınca olmuyor dediğim gibi :) nasip.amin canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzyinede dikkatli olmakta fayda var...
üzüldüm kuzum...
umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun sağlıklı şekilde
nurumuz canımız... bizde seni iyiki tanıdık... seni çok sevdik.. kardeş olduk...Selam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee Htceyldrm Hemsirecik Ulkumyvz Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
Doktorunun "tesellisi " cok yersiz olmus bence sevmedim doktorunuSelam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee Htceyldrm Hemsirecik Ulkumyvz Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
Yumurtlardan biri 9 diğeri 7 ve sonuncusu 5.9 olmuş yeterli değil dedi Dr en azından 13-15 civarı olması gerekiyormuş yine kan vs ultrason herşeye bakacak belki ilaç değiştirecek bilmiyorum ama kana tekrar bakmak lazım dedi ama tabi o sözünden sonra gider miyim devam eder miyim bilmiyorumnurumuz canımız... bizde seni iyiki tanıdık... seni çok sevdik.. kardeş olduk...
psikolojini anlıyabiliyorum.. çaba sarfediyoruz.. emek ediyoruz... ve bu süreçte yıpranıyoruz manevi olarak malesef
ama sana verilen ilaçların dozu az olabilirmi ? yani tüp bebeğe henüz başlamamıştın..
ordaki ilaçlar daha farklı.. büyümeme gibi bişey söz konusu olmuyıor
oldukça etkili yüksek doz ilaçlar var bu tür hastalar için..Yumurtlardan biri 9 diğeri 7 ve sonuncusu 5.9 olmuş yeterli değil dedi Dr en azından 13-15 civarı olması gerekiyormuş yine kan vs ultrason herşeye bakacak belki ilaç değiştirecek bilmiyorum ama kana tekrar bakmak lazım dedi ama tabi o sözünden sonra gider miyim devam eder miyim bilmiyorum
Çok sağolasın canımsın inşallah kazasız kurtarsın rabbim seni de kucağına al hayirlisiyla... Eşimde baya yıprandı bu süreçte o yüzden başka Dr a gitmek istemiyorum da şuan dinlenmek en iyisiDoktorunun "tesellisi " cok yersiz olmus bence sevmedim doktorunuama bazen de böyle bosvermek iyi oluyor bende öyle olmadi ama genelde okuyoruz ya pes ettigim an hamile oldugumu ögrendim diyenler belki sende onlrdan olursun Buralari fazla bos birakma her ay bizim icin yeni bi baslangic hergün dualarimdasin sende
Evet ümit hanım i çok söylüyorlar özellikle ama şuan dinlenmek istiyorum sadeceoldukça etkili yüksek doz ilaçlar var bu tür hastalar için..
bence senin hayattan pes etmen değil.. acilen doktorunu değiştirmen lazım nurum....
irenbe tüp bebek merkezi var herkes orayı övüyor izmir için... buda bir öneri sadece
Amin amin dsrisi hepimizin basinaÇok sağolasın canımsın inşallah kazasız kurtarsın rabbim seni de kucağına al hayirlisiyla... Eşimde baya yıprandı bu süreçte o yüzden başka Dr a gitmek istemiyorum da şuan dinlenmek en iyisi
evet dinlen.. bu senin en doğal hakkın..Evet ümit hanım i çok söylüyorlar özellikle ama şuan dinlenmek istiyorum sadece
Güldürdün beni çok yaşa emi.. sağlık da şiddetevet dinlen.. bu senin en doğal hakkın..
ona kimse bişey demiyor...
ama yazdıkların üzdü... yakışmaz pes etmek...her doktor aynı değil ki.... ne münasebet... herkes anne olamazmış..
bunun kararını o veremez... yapamıyorsa daha iyisine yölendirir..
gerisi Allah'ın takdiridir
gıcık oldum ya... sonrada sağlıkta şiddet diyorlar...
Her ay benimle beraber adet takvimini takip ediyo hemen başıma geliyo oldun mu diye o benden daha beter durumda.. hem su hastalık dönemi geçsin inzivaya cekilelim bakalım ama irenbe deki ümit hanim aklımda kendimi toparlayinca ona da giderimAmin amin dsrisi hepimizin basinatabiki düsünebiliyorum erkekler biz gibi belli etmesede nasil etkilendikleri ortada biraz dinlenmek iyi olabilir senin icin ama sadece dinlenmek pes etmek yok Dokotrunu da degis gicik kaptim ama önce iycee bi kafa dagitin dinlenin
heh şöyle gül yaGüldürdün beni çok yaşa emi.. sağlık da şiddethiç aklıma gelmemişti o an gelse herhalde bugün haberlerde izliyo olurdunuz beni
Yok sadece yoruldum en basitinden burada bile mucizelere çok tanık olduk rabbim ol derse olur illakiheh şöyle gül ya
kuzum öyle hemen karalar bağlama...
seni teselli etmek için felanda söylemiyorum bilesin....
ispatlarımda tek tek....
teselli değil gerçekler.....
bir sürü yüksek doz ilaçlar var.. 1 yumurtası bile gelişmeyen bilmem kaç yaşında kadınların yumurtası gelişiyor...
sadece doğru tedavi doğru zaman ve en önemlisi doğru doktor !!!
bir daha suratı asık görmiyeyim seni
hepimiz yorulduk...Yok sadece yoruldum en basitinden burada bile mucizelere çok tanık olduk rabbim ol derse olur illaki
Ya bilmezmiyim yasayan bilir nasil oldugunu vallaha bizde ilsiki bile iskence haline gelmsiti artikHer ay benimle beraber adet takvimini takip ediyo hemen başıma geliyo oldun mu diye o benden daha beter durumda.. hem su hastalık dönemi geçsin inzivaya cekilelim bakalım ama irenbe deki ümit hanim aklımda kendimi toparlayinca ona da giderim
Hamile misinbu sefer dikkat ettim işte evi pislik götürüyor.ama olmayınca olmuyor dediğim gibi :) nasip.amin canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?