Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda Clife kullanan var mı Ben pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar. Bu ayın 25 inde regl olmam lazım inşallah işe yarar 1 senedir bebek tedavisi görüyorum fakat hem maddi hem ruhen çok yoruldugum için bu macunu denemek istedim bir de..

Yeterli ve düzgün korunamayanlarda bugün: Hani buraya gelen şıp diye hamile kalıyordu?
Kasım'da regl olduğum yetmezmiş gibi Aralık'ta ve hatta Ocak'ta da regl oldum.
Neyse ki çok bir halt oluyormuş gibi erkenden 1358 tane test yapma hastalığından kurtulabildim.
Test mest de yapmıyorum, belirti de aramıyorum, kocama da kahveyi bıraktırdım kendim de bıraktım.
Ayakları havaya dikmekten dolaşım bozukluğu çıkartacağım diye tırsıyorum. "Karga b.ku ye, iyi geliyor" deseler "Acaba denesem mi?" diyecek kıvama geldim ama bir dolaplar dönüyor.
Hala aynı anda üç farklı yoldan korunurken istemeden, yanlışlıkla ve tamamen kazara sekizinciye hamile kalanların sırrına erişemedim.
Erişenlerin ivedilikle müdüriyete başvurması rica olunur.
İmza: terelellidenhalliceyim

Yok anam ben oluyormus demem cunku ben amuda bile kalktim olmadi hshshs 2 aydir biraktim isin pesini bakalim hshshs
Deneyip olmayanlar, oldurup aldırmak isteyenlerden ders alsın.
Gerçekten korunurken nasıl hamile kaldığını biri gelip tüm açıklığıyla anlatsın istiyorum.
Çünkü ben denedim. Korunurken olmuyordu, korunmuyorken de olmuyor :)

Benimde korunurken olmadi bileydim hic korinmazdim

Şu an bunu düşünüyorum ben de. 13-14 ayımı çöpe atmışım resmen.
Bileydim korunma işine hiç girmezdim. Cahillik
Gercekten bu is beni isyana surukleyecek artik korunmayi bıraktığı gibi şıp diye hamile kalıyorlar ya onceden deseler normal gelirdi ama suan aklim almiyor. Yoruldum ve biktim artik beklemekten

Gercekten bu is beni isyana surukleyecek artik korunmayi bıraktığı gibi şıp diye hamile kalıyorlar ya onceden deseler normal gelirdi ama suan aklim almiyor. Yoruldum ve biktim artik beklemekten
Ben kafama huni takıp insan içine öyle çıkmaya karar verdim. Son bir ayda iki kuzenimin eşinin hamilelik haberini aldık.
Birininki doğal yoldan ikiz. Diğeri geçtiğimiz eylül ortasında evlendi. Kalp atışını duymuşlar, öyle haber verdiler.
Kimse yemedi içmedi herhalde bu süreçte, bütün gözler bir anda bana çevrildi. Düşünüyor muymuşum?
"Öyle oluyor muymuş ya?" diyeceğim bir gün birine, az kaldı.
Sonra da imzalı kitabımı dağıtacağım hepsine: "Bir Hamilenin Notları-1: Düşünce Gücüyle Nasıl Hamile Kaldım"

Ben direk olmuyor diyorum onlarla mi ugrasicam benimde cevremde hamile kalmayan bi ben kaldim puh beceriksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…