- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.081
Hayirlisi olsun minnak istedigi Allahin emrettigi zaman gelir, bi korkuttu sizi erken gelecek diye bukezde umrunda degil gelme demekYok canim daha zamani varda doktor bi kac güne dogum gerceklesir dedi ama bizimkinde bu seger ses seda yokBekliyoz öyle
Sorma her gün her agrida acaba geliyor mu diye bekliyomHayirlisi olsun minnak istedigi Allahin emrettigi zaman gelir, bi korkuttu sizi erken gelecek diye bukezde umrunda degil gelme demek
Sen nerelerdesin kaçak seniiiiSelam canlar nasilsiniz uzun zamandır yoktum
Güzel haberler bekliyodum sizden ama yok qalibatanidiklarimdan
Bena farketmez pariskom yil degissede sonuc ayni benim icinEeee kızlar 2020 bitti
Topic ismini değiştirelim mi? Değiştirirsek ne olsun istersiniz bakalım...
Olabilir canımAynısının 2021lisi olsun
Tekli sayı bize uğur getirecek fıstıkBena farketmez pariskom yil degissede sonuc ayni benim icin
İnanmak başarmanın yarısı derlerAhh tek duam
Sen ben balus kazık çaktık burayaİnanmak başarmanın yarısı derler
Ben inanıyorum sende inan canım
Bende senden bekliyorumSen ben balus kazık çaktık burayabirimiz bu ugursuzlugu bozsun litfen ben senden atak bekliyorum
Bende isyanlardayım bu aralar ya niye böyle oldu bilmiyorum olmazsa olmasin bee diye agresif agresif geziyirum ama olsun artikBende senden bekliyorum
Bu ay pek istemiyorum sanki çok oluyormuş gibi
Bebeğimi bu ay kaybetmiştim... Huzursuz ve öfkeliyim
Bence havalar dengesiz bizde dengesizleşiyoruzBende isyanlardayım bu aralar ya niye böyle oldu bilmiyorum olmazsa olmasin bee diye agresif agresif geziyirum ama olsun artikbebeğin cennette seni bekliyor parem insallah kardesi daha fazla bekletmeden gelir kucağına ❤
Bence havalar dengesiz bizde dengesizleşiyoruz
Ocak ayında camlar açık oturuyorum
İnşallah be canım inşallah fazla bekletmeden gelirler ve bizleri bulurlar
Bir gelsin öpücük manyağı yapacam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?