Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim gelin anlatıyordu yazın. Abisinin esi ovu testi alcam ve hamile kalcam gebelik istediğimde demiş. Dediği gşbi de ilk ovu testiyle hamile kalmış.

Sabah erken gebelik testi yapmıştım. Almış onu evde gezdiriyodu. Zor aldım elinden. Ortada bisey bırakamıyoruz herşey oyuncak beyefendi için. Düşük kulaklı chucky
Benimki de masanın üstünde bulmuş, kemirip duruyordu. bir sürü oyuncağı var, saçma sapan şeylere merak salıyor.
Ulan bu ünlüler ve fenomenler nasıl istediği ay hamile kalıyo yahahahahah
Dert yok tasa yok kuzum, zırt diye bebek oluyor demekki geçen instagramda gördüm, biri çift çizgi gebelik testini atıp hamile miyim diye sormuş. Altına birisi yorum yapmış, ne bekliyorsun testin dile gelip hamilesin demesini mi?
Patili zor ya cok tüy döküyor
Ahh keşke sadece tüy dökse baluş, gücünün yettiği herşeyi devirme dökme peşindeler

Sabır işi ben cinnet geçiririm
Muhabbet kuşum tüy döknce bile deliriyorm

Temizlik robotu aldık beyefendinin tüyleri yüzünden, iki günde bir bütün evi silip paspas yapıyoruz.
Çocuk olsa ancak bu kadar masraf çıkartırdı yani.
Eşim diyor ki bunun bu kadar zahmetli masraflı olacağını bilsem direk çocuk yapardık en azından büyüyünce baba falan derdi diyor

Aşağıya kadar ses giditormu

Hemsirecik komşular ne diyor acaba
Bazen çok sabrımı sınıyor eşşek ya, bi baktım dün gece kitaplığı çıkmış düğün albümlerini devirmiş. O birşey değil, ağır şeyler kendini sakatkayacak. Veteriner falan da yok burada, uğraş dur. Bi çığlığı basmışım, en son kanepenin altına kaçmıştı. . Heralde erkek bebekler çocuklar hep böyle şımarık oluyor bilmiyorum ya

Eşim diyor ki bunun bu kadar zahmetli masraflı olacağını bilsem direk çocuk yapardık en azından büyüyünce baba falan derdi diyor
Normalde iki üç aydır falan çocuk için deniyoruz ve eşim hiç istediğini belli etmiyodu, hatta istemediğini düşünüyordum ben, geçenlerde tam yatıcaz durdu şöyle bi, kediye baktı.
Çocukla kedi nasıl olcak ya, ya çocuğun yüzünü tırmalarsa dedi.
Ben de yok bizim kedi scottish fold çok sosyal bi kedi, çocuklarla da arası iyi filan, korkma dedim. Ama hala istiyo mu istemiyo mu bilmiyorum tabi, dün dedim ki ben şuna bir oyun oynayayım, iki taraftan biri istemezse olmaz. Bi de bu aralar yine belirtilerim çok, reglim iki gün gecikti gelmeye niyetim yok, ne olur ne olmaz.
Sabah dedim ki, ben hem kediyle hem seninle uğraşamıyorum ya, çocuğu erteleyelim falan. Bu bi kızdı, oldu olucak kedi 10 yaşına gelince olsun, ertele ertele falan diye sitem etti. Oh dedim, meğer istiyomuş, ben gönül rahatlığıyla hayallere devam edebilirim.

Tepkilerden anlıyormu şapşik

Benim sıpa da scottish fold normalde sakin oluyor diyorlar ama bana kuduruk denk geldi başta bende öyle diyordum kedi ve çocuk zor olur mu diye ama inan kediler bebeklere çocuklara çok nazik davranıyorlar. Kayınvalidemlerin siyam kedisi var. Biz azcık sıkıştırıp sevsek hemen cırmalar, kızar ama çocuklara asla birşey yapmıyor. Yanlarına girip yatıyor, kendini sevdiriyor. İlk başlarda dikkat edersin, o da bebişe alışır birşey yapmaz Allahın izniyle

Gözlerinden şımarıklık akıyor bakar mısınız nereleri yıksam diye hain planlar peşinde

Eklentiler

• IMG_20201212_212343.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 24
Tepkilerden anlıyormu şapşik
Anlıyor anlamaz mı çok akıllı gerçekten, ses tonundan neye kızacağımı biliyor, ya kaçıp saklanıyor ya da miyavlayıp şımarıklık yapıyor. Ben pek kıyamıyorum, kızsam da hemen geri öpüyorum beni çok tınlamıyor ama eşimden korkar, sözünden çıkmaz

Yerim senin tipini annemmmm, benimkinin beyaz versiyonu. Resimden çıksa gelse keşke de mıncıklasam azcık. Biz tüm aşıları bitirdik, iki ayda bir kontrole iş dış parazite falan gidiyoruz. Eşim diyor ki, ben kendime bunun yarısı kadar masraf yapmıyorum.

Enişte evde devrim yapacak

Bizim de iç dış parazit aşıları kaldı, eşim gelince ona gideceğiz vakti de geçti ama. Bizim ki Proplan mama yiyor, kilosu 60lira. Ayda 3 kilo falan yiyor. Eşim diyor ki geçen geldiğinde, ben ayda 3kilo et almıyorum eve, bu yiyor yiyor doymuyor şikayetler aynı yani, eşlerimiz ruh ikizi olabilir
Enişte evde devrim yapacak
Eşim gelince onun peşinden ayrılmaz Herkül, o gelince rahatlıyorum biraz.

Bir araya gelseler demek ki kedileri çekiştirecekler Benimki bi de uzun tüylü peluş. Acaip kilolu görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…