- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.401
Teşekkürler darısı sizlere en kısa zamanda.Maşallah canımmm hayırlı olsunnn
Teşekkürler darısı sizlere en kısa zamanda.
Aaaaa doğru valla unutmuşum ben bunu tutttu benimki o zamanamin inşallah canım sana tam 1 ay önce böyle demiştim o geldi bi anda aklıma
Aaaaa doğru valla unutmuşum ben bunu tutttu benimki o zaman
Yok balım bilmiyormNeden gitti biliyormusun balos
Değiltirecez kuzum :)2020 bana çok kötü gelen bir yıldı. Çok şey aldı benden. Belki 2021 şans getirir diye umut ediyorum hepimiz içinAma karar sizin
Biz yandkkamin inşallah canım sana tam 1 ay önce böyle demiştim o geldi bi anda aklıma
Bize de şubat mart diyom ama olmayadabilir emin değilimYok balım bilmiyorm
Değiltirecez kuzum :)
Biz yandkk
O zaman kapı açılıyormuBize de şubat mart diyom ama olmayadabilir emin değilim
Benim hangi ay ya bu ay olabilir mi acaba cukuum olsun lütfen çünküsü olsunBize de şubat mart diyom ama olmayadabilir emin değilim
Ayyy lütfen bana da bir şey deeamin inşallah canım sana tam 1 ay önce böyle demiştim o geldi bi anda aklıma
Günaydın. Canlar napiyonuz bakıyorum sizlere hayırlı haberler için bekliyoruz heyecanla minikleri çalışmalara devam yılmak yokGünaydın
İyiyiz cnm sen nasılsınGünaydın. Canlar napiyonuz bakıyorum sizlere hayırlı haberler için bekliyoruz heyecanla minikleri çalışmalara devam yılmak yok
Ben sökülmesi gerek diye biliyorumKızlar herkese selam, önemli bir sorum var.
Regl olamadığım için doktor tarlusal vermişti. Bugün 5.gün ve kahverengi akıntı geldi.
Daha ilaç bitmedi ama ben şimdi regl olmuş mu sayılıyorum? Reglin 3. Veya 4.gününde yapılması gereken tahlillerim var. O sebeple soruyodum, bunu 1.gün mü saymalıyım acaba?
Her gün sabah akşam alıyorum, sizce akşam da alayım mı?
Sebepsiz içim sıkılıyor tatlımBana şirinlik yapma
Nerelerdesn sen
Sebebsiz diye bişey yok ben yutmamSebepsiz içim sıkılıyor tatlım
Siteye giriyorum çıkıyorum giriyorum çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?