- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.161
Zeytine acayip bir ilgisi var, iki tane birden çalmış bideCunku zeytin kedilere kafa yapiyor
Ben arada cigidini cikarip veriyorum cok seviyorZeytine acayip bir ilgisi var, iki tane birden çalmış bide
Bizimki de seviyor sıpaBen arada cigidini cikarip veriyorum cok seviyor
Bunu kim dedi yaklasik 9 aydir burdayimHani buraya gelen şıp diye hamile kalıyordu?
Hahah ben ilk geldiğimde ekim sonu mu neydi, bahtıma tükürem, benden hemen önce gelenlerin hepsi hamile kalmış. Böyle bir muhabbet dönüyordu. Umutlarımda oynandı. İadesini talep ediyorumBunu kim dedi yaklasik 9 aydir burdayim
Hahah ben ilk geldiğimde ekim sonu mu neydi, bahtıma tükürem, benden hemen önce gelenlerin hepsi hamile kalmış. Böyle bir muhabbet dönüyordu. Umutlarımda oynandı. İadesini talep ediyorum
Napak güvenek mi? Üç ay sonra "Umudu mumudu bırakıp salınca olmuyormuş, kandırıldım" diye kapına gelmeyeyim bakbende saldim artik umut mumut yohh
Yok anam ben oluyormus demem cunku ben amuda bile kalktim olmadi hshshsNapak güvenek mi? Üç ay sonra "Umudu mumudu bırakıp salınca olmuyormuş, kandırıldım" diye kapına gelmeyeyim bak
Deneyip olmayanlar, oldurup aldırmak isteyenlerden ders alsın.Yok anam ben oluyormus demem cunku ben amuda bile kalktim olmadi hshshs2 aydir biraktim isin pesini bakalim hshshs
Benimde korunurken olmadiDeneyip olmayanlar, oldurup aldırmak isteyenlerden ders alsın.
Gerçekten korunurken nasıl hamile kaldığını biri gelip tüm açıklığıyla anlatsın istiyorum.
Çünkü ben denedim. Korunurken olmuyordu, korunmuyorken de olmuyor :)
Şu an bunu düşünüyorum ben de. 13-14 ayımı çöpe atmışım resmen.Benimde korunurken olmadibileydim hic korinmazdim
Gercekten bu is beni isyana surukleyecek artik korunmayi bıraktığı gibi şıp diye hamile kalıyorlar ya onceden deseler normal gelirdi ama suan aklim almiyor. Yoruldum ve biktim artik beklemektenŞu an bunu düşünüyorum ben de. 13-14 ayımı çöpe atmışım resmen.
Bileydim korunma işine hiç girmezdim. Cahillik
Ben kafama huni takıp insan içine öyle çıkmaya karar verdim. Son bir ayda iki kuzenimin eşinin hamilelik haberini aldık.Gercekten bu is beni isyana surukleyecek artik korunmayi bıraktığı gibi şıp diye hamile kalıyorlar ya onceden deseler normal gelirdi ama suan aklim almiyor. Yoruldum ve biktim artik beklemekten
Ben direk olmuyor diyorum onlarla mi ugrasicamBen kafama huni takıp insan içine öyle çıkmaya karar verdim. Son bir ayda iki kuzenimin eşinin hamilelik haberini aldık.
Birininki doğal yoldan ikiz. Diğeri geçtiğimiz eylül ortasında evlendi. Kalp atışını duymuşlar, öyle haber verdiler.
Kimse yemedi içmedi herhalde bu süreçte, bütün gözler bir anda bana çevrildi. Düşünüyor muymuşum?
"Öyle oluyor muymuş ya?" diyeceğim bir gün birine, az kaldı.
Sonra da imzalı kitabımı dağıtacağım hepsine: "Bir Hamilenin Notları-1: Düşünce Gücüyle Nasıl Hamile Kaldım"
Benim etrafımda hala var da patır patır yapıyorlar çok şükür. Mimlenmeme az kaldı.Ben direk olmuyor diyorum onlarla mi ugrasicambenimde cevremde hamile kalmayan bi ben kaldim puh beceriksizim
Iyi geceler o zamn ins ruyanda gebe kalirsinBenim etrafımda hala var da patır patır yapıyorlar çok şükür. Mimlenmeme az kaldı.
Neyse gidem de yatam. Belki rüyamda doğurganımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?