- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.861
Meyabaa tatliimCnm regl olunca asıl gitmelisin
Regl 2. Veya 3. Güünü hormon testleei yapılıyor
Tünaydn cicim
Cnm regl olunca asıl gitmelisin
Regl 2. Veya 3. Güünü hormon testleei yapılıyor
Tünaydn cicim
sandım ki hamilesin aaaaaaaa dedim sonra baktım reg belirtisiymişsin püfffffMeyabaa tatliim
Bugun yine bulantiyla uyandim ve karnimda regl agrisi gibi bi agri vardi test yaptim ama bembeyaz regl da yok ortalikta bi kac gun daha beklicem belki gelir
Hadi yaMeyabaa tatliim
Bugun yine bulantiyla uyandim ve karnimda regl agrisi gibi bi agri vardi test yaptim ama bembeyaz regl da yok ortalikta bi kac gun daha beklicem belki gelir
Regl olunca gitsen daha iyi benceAy son mesajlara
Tmam kuzu sağol. Bugün regl olsam da yarın gideyim madem. Bi utandım böyle gitmeye. :F
Sanada marabasandım ki hamilesin aaaaaaaa dedim sonra baktım reg belirtisiymişsin püfffff
not:bu emojiler nerde ya
İnternetten takip ediyodum da, ayy çıktı çıktıMiss Bride yoksa sonçmu cıktııııı
Niye sölemionnnnnnnnnnİnternetten takip ediyodum da, ayy çıktı çıktı
marabaynnnn baluşum nasılsınHadi ya
Regl olunca gitsen daha iyi bence
Sanada maraba
İyiym cancağzm hangi rüzgar attı seni buralaramarabaynnnn baluşum nasılsın
Kız dur reklam etme, utandım saçma bi şekilde nedense.
Gözün aydın gelinimKız dur reklam etme, utandım saçma bi şekilde nedense.
işyeri mutsuzluğu huzursuzluk bitmeyen sıkıntılar onlar atııİyiym cancağzm hangi rüzgar attı seni buralara
Sen nasılsın
Allah a dua ediyorum özellikle senin için, adını bilmediğimden dolayı dua ederken Baloncuk diye hitap ediyorum ama, Allah biliyo tabi, isim değil niyet önemli.Gözün aydın gelinim
Senin iş yeri aksiyonlarını özledikişyeri mutsuzluğu huzursuzluk bitmeyen sıkıntılar onlar atıı
iyiyim şükür sen nasılsın bebem
Canımsın...Allah a dua ediyorum özellikle senin için, adını bilmediğimden dolayı dua ederken Baloncuk diye hitap ediyorum ama, Allah biliyo tabi, isim değil niyet önemli.
Ayy hayırlı uğurlu olsunnnnn devrem (düğün anlamında)
Amin, hatırlatmak gibi olmasın ama ben hala listede değilim, listeye gireyim diye hamile kaldım, daha ilginizi çekmek için ne yapmam gerekiyor acabası?Canımsın...
Rabbim listede geri kalan herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?