Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hahahahhahahaha o cok iyiymis ya bizde ışıkta gölge bulmaya çalışalım

Uçağa binerken taşıma kutusu ile beraber tartılınca 2 kilo çıkmıştı benim canavar, kendi belki de 1 kilo bile yoktu o zaman. Şimdi büyüdü, beni yiyecek utanmasa.
Bizimki artık eş istiyor. Baban 34 yılda ben ise kendime 29 yılda zor bulmuşum oğluşum, sana nasıl hemen bulayım.

hahahahaha bunu yapmayan yoktur ya yapmayanda ilk aydan gebe kalmıştır kesin beklersin 10 dk test negatif önce ışıkta incelersin yine yok sonra içini açarsın testin yine yok flaşla bakarsın aaaa yine yokk
ya sen niye bizim dramımıza gülüyon, gururuma dokundu böyle dışardan okuyunca
Ama hiç testin içini açmayı denemedim ben.

hahahahhahahaha o cok iyiymis ya bizde ışıkta gölge bulmaya çalışalım
Ben şaşı olacağım sandım geçen aylarda, öyle çok baktım ki çizgi var mı diye.
Bizimki artık eş istiyor. Baban 34 yılda ben ise kendime 29 yılda zor bulmuşum oğluşum, sana nasıl hemen bulayım.
Aman daha bunlara eş bulması var, bizimki daha küçük Allahtan daha kaynanalık yapmama var benim

Ben şaşı olacağım sandım geçen aylarda, öyle çok baktım ki çizgi var mı diye.

Aman daha bunlara eş bulması var, bizimki daha küçük Allahtan daha kaynanalık yapmama var benim
7 aylığım küçüğüm demiyo velet evde miyavlaya miyavlaya söylene söylene geziyo, sanki bana küfür ediyomuş da ben dilini bilmediğim için anlamıyomuşum gibi bi hali var.

7 aylığım küçüğüm demiyo velet evde miyavlaya miyavlaya söylene söylene geziyo, sanki bana küfür ediyomuş da ben dilini bilmediğim için anlamıyomuşum gibi bi hali var.
Ben kesinlikle kedilerin bizleri anladığını düşünüyorum. Bazen bilerek gıcık, çirkin, uyuz falan diyorum bizimkine, sinirden tek gözü seğiriyor,üzerime bir atlıyor bizimki kız istediği zaman bizi parça pinçik eder heralde,
ahh insallah öyle bi cizgiyle öğrenirizkiiiiii içine girmemize gerek kalmazZz
Böyle hemencik beliren çift çizgi hayalim, artık gözlerimin takati kalmadı zaten bozuktu baka baka iyice bozuldu
42.günden herkese selamlar
Hala regl olamadım
Sanırım döngüm 2 ayda bir olacak bu gidişle sinir bozucu
Haftaya kadın doğuma gideceğim. Bana şans dileyin kötü bir şey söylemesin
Stresten falan mı gecikti canım niye öyle oldu ki, adet olmayınca da vücut gergin oluyor ya. İnşallah kötü birşey yoktur, doktor bir yol gösterir mutlaka, güzel düşün

En güzeli bence de öyle ztn inshallah daha fazla bekletmez ufaklik hemencecik kolayca alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…