Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buralarda olacağım yine bu arada hayırlı olsun daha yeni görüyorum kuzum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok mutlu ettin beni var ya
Canımmmm, biz de boyle seni ogrenince mutlu olcaz işte, çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummm dinlen ve enerjini depolayip bize tamamen dön

Oğlak 30 kasımdan öncesiymiş bu 30 kasımdan sonrasıymış amaaan artık beynimi yaktı bu astroloji
Eee benim bat 5 Aralık desene yine yaş benim iş
sağol canısı.zaten koyuydu 5 haftalık kesesini gördüğüm bebeğimde de böyle çıkmıştı test o yüzden umutlanmıştım.dediğin gibi nasip değilmiş :) önümüzdeki maçlara bakıcaz
Hayırlısı olsun inşallah
Ama yakındır bence tekrar gebelik

Eee benim bat 5 Aralık desene yine yaş benim iş

Hayırlısı olsun inşallah
Ama yakındır bence tekrar gebelik
şuan bunu düşünecek kafam yok ya umarım olmaz.sonra yine salak salak kimyasal mı düşük mü diye kafa patlatmak zorunda kalıcam.boşa kendimi üzmek istemiyorum.zamanı gelince olursa olur olmazsa da olmaz :)

Dr sol tarafta yumurta gelisiyor demisti psikolojiktir belkim
Ee işte yumurtluor olBilirsin aşkoşş

şuan bunu düşünecek kafam yok ya umarım olmaz.sonra yine salak salak kimyasal mı düşük mü diye kafa patlatmak zorunda kalıcam.boşa kendimi üzmek istemiyorum.zamanı gelince olursa olur olmazsa da olmaz :)
Canm benm kıyamam sana..
En azndan gebe kalıyorsun..
İnşallah en yakın zamanda olacak

Canım benim sen biraz dinlen kafanı topla ama sakın pes etme. Neler görüyoruz, okuyoruz.
Bizler biraz daha sabır, daha fazla emek verip ulaşacağız bebeklerimize. Olacak buna inanacağız öncelikle.
Kendini üzme lütfen. ❤

sağol canım 0.2 çıktı bugünkü yani değilim listeden kaldırabilirsin beni.geçen verdiğim halen çıkmamış çıkmasın da zaten gerek kalmadı
Ne diyebilirim bilmiyorum
İnşallah test yanlıştır. Sağlık ocağındaki değerinde negatif gösterir diyebilirim... Ben birinciyi atlatamadım ikinciyi atlatmak çok daha zordur eminim... En azından hiç olmamıştı dersin... Genetik VS ile uğraşmazsın
Senin o doktoruna ben ne deyim
Öncelikle dinlenmen iyi fikir. Biraz kafanız dağılır hem senin hem eniştenin... Biraz evliliğin tadını çıkarın... Tekrar denemeyi düşündüğünüzde En acilinden doktorunu değiştir canım
Ben seni çok sevdim ne zaman istersen yaz bana dertleşelim mutluluğumuzu paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…