- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.661
Patilerden belli, yumuş yumuşBir araya gelseler demek ki kedileri çekiştireceklerBenimki bi de uzun tüylü peluş. Acaip kilolu görünüyo.
bnm velet 4 kilo olduPatilerden belli, yumuş yumuşbizimki daha yavru, çok hareketli. Henüz kilo tutmadı, büyüdükçe alır diye düşünüyoruz, az sakinleşir belki
Uçağa binerken taşıma kutusu ile beraber tartılınca 2 kilo çıkmıştı benim canavar, kendi belki de 1 kilo bile yoktu o zaman. Şimdi büyüdü, beni yiyecek utanmasa.bnm velet 4 kilo oldu
Bizim gelin anlatıyordu yazın. Abisinin esi ovu testi alcam ve hamile kalcam gebelik istediğimde demiş. Dediği gşbi de ilk ovu testiyle hamile kalmış.
Senindemi patilin var
Ünlüleri bilmem ama görümcelerm öyle
Benimki de masanın üstünde bulmuş, kemirip duruyordu.bir sürü oyuncağı var, saçma sapan şeylere merak salıyor.
Dert yok tasa yok kuzum, zırt diye bebek oluyor demekkigeçen instagramda gördüm, biri çift çizgi gebelik testini atıp hamile miyim diye sormuş. Altına birisi yorum yapmış, ne bekliyorsun testin dile gelip hamilesin demesini mi?
Ahh keşke sadece tüy dökse baluş, gücünün yettiği herşeyi devirme dökme peşindeler
Bizimki artık eş istiyor. Baban 34 yılda ben ise kendime 29 yılda zor bulmuşum oğluşum, sana nasıl hemen bulayım.Uçağa binerken taşıma kutusu ile beraber tartılınca 2 kilo çıkmıştı benim canavar, kendi belki de 1 kilo bile yoktu o zaman. Şimdi büyüdü, beni yiyecek utanmasa.
Işıkta gölge aramak, hmm, çok tanıdık.hahahahhahahaha o cok iyiymis yabizde ışıkta gölge bulmaya çalışalım
Işıkta gölge aramak, hmm, çok tanıdık.
ya sen niye bizim dramımıza gülüyon, gururuma dokundu böyle dışardan okuyuncahahahahaha bunu yapmayan yoktur ya yapmayanda ilk aydan gebe kalmıştır kesinbeklersin 10 dk test negatif önce ışıkta incelersin yine yok sonra içini açarsın testin yine yok flaşla bakarsın aaaa yine yokk
Ben şaşı olacağım sandım geçen aylarda, öyle çok baktım ki çizgi var mı diye.hahahahhahahaha o cok iyiymis yabizde ışıkta gölge bulmaya çalışalım
Aman daha bunlara eş bulması var, bizimki daha küçük AllahtanBizimki artık eş istiyor. Baban 34 yılda ben ise kendime 29 yılda zor bulmuşum oğluşum, sana nasıl hemen bulayım.
7 aylığım küçüğüm demiyo velet evde miyavlaya miyavlaya söylene söylene geziyo, sanki bana küfür ediyomuş da ben dilini bilmediğim için anlamıyomuşum gibi bi hali var.Ben şaşı olacağım sandım geçen aylarda, öyle çok baktım ki çizgi var mı diye.
Aman daha bunlara eş bulması var, bizimki daha küçük Allahtandaha kaynanalık yapmama var benim
Bizimkiler duymuyor kiz ses gitmiyor
ya sen niye bizim dramımıza gülüyon, gururuma dokundu böyle dışardan okuyunca
Ama hiç testin içini açmayı denemedim ben.
Üç ay falan oldu, tam bilemiyorum, o civar. :)aa kaç aydır bebek deniyosun kuzum 17 ay olunca ben testin içine bile giriyorum hahagahha
Ben şaşı olacağım sandım geçen aylarda, öyle çok baktım ki çizgi var mı diye.
Aman daha bunlara eş bulması var, bizimki daha küçük Allahtandaha kaynanalık yapmama var benim
Üç ay falan oldu, tam bilemiyorum, o civar. :)
Ben kesinlikle kedilerin bizleri anladığını düşünüyorum. Bazen bilerek gıcık, çirkin, uyuz falan diyorum bizimkine, sinirden tek gözü seğiriyor,üzerime bir atlıyor7 aylığım küçüğüm demiyo velet evde miyavlaya miyavlaya söylene söylene geziyo, sanki bana küfür ediyomuş da ben dilini bilmediğim için anlamıyomuşum gibi bi hali var.
Böyle hemencik beliren çift çizgi hayalim, artık gözlerimin takati kalmadıahh insallah öyle bi cizgiyle öğrenirizkiiiiii içine girmemize gerek kalmazZz
Stresten falan mı gecikti canım niye öyle oldu ki, adet olmayınca da vücut gergin oluyor ya. İnşallah kötü birşey yoktur, doktor bir yol gösterir mutlaka, güzel düşün42.günden herkese selamlar
Hala regl olamadım
Sanırım döngüm 2 ayda bir olacak bu gidişle sinir bozucu
Haftaya kadın doğuma gideceğim. Bana şans dileyin kötü bir şey söylemesin
En güzeli bence de öyle ztn inshallah daha fazla bekletmez ufaklik hemencecik kolayca alirsin kucaginaEvet canım sanciolur diye bekliyoruz sezeryan olsun desem hemen olur. Fakat belki şancı olur normal olur diye bekliyoruz çünkü normal istiyorum ben zamanida var 10 gun kadar 40 hafta bitse de sorun değil yani suyu iyi kendi iyi sağlıklı o yüzden. Zaten ağrı çektim 1 aydır belki fazlası var Obyuzden 2 hafta daha sırf normal olması için dayanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?