- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.521
minnoşummmmmmmmmmmMerhabalar
Bizimde artık öyle ilişki kısmı işkence gibi gelmeye başladı ikimize deYa bilmezmiyim yasayan bilir nasil oldugunu vallaha bizde ilsiki bile iskence haline gelmsiti artikarada bi bosvermek iyi oluyor hem kafa hem duygusal llarak rahatliyorsun hemde vicudun dinleniyor ... arayi acma ama fazla
Ev taşıdık öldük öldük yaminnoşummmmmmmmmmm
nerelerdesin sen bakayım kalbimin miniği
Bazen dışarıda anne bekleyen bı sürü çocuk var diye de dusunuyorum açıkçası amaaannn bilmiyorum işte şuan karar vermek istemiyorum hiç birşeye o yüzden dusunmicem ama sizlerden en kısa zamanda hamiş haberi almak istiyorum inşallah alacagim dahepimiz yorulduk...
hepimiz pes ettik ama kalktık
mecburuz....
neden biliyormusun=?
çünkü biz kadınlar biyolojik saati var.... ve pes edecek vaktimiz yok
strestendir...Ev taşıdık öldük öldük ya
Hiç musait olamıyordm su an musaitim az kaldı isim yerleştirmek uzun sürdü
Adetim 11 gün gecikti
Ve ben ağır is yapıyorum bebek varsa da isim yas
Anlamadım valla 4 gün önce İdrar testi negatif çıktı anlamıyorum neden gecikti yine
sen şimdi sal sal 1 ay sonra görürüm seniBazen dışarıda anne bekleyen bı sürü çocuk var diye de dusunuyorum açıkçası amaaannn bilmiyorum işte şuan karar vermek istemiyorum hiç birşeye o yüzden dusunmicem ama sizlerden en kısa zamanda hamiş haberi almak istiyorum inşallah alacagim da
Amin amin teşekkür ederim Evet yeni eve yerleştik şükürstrestendir...
yeni evemi yerleştin kuzum
güle güle otur inşallah
bebişle dolsun evin
sen şimdi sal sal 1 ay sonra görürüm seni
eniştenin stresiAmin amin teşekkür ederim Evet yeni eve yerleştik şükür
Stres mi hahahhdhd bebek içinse sıfır stres ev içinde stres yok neyin stresi bu shdjjdjd
Hayırlı olsun iyi oturmalarinn olsun inşallahAmin amin teşekkür ederim Evet yeni eve yerleştik şükür
Stres mi hahahhdhd bebek içinse sıfır stres ev içinde stres yok neyin stresi bu shdjjdjd
CanımsınNurzfr sen hep gül.. ve canın her sıkıldığında bize yaz
biz senin moralini yerine getiririz
eniştenin stresi
Doktoruna benden selam söyleSelam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee @Htceyldrm Hemsirecik Ulkumyvz Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
He iste bak salin gitsin ozmn bi iki ay sallayin vallaha söyle iyce bi kafanizdan atin iskenceden cikip atesli atrsli oluverinBizimde artık öyle ilişki kısmı işkence gibi gelmeye başladı ikimize de
Buralarda olacağım yine bu arada hayırlı olsun daha yeni görüyorum kuzum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok mutlu ettin beni var yaDoktoruna benden selam söyle
Şuan dinlenmek isteyip inzivaya cekilmen cok doğru bir karar, bazen üstelemek yorar ve molaya ihtiyaç vardir, ki sonrasinda enerjini toplayıp bomba gibi dönebilirsin böylece kuzum, ben sana inanıyorum, bunu halledebilecegini de biliyorum. O yuzden sana tabii ki veda etmiyorum. Bu sadece bir molahaaaa ama yine de kendini oyle cok özletme en iyi gelen şey, yeni ugraslar bulmak, bos vaktinin kalmamasi, oyalanmak. Hadi biraz anı biriktir de döndüğünde neler yaptığını anlat, baska da hiçbir sey düşünme. Yoluna gireceğini biliyorum her şeyin
İnşallah ateşli günler geri gelirHe iste bak salin gitsin ozmn bi iki ay sallayin vallaha söyle iyce bi kafanizdan atin iskenceden cikip atesli atrsli oluverinsonra bak gör doktorun yapamadigini siz yapmisiniz kendiniz
Saka bi yana cidden salman bosvermek iyi geliyor cift olarak en azindan
amaaaaan vallaha ne cektik be hem bebe yapacam diye ugrasirken hem aha hamileyken bide dogum sonrasi var olayincocuk olduktan sonra iliski hak getire kesin bi kac yil ugrasmasaydim ben baskalari gibi evlenievlenmez hayatta ugrasmazdim bebek icin
Gelir gii gelir hele bi salinda sonra bebeni atesli günlermizin meyvesi diye seversinİnşallah ateşli günler geri gelir
gelir...İnşallah ateşli günler geri gelir
Canimmm ❤❤ biraz dinlen yine başla çalışmalara Allah tan ümit kesilmez sen bakma o doktorun laflarınaSelam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee @Htceyldrm Hemsirecik Ulkumyvz Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
bencedeCanimmm ❤❤ biraz dinlen yine başla çalışmalara Allah tan ümit kesilmez sen bakma o doktorun laflarına
Nurzfr sen hep gül.. ve canın her sıkıldığında bize yaz
biz senin moralini yerine getiririz
eniştenin stresi
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun iyi oturmalarinn olsun inşallahiçinde bı yerlerde vardır stres ya da ev taşırken dikkat etmedin usuttun oda olabilir dikkat et aman usutme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?