Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani kuzum?
Anlamadım
Söküldüğü ilk gün 1.gün olarak sayılııyor demek istiyor canım ben de bu konuda çok araştırdım aslında farklı görüşler var. Kimi Dr kahve lekelenme ilk gün sayılır diyor, kimi Dr da kırmızı olarak kanamaya başladığı gün ilk gündür diye sayılıyor diyor. Tüp bebek doktorlar söküldüğü günü ilk sayıyormuş diye söylediler. Ama tabi bilemiyorum hormon tahlilleri genelde 2. Veya 3.gün yapıldığı için bir gün lekelenmenin üstüne bir gün de tam kanamayı beklesen 3 veya 2. Gün olmuş oluyor iki hesaplamaya göre. Ben öyle yaptırmıştım

O zaman ben bir kırmızıyı bekleyeyim

Kızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acaba

Yumurtlama var görünüyor

Evet canım ama o kadar şeyden sonra anlam veremedim progesteron hormonu hemen 3-4 günde o kadar yükseliyo mu
O konuda net bilgim yk.
Yanlış yönlendirmek istemem..
Googleye girip kopyala yapıştırda yapmak istemem sonuçta sende bakabilirsin ama yumurtlama var..
Bence değerlendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…