- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.361
Umarim kuzum ama en azindan ogreniriz neden olmuyor neden donguler uzadi felan filanOy gözün aydın cnm benim..
İnşallah bişey yoktur kuzum
Mevsimselde olabilirUmarim kuzum ama en azindan ogreniriz neden olmuyor neden donguler uzadi felan filan
Bence bir daha dene abla Allah'tan ümit kesilmezFemara denedim
Aşılama denedim
Bende gözüme hoş gelsin diye yapmak istiyorum ya havamiz degisirAyy ckkta severim
İnşallah ocakta nasip olur
Benim bu sene hç süsleyecek hevesm yk
Kaldı öyle
Bende bakıp bende ne zaman yazicak diyorumSorma ya acayip bi duygu surda birilerinde 37. hafta yazisi vs görünce garip oluyordum simdi bende yaziyor ve doguma az kaldi siz deyince dank ediyor banada
Benim büyük ihtimal kaçtı olmayacak bu ayda... Bakalım 2021 bize ne gösterecekAyyy hem de nasıl varrrbebe konuşmaya başlayacak nerdeyse sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim yaaa darısı başımıza
Aynen canım baya deneyimli gacılar olduk biyoloji desen ayrı hormonlar pozisyonlar desen ayrı her türlü şey bizden sorulurinşallah kuzum inşallah biz bugünü değerlendiremedik tam inşallah bu ay kaçmamıştır diyorum 2020dennson umudumuz
Ay bari 2021 güzel haberlerle gelsin güzel kapatmış olalım bu yılıBenim büyük ihtimal kaçtı olmayacak bu ayda... Bakalım 2021 bize ne gösterecek
Hep bu bebe yuzunden haa gelsinde gostereyim ona neler cektigimizi anlatayimMevsimselde olabilir
Str3s felan
İnşallah canım inşallahAy bari 2021 güzel haberlerle gelsin güzel kapatmış olalım bu yılı
Yeter daaa bitsin artıkAllahım bu pandemi ne zaman bitecek
Valla sıkıldıkYeter daaa bitsin artık
Valla sıkıldık
Değişiklik olsun diye oda değiştiriyoruz
Tek iyi yani iş yerine az gidiyor olmak
Meğer ne cok kıymetli şeyler varmış bize sıradan gelenValla salondan balkona oradan mutfağa aylar geçirdik ben nerdeyse hiç gitmiyorum işe kuzum pandemi başından beri 3 4 kere gitmişimdir ama gerçekten bir süre sonra bayıyor bu durum da
Evet kuzum ya her şey özgürlükmüş çok basit gördüğümüz markete gitmek sevdiklerimize sarılmak bile.. sağlık her şeyden önemli valla inşallah daha fazla kayıp olmadan atlatırız kurtuluruzMeğer ne cok kıymetli şeyler varmış bize sıradan gelen
İnşallah kuzumEvet kuzum ya her şey özgürlükmüş çok basit gördüğümüz markete gitmek sevdiklerimize sarılmak bile.. sağlık her şeyden önemli valla inşallah daha fazla kayıp olmadan atlatırız kurtuluruz
Yatıyorum ya, hep pc başındayım. İyiyim gibi ya, daha iyiyim, pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor ne diyecek.
Hiç bişi yk kendini boşuna üzmüşsünYatıyorum ya, hep pc başındayım. İyiyim gibi ya, daha iyiyim, pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor ne diyecek.
İki vakti kaçırdım dün, malum uyku basıyo. Bugün devam ettim.Hiç bişi yk kendini boşuna üzmüşsün
İşimizi garantiye alaljm progestanı kullanmaya devam et
Herşey yolunda gözün aydn diyecek
Saatini kur benceİki vakti kaçırdım dün, malum uyku basıyo. Bugün devam ettim.
Öyle yapıcam artık ama tabi pazartesiye kadar stres stres stres. Çok merak içindeyim.Saatini kur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?