- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.421
Kv kp bende ama zararları yokSebebsiz diye bişey yok ben yutmam
İyiyiz cnm sen nasılsın
Beybi nasıl
Ben sökülmesi gerek diye biliyorum
Söküldüğü ilk gün 1.gün olarak sayılııyor demek istiyor canımYani kuzum?
Anlamadım
Anladım evet tmm ok kib byKv kp bende ama zararları yok
Yani kırmızı olduğu gün cnmYani kuzum?
Anlamadım
Ya cansınAnladım evet tmm ok kib by
Yani kırmızı olduğu gün cnm
Söküldüğü ilk gün 1.gün olarak sayılııyor demek istiyor canımben de bu konuda çok araştırdım aslında farklı görüşler var. Kimi Dr kahve lekelenme ilk gün sayılır diyor, kimi Dr da kırmızı olarak kanamaya başladığı gün ilk gündür diye sayılıyor diyor. Tüp bebek doktorlar söküldüğü günü ilk sayıyormuş diye söylediler. Ama tabi bilemiyorum hormon tahlilleri genelde 2. Veya 3.gün yapıldığı için bir gün lekelenmenin üstüne bir gün de tam kanamayı beklesen 3 veya 2. Gün olmuş oluyor iki hesaplamaya göre. Ben öyle yaptırmıştım
Ömrümğz beklemekle geçiyorO zaman ben bir kırmızıyı bekleyeyim
Ben sana subat diyorumAyyy lütfen bana da bir şey deeinanamıyorum ya hadi hemen çabuk bu ay da sen verimlisin de nolur
Ay deme öyle artık bu ay olmuş olsunBen sana subat diyorum
İyiz şükür canim gün sayıyoruz işteİyiyiz cnm sen nasılsın
Beybi nasıl
Ben sökülmesi gerek diye biliyorum
Hayırlısı ile kucağına al,İyiz şükür canim gün sayıyoruz işte
Yumurtlama var görünüyorKızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acabaEki Görüntüle 2744325 Eki Görüntüle 2744326
Evet canım ama o kadar şeyden sonra anlam veremedim progesteron hormonu hemen 3-4 günde o kadar yükseliyo muYumurtlama var görünüyor
Icime öyle dogdu ben bilmemAy deme öyle artık bu ay olmuş olsunyani tamam Şubat da çok geç değil Allah razı olsun çok uzağa atmadın
O konuda net bilgim yk.Evet canım ama o kadar şeyden sonra anlam veremedim progesteron hormonu hemen 3-4 günde o kadar yükseliyo mu
Değerlendireceğim canım inşallah gerçekten yumurtlama olmuşturO konuda net bilgim yk.
Yanlış yönlendirmek istemem..
Googleye girip kopyala yapıştırda yapmak istemem sonuçta sende bakabilirsin ama yumurtlama var..
Bence değerlendir mutlaka
Simdi burdaki kadinlar seni kiskanmasimda ne yapsindiBirlikte Prison Break izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?