- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.121
batsın bu dünyyaaaaaBende o cokuntulerdeyim
aahhh ahhh yine geziyorumÇok sevindim sorunlarını halletmene canım
Biz aynıyız bıraktığın gibi...
Kız sen hiç unutulur musun
Kiz icme şunu kafana gore hormonlarını bozacanbu arada 30unda olmam gerekiyordu olmadım. 31inde test yaptım hafif silik çıktı. koyu kahverengimsi sarı bir akıntı oldu ben de gebelik varsa diye her ihtimale karşı 2 gün progestan içtim. bugün testim baya baya negatif çıktı. gebelik yoksa ilaca da gerek yok artık içmem. belki de bebek tutunmasını değil de regliyi daha da ertelemiş oldum.boşa heveslendim yine bari kırmızılar görünse de önümüze baksak
Asi genç seniEn son banımda polemiğe girmekten olmuş böylece ban konusunu kapatmış bulunuyorum
2 gün içtim ya bişi olmaz en fazla böyle regli gecikmesi yapıyormuş onu anlamış oldum. bir de çok güzel kafa yapıyor uçuyorsunKiz icme şunu kafana gore hormonlarını bozacan
artık asiliği bıraktım hanım hanımcığım benAsi genç seni
2021 Yılında Mucizesini Umutla Bekleyenler olur mu paremm olsun lütfenEeee kızlar 2020 bitti
Topic ismini değiştirelim mi? Değiştirirsek ne olsun istersiniz bakalım...
Yıl dışında olur sanki2021 Yılında Mucizesini Umutla Bekleyenler olur mu paremm olsun lütfen
Ben tv izliyorum. Siz nasılsınız... neler yapıyorsunuzNapıyosunuz kızlar
Ben tv izliyorum. Siz nasılsınız... neler yapıyorsunuz
Ben buralardayım canım benim. Gerisinde ses yok daha yemek faslı bitmedi herhalde...bende iyiyim canım yemek yedik şimdi tvye bakıyorumgrubumuz çok sessiz herkescikler nerede
Aferin bidaha banlanma2 gün içtim ya bişi olmaz en fazla böyle regli gecikmesi yapıyormuş onu anlamış oldum. bir de çok güzel kafa yapıyor uçuyorsundaha da içmem ama
artık asiliği bıraktım hanım hanımcığım ben
Olabilir canımBen buralardayım canım benim. Gerisinde ses yok daha yemek faslı bitmedi herhalde...
Ben ban yiyince cok sıkılıyorum ya bide benim ban gunlerim cok uzuntamam apla
Sen mümkünse banlanmaBen ban yiyince cok sıkılıyorum ya bide benim ban gunlerim cok uzun
Korkudan uslu durup kimseye bulasmiyorum nazar değmesinSen mümkünse banlanma
Gittin mi gelmiyorsun yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?