- 3 Mayıs 2011
- 13.835
- 49.139
- 798
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.141
Ben burdayım ki, okuyup kaçıyorum
ay kavuşmuşsun olsun o kadarBen burdayım ki, okuyup kaçıyorumevde iki tane oğlan bebesi var, biri kedim, biri kocam. Bunları doyurcam diye mutfaktan çıkamıyorum. Birinin maması bitmez, öbürünün çayı bitmez sen nasılsın bebişiiim?
Bal0ncuk nasılsın acaba, merak ettim canım
gebelik varsa söylerdi herhalde doktor dimi? aklıma başka bir şey gelmedi. belki de gelmedikçe strese girip daha çok erteliyorsun. sal kendini burası da çok kafa dolduruyor bir süre girme başka şeylerle meşgul et kendiHanımlar herkese selam
Bir derdim var dedim bilse bilse kızlar
Öncelikle yeni yılınız mutlu ve sağlıklı olsun.
Tam 60 gündür regl olamıyorum, önceden de yazmıştım. Doktora gittim Tarlusal verdi. 6 gün kullandım ama 5.gün çok açık kahverengi sulu 5 6 damla akıntım oldu. Doktor adet oluyorsun içme dedi diye son dozu almadım.
Adetin 3.günü tahlillerim olacaktı ama ilacın son dozunu almayınca kesildi. Yani regl olamadım.
Normalde 10 güne kadar yolu var ama bugün 14.gün ve ben hala olamıyorum. Artık çok canım sıkılmaya başladı.
Cuma yine 5 6 damla açık akıntı geldi. Dedim oldum kesin. Sonra yine kesildi. Bu gece yine 5 6 damla geldi. Yine kesildi.
3.gün tahlil vermem gerektiği için regl miyim değil miyim anlayamıyorum.
Tahliller de ucuz olsa gidip vereyim diyeceğim ama. Kasıklarım da acayip ağrıyor öksürdüğümde veya hapşurduğum zaman.
Of bilemedim. Bu ilaç işe yaramadı sanırım. Sizce tekrar doktora mı gitmeliyim? 2 ayı geçtim regl olmuyorum
Bu normal mi sizce? 2 ay oldu ya, çatlayacağım artık
gebelik varsa söylerdi herhalde doktor dimi? aklıma başka bir şey gelmedi. belki de gelmedikçe strese girip daha çok erteliyorsun. sal kendini burası da çok kafa dolduruyor bir süre girme başka şeylerle meşgul et kendi
gebelik varsa söylerdi herhalde doktor dimi? aklıma başka bir şey gelmedi. belki de gelmedikçe strese girip daha çok erteliyorsun. sal kendini burası da çok kafa dolduruyor bir süre girme başka şeylerle meşgul et kendi
yoktur bence taktığın için olmuyordur boşver bence her şey yoluna girerCiddi bir hastalık yoktur dimi ya
Çok kafama taktım cidden
Canım ben kürtaj sonrası yaklaşık 51 gün sonra regl oldumHanımlar herkese selam
Bir derdim var dedim bilse bilse kızlar
Öncelikle yeni yılınız mutlu ve sağlıklı olsun.
Tam 60 gündür regl olamıyorum, önceden de yazmıştım. Doktora gittim Tarlusal verdi. 6 gün kullandım ama 5.gün çok açık kahverengi sulu 5 6 damla akıntım oldu. Doktor adet oluyorsun içme dedi diye son dozu almadım.
Adetin 3.günü tahlillerim olacaktı ama ilacın son dozunu almayınca kesildi. Yani regl olamadım.
Normalde 10 güne kadar yolu var ama bugün 14.gün ve ben hala olamıyorum. Artık çok canım sıkılmaya başladı.
Cuma yine 5 6 damla açık akıntı geldi. Dedim oldum kesin. Sonra yine kesildi. Bu gece yine 5 6 damla geldi. Yine kesildi.
3.gün tahlil vermem gerektiği için regl miyim değil miyim anlayamıyorum.
Tahliller de ucuz olsa gidip vereyim diyeceğim ama. Kasıklarım da acayip ağrıyor öksürdüğümde veya hapşurduğum zaman.
Of bilemedim. Bu ilaç işe yaramadı sanırım. Sizce tekrar doktora mı gitmeliyim? 2 ayı geçtim regl olmuyorum
Bu normal mi sizce? 2 ay oldu ya, çatlayacağım artık
Canım ben kürtaj sonrası yaklaşık 51 gün sonra regl oldum
40 gün geçtiğinde doktora gittim. Olmam lazımdı bir hafta daha bekleyelim olmaz ise ilaç verecekti. Çok şükür ilaçsız oldum. Ama normal olmadığı için amh bakıldı reglin üçüncü günü. Sonuç amh çok çok düşük çıktı. Erken menepoz bir nevi...
Bunun için yapabileceğim bir şey yoktu. Kalitesini arttırmaya çalışıyorum kalan yumurtalarımın...
Senin de öyle mi bilmiyorum...
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Benimde 3.gün var işte tahlillerim. Bir olsam baktıracağım işte
Teşekkür ederim canım
O zaman pandemi yoktu. Bol bol hızlı hızlı yürüdüm.. Otur kalk yaptım. Maydanoz yedim. O zaman geldi regl
O zaman evde hareket yapmaya çalış. regl mesajı yapabilirsin canımBen hiç yürümüyorum. Şu an hareketwiz bir hayat yaşıyorum hatta. Havalar soğuk, yasaj var, pandemi var. Bıraktım yürümeyi
Iyi saatte olsunlar anam giz ben olsam korkudan yere basamazdimarkiler bugün uyandığımda topuğumda kına lekesi vardı bir de ufak bir şekilde üstünde. başına gelen var mı nedendir bu önceden ayak serçe parmaklarımın başına da gelmiştinette değişik şeyler yazıyor inşallah melekler yapmıştır buna inanmak istiyorum
Allah seniIyi saatte olsunlar anam giz ben olsam korkudan yere basamazdim
Benimki de öyle, ağzı boş durmaz hiç. İlle birşeyler yiyip içecek, koca boğazay kavuşmuşsun olsun o kadarama gerçekten erkekler bebek gibi ilgi istiyor benimki de akşamları öyle isteği bitmez ağız boş durmucak kediciğine de ev yemeği veremiyorsun dimi öyle olsa aslında kolay olur ben aynı bebişim devam robot hizmetçim geldi onu kurcalıyorum
Tovbe yarabbiAllah senionca korku filmi izlemiş insanım bana işlemez bunlar tabi ürpermedim değil ama merak ettim başına gelen var mı diye nette ruh başka alemlere gidince olur yazıyor keşke girmeyiversem ne işim varsa oralarda
Cunku zeytin kedilere kafa yapiyorBenimki de öyle, ağzı boş durmaz hiç. İlle birşeyler yiyip içecek, koca boğazyok kuzum kedimiz kuru mama yiyor sadece, ara sıra yoğurt, haşlanmış tavuk, beyaz peynir veriyorum vitamin olsun diye. Onun haricinde sofradan yemek çalmaya çalışıyor ama ceza veriyorum, sabahta zeytin çekirdeği çaldı götürdü, zor aldım ağzından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?