- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.341
Gelicek merak etme sonra aha ibibik kusu sabhliycankeretalar kaburgslarinizi kirsinlarda görün günpnünüzü
Evet burası sayesinde çok şey öğrendik.. Bizlere tecrübe oluyor. Ama stres yapmayacağız. Olumlu düşünüp olumu çağıracağızHaklısın canım bazı doktorlar da rahat davranıyor ya öyle bir şey olup da riske atmak istemedim. Hayattaki her halim bu aşırı temkinlilik. Çok şükür halimize ama malesef endometriozisle ilgili çok da olumlu şeyler yok hamilelik açısındanyine de pozitif olmaya çalışıyorum her ay hayal kırıklığı yaşasam da.
Mesela burada çok şey öğrendim ve herkesin birbirine çokça destek olması harika bir şey. Ama bir yandan da hamile kalsam nerdeyse hiçbir detayı bilmeyecek bir insanken şimdi yok kimyasal gebelik yok düşük durumunun yaygınlığı yok kesenin büyümemesi şu bu vs diye diye kafama onlarca bildiğim ve stres edeceğim şey edindirdi bana kkçok seviyorum inanılmaz bir cazibesi var ama her gün yeni bir şey öğrenip kafama takmayı başarıyorum
Evet izledim onu daBen de çok ağlamıştım hatta biraz da kendimle özdeşleştirdim bebeğimi kaybettiğim içinAh Lee Gun ve Kim Mi Young un geçirdikleri gece sonrası başına gelenler çok güldürdü
Ben de çok ağladım kendimle özdeşleştirdim resmenLe Gun ve Kim Mi Young çok yakışıyordu Fantastikte The Master Sun favorim
VuvvvvvvGünaydın hepinize arkadaşlar bugün adetim 3 gün geçmiş oluyor evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım ve şöyle yorumlarınızı alabilir miyim ellerim titriyor şuan
Ve deeee bomba geldiYaptım testimiii var dmi
Evetttt hemde bagiriyor burdayim ben diyeYaptım testimiii var dmi
Olmaz olurmuYaptım testimiii var dmi
Nasıl oldun ciciTunaydinlarrr
Ben kendimden hic bisey anlamiyorum artik son aylarda...Nasıl oldun cici
Mutlaka hormonlarına baktır bebeğimBen kendimden hic bisey anlamiyorum artik son aylarda...
Bulanti var, gogusler desen cok kotu agriyor arada sanci giriyor karnima ama regl daha ortada yok ben burdayim demiyor
Sen nasilsinn
Ayyy hem de nasıl varrrYaptım testimiii var dmi
Evet burası sayesinde çok şey öğrendik.. Bizlere tecrübe oluyor. Ama stres yapmayacağız. Olumlu düşünüp olumu çağıracağız
En son değerleriniz nasıldıÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun ben erkek infertilitesi ile baş ederken oldu bu kimse umudunu kaybetmesin rabbim zamanıni biliyor
Bilmiyorum ki kuzumMutlaka hormonlarına baktır bebeğim
Neyden böyle oldunki sen ya
Bencede ara bakalm ne diyecekBilmiyorum ki kuzum
Herzaman ayni olan dongum uc aydir uzadi sasirdi ne yapacagini zaten bu ay da olmasa doktoru arayalim diyorduk pazartesi ariyim bakalim ne dicek
3 ay önce Morfoloji yüzde 4 baş anomalisi yüzde 96 toplam sayımız 22 milyondu bu hafta kontrolümüz vardi abla, extra olarak ben bu ay klomen kullandım hatta bitiremedim çünkü bana yan etki yaptı yine de ise yaramış demek kiEn son değerleriniz nasıldı
Evett test isticem bakalim bi sorun varmi yok muBencede ara bakalm ne diyecek
Oy gözün aydın cnm benim..3 ay önce Morfoloji yüzde 4 baş anomalisi yüzde 96 toplam sayımız 22 milyondu bu hafta kontrolümüz vardi abla, extra olarak ben bu ay klomen kullandım hatta bitiremedim çünkü bana yan etki yaptı yine de ise yaramış demek ki
İnşallah bişey yoktur kuzumEvett test isticem bakalim bi sorun varmi yok mu
Allah razı olsun abla korkuyorum şuan inşallah bişey yoktur diyeOy gözün aydın cnm benim..
Femara denedimAllah razı olsun abla korkuyorum şuan inşallah bişey yoktur diyetez zamanda sana olsun darısı sen klomen denedin mi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?