- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.101
Biz aynı ülkede değil miyiz acaba
İnanmıyorum ya o sıcakligi en son 2 3 ay once görmüştükBiz aynı ülkede değil miyiz acaba
İnanmıyorum ya o sıcakligi en son 2 3 ay once görmüştük
Dogalgaz gecen ay 300kusur geldi sen dusun
Valla ocak ayında değiliz sanki fıstık
Vuvvvv bana 80 geldi o da iki aylıkDogalgaz gecen ay 300kusur geldi sen dusun
Aminnn Daha bu baslangic pariskom kar burdan hazirana kadar kalkmaz 600u geceriz yakindaVuvvvv bana 80 geldi o da iki aylıkki daha az gelirdi de kv kp bende kalıyor. onlar üşüyor hala çarşafla yatıyorum
Allah yardımcınız olsun kuzum
Yaşamı aksatmasa kar güzeldeAminnn Daha bu baslangic pariskom kar burdan hazirana kadar kalkmaz 600u geceriz yakinda
Oyle canim ya iki adim gidilmiyor soguktan arabayla gitsek yollar kayıyor. Annemlere atıyorum bazen fotolari en son 3 sene once gördük karı diyor belkide daha eskiYaşamı aksatmasa kar güzelde
Biz kara hasret siz kardan muzdarip
İnşallah yakın zamanda eşin ve senin için en iyi neresi ise oraya atanırsınız canımOyle canim ya iki adim gidilmiyor soguktan arabayla gitsek yollar kayıyor. Annemlere atıyorum bazen fotolari en son 3 sene once gördük karı diyor belkide daha eski
Allah yine nasip etsin inşallah canımBende senden bekliyorum
Bu ay pek istemiyorum sanki çok oluyormuş gibi
Bebeğimi bu ay kaybetmiştim... Huzursuz ve öfkeliyim
Insallah oralarada kar gelir yoksa su kalmicak ulkedeİnşallah yakın zamanda eşin ve senin için en iyi neresi ise oraya atanırsınız canım
Doğru Valla 5 yıl olmuştur herhalde kar topu oynamayalı
Amin canım aminAllah yine nasip etsin inşallah canımBaloncuk geldi mi?
Ay inşallah ya inşallahInsallah oralarada kar gelir yoksa su kalmicak ulkede
İyi gidiyor çok şükür canımAmin canım amin
Senin hamilelik nasıl gidiyor.
Topiğe bu hafta gelmedi canım
Ay inşallah ya inşallah
Valla etrafta duyuyorum yağmur duası yapıyorlarmış
Sevindim canım...İyi gidiyor çok şükür canımBaloncukla mesajlaştık ama kendi gelince anlatır artık. Siz daha yakındınız. Numarası yok mu?
Iyiyim canim sorunlarımi hall ettim sizlər nasilsinizSen nerelerdesin kaçak seniiii
Arada sorduk seni ama bilen kimse yoktu
İyi misin
hemşiremm psikolojik çöküntülere girmekle meşgulüm bebek konusundabir mucizee nerdesin yavru kus
aaaa beni nasıl unutursunuz ben de buranın meyvesiz ağacı demirbaşıyım amaBende senden bekliyorum
Bu ay pek istemiyorum sanki çok oluyormuş gibi
Bebeğimi bu ay kaybetmiştim... Huzursuz ve öfkeliyim
Bende o cokuntulerdeyimhemşiremm psikolojik çöküntülere girmekle meşgulüm bebek konusundasen nerdesin
aaaa beni nasıl unutursunuz ben de buranın meyvesiz ağacı demirbaşıyım ama
Çok sevindim sorunlarını halletmene canımIyiyim canim sorunlarımi hall ettim sizlər nasilsiniz
Kız sen hiç unutulur musunhemşiremm psikolojik çöküntülere girmekle meşgulüm bebek konusundasen nerdesin
aaaa beni nasıl unutursunuz ben de buranın meyvesiz ağacı demirbaşıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?