- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.381
Senin için en iyisi uyumakÖyle yapıcam artık ama tabi pazartesiye kadar stres stres stres. Çok merak içindeyim.
Takıntılı değil ama çok ince fikirli çok ayrıntıcıydım, kılı kırk yarar düşünürdüm, bu yüzden bir yıldan fazla psikolojik danışmanımdan yardım aldım, şuan o kadar değilim.Senin için en iyisi uyumak
Genelde peki takıntılımısn
Mesela pazartesi herşey iyiyse
Snra yine takarmsn
Zamanla muayme süresi uzayacak
Ayda 1 gidecen mesela
Uzun bir 9 ay seni beklioTakıntılı değil ama çok ince fikirli çok ayrıntıcıydım, kılı kırk yarar düşünürdüm, bu yüzden bir yıldan fazla psikolojik danışmanımdan yardım aldım, şuan o kadar değilim.Pazartesi herşey iyiyse o kadar takmam artık.
Annemin en sevmediğim huyu pimpirikli olmasıdır, ona rahat ol, bu kadar ayrıntıcı olma derken o huyunu almışım.Uzun bir 9 ay seni beklio
Topik olarak ruhumuz deliAnnemin en sevmediğim huyu pimpirikli olmasıdır, ona rahat ol, bu kadar ayrıntıcı olma derken o huyunu almışım.
Ummadigin anda pata küteBende gözüme hoş gelsin diye yapmak istiyorum ya havamiz degisir
Bende bakıp bende ne zaman yazicak diyorum
Ayyy evet hem de ne fenayız
Çok sevdiğim bir harekettiEvet burası sayesinde çok şey öğrendik.. Bizlere tecrübe oluyor. Ama stres yapmayacağız. Olumlu düşünüp olumu çağıracağız
Evet izledim onu da
Joo joong won un eliyle gözümün önünden kaybol gibi yapışını eşime arada yapıyorum
Vuvvvvvv
Ve deeee bomba geldiAllahım hamilemiz var
Ruh halim ektedir ;Ayyy evet hem de ne fenayızMiss Bride doktor iyi dese de "ama ne kadar iyi, emin misiniz" diye sorasım geliyor
Değiştirelim mi :)Kızlar merak ediyorum da 2021 yılında sayfanın isimini
Değiştirecek misiniz ?
Kız ikizmiiiii yoksaaaTecrübeli arkadaşlarım az önce beta değerim 1118 çıktı ne kadarlık oluyor acaba
Ay abla bilmiyorum kiii bir aylık diyorlar
Kız ikizmiiiii yoksaaa
Amin diyorumUmmadigin anda pata küte
Neden gitti biliyormusun balos
2020 bana çok kötü gelen bir yıldı. Çok şey aldı benden. Belki 2021 şans getirir diye umut ediyorum hepimiz içinDeğiştirelim mi :)
Maşallah canımmm hayırlı olsunnnTecrübeli arkadaşlarım az önce beta değerim 1118 çıktı ne kadarlık oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?