- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.541
regl ne zaman ?Kızlar sol kasigimda bir sanci var sanki bir lastik var icerde gerilip duruyor boyle bacagima dogru sanci yapıyor
Regle 2 hafta var daha usutmemisimdir askos ya ayagimda corap terlik var peteklerde yaniyorregl ne zaman ?
üşüttnmü?
ay bilemedimRegle 2 hafta var daha usutmemisimdir askos ya ayagimda corap terlik var peteklerde yaniyor
Dr sol tarafta yumurta gelisiyor demisti psikolojiktir belkimay bilemedim
Canımmmm, biz de boyle seni ogrenince mutlu olcaz işte, çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummmBuralarda olacağım yine bu arada hayırlı olsun daha yeni görüyorum kuzum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok mutlu ettin beni var ya
Eee benim bat 5 Aralık desene yine yaş benim işOğlak 30 kasımdan öncesiymiş bu 30 kasımdan sonrasıymışamaaan artık beynimi yaktı bu astroloji
Hayırlısı olsun inşallahsağol canısı.zaten koyuydu 5 haftalık kesesini gördüğüm bebeğimde de böyle çıkmıştı test o yüzden umutlanmıştım.dediğin gibi nasip değilmiş :) önümüzdeki maçlara bakıcaz
şuan bunu düşünecek kafam yok ya umarım olmaz.sonra yine salak salak kimyasal mı düşük mü diye kafa patlatmak zorunda kalıcam.boşa kendimi üzmek istemiyorum.zamanı gelince olursa olur olmazsa da olmaz :)Eee benim bat 5 Aralık desene yine yaş benim iş
Hayırlısı olsun inşallah
Ama yakındır bence tekrar gebelik
Ee işte yumurtluor olBilirsin aşkoşşDr sol tarafta yumurta gelisiyor demisti psikolojiktir belkim
Canm benm kıyamam sana..şuan bunu düşünecek kafam yok ya umarım olmaz.sonra yine salak salak kimyasal mı düşük mü diye kafa patlatmak zorunda kalıcam.boşa kendimi üzmek istemiyorum.zamanı gelince olursa olur olmazsa da olmaz :)
ay olmasın Allah için :)Ee işte yumurtluor olBilirsin aşkoşş
Canm benm kıyamam sana..
En azndan gebe kalıyorsun..
İnşallah en yakın zamanda olacak
Töbeee de.....ay olmasın Allah için :)
Töbeee de.....
Kız öyle komuşma
Canım benim sen biraz dinlen kafanı topla ama sakın pes etme. Neler görüyoruz, okuyoruz.Selam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee Htceyldrm Hemsirecik @Ulkryvz @Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
Ne diyebilirim bilmiyorumsağol canım 0.2 çıktı bugünkü yani değilim listeden kaldırabilirsin beni.geçen verdiğim halen çıkmamış çıkmasın da zaten gerek kalmadı
Senin o doktoruna ben ne deyimSelam bebitolar... Bugün Dr a gittim yine yumurtaların hiç gelişmemiş ilaçla bile tekrar adet olduğumda kan vereceğim... Dr um ve i teselli etmek için "herkes anne olmak zorunda degil" dedi ama alinganligim ustumde sanırım artık ben pes ediyorum... Rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucaklarına tez zamanda dolsun...Paresilaaa paremm beni listeden cikarabilirsin kuzum.. ama topikten çıkmıyorum ara ara gelip sohbet etmek isterim bana çok iyi geliyorsunuz yüz yüze görüşmeden de nasıl can ciğer olunur burada tattım ben özellikle Paresilaaa Bal0ncuk @bi mucizee Htceyldrm Hemsirecik @Ulkryvz @Akmerim dayler dayler ve adını sayamadığım bir sürü kizcelerim hepinize de çok çok teşekkür ediyorum iyiki tanismisiz iyi ki bu sayfa karşıma çıkmış
Bilmiyorumki geçti sanki yumurtlama günüm akintim bittiEe işte yumurtluor olBilirsin aşkoşş
Canm benm kıyamam sana..
En azndan gebe kalıyorsun..
İnşallah en yakın zamanda olacak
Sonradan büüyenler olabiliyor aşkoşBilmiyorumki geçti sanki yumurtlama günüm akintim bitti
Hayırlısı olsun balusum yumurtaysa piser inşallahSonradan büüyenler olabiliyor aşkoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?