- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.181
Gunaydin pariskoGünaydın güzel kadınlar
oh yarasın bebeşineBenimki de öyle, ağzı boş durmaz hiç. İlle birşeyler yiyip içecek, koca boğazyok kuzum kedimiz kuru mama yiyor sadece, ara sıra yoğurt, haşlanmış tavuk, beyaz peynir veriyorum vitamin olsun diye. Onun haricinde sofradan yemek çalmaya çalışıyor ama ceza veriyorum, sabahta zeytin çekirdeği çaldı götürdü, zor aldım ağzından.
yok o senin dediğin toprakla haşır neşir olanlara oluyormuş evden çıktığım yok ne toprağıTovbe yarabbibelki bir mantar cesidi falandır kiz hemen baska alemlere akma
gerçek mi buCunku zeytin kedilere kafa yapiyor
Evet gerçekmisoh yarasın bebeşinezeytin çekirdeği: ben ne alaka
yok o senin dediğin toprakla haşır neşir olanlara oluyormuş evden çıktığım yok ne toprağıneyse akmayalım biz yinede
gerçek mi bu
Ya üç sene de geçse, beş sene de geçse, bir ay da geçse bene evli insanlara yapılan çocuk baskısını asla anlamadım, anlamayacağım da. Tamam torun sahibi olmak isteyebilirler, e bizde çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sürekli etraf niye soruyor ben anlamıyorum. Sanki biz sadece çocuk için evlendik, birbirimizi sevdiğimiz için değil. Bana da sorup söyleyip duruyorlar vallahi sıkıldım artık, kim olursa olsun tersleyip geçiyorum. Sende kafanı boşalt kuzum. Cidden sakin kafayla herşey daha güzel. Belki bir hobi falan edinebilirsiniz evde, vakit geçer hem. Aklını oyalamış olur.aslında ben yazın düşükle sonuçlanan gebeliğime tatile çıktıktan sonra kaldım.ya tatilde oldu ya dönünce. belki de boş rahat bir kafa olması lazım.yine mi tatile çıksak dicem de virüs arttı havalar soğuk nereye gidicez. ben de aileme artık sıkılamayın ben ne yapayım vakti gelince olur diyorum. bilerek yapmadığımı düşünüyorlardı bu seferde doktora git diyorlar aman ya..
çok haklısın böyle devam ederse ben de terslicem. işin garibi biz niye hesap vermek zorundayız ki? karı koca arasında şeye karışılır mı? hiç anlamıyorum.hobi başlıcaktım ama beceremem diye başlamadım. ben de başka şehirde gelinim kime gidiyim de akıl soruyum.arkadaşım desen yok.olmasın da herkes kötü bu devirde. Allahtan işe kabul edildim bu hafta ya da haftaya çağırırlar onu bekliyorum.en azından böyle kafam dağılır. 10 saat çalışcamYa üç sene de geçse, beş sene de geçse, bir ay da geçse bene evli insanlara yapılan çocuk baskısını asla anlamadım, anlamayacağım da. Tamam torun sahibi olmak isteyebilirler, e bizde çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sürekli etraf niye soruyor ben anlamıyorum. Sanki biz sadece çocuk için evlendik, birbirimizi sevdiğimiz için değil. Bana da sorup söyleyip duruyorlar vallahi sıkıldım artık, kim olursa olsun tersleyip geçiyorum. Sende kafanı boşalt kuzum. Cidden sakin kafayla herşey daha güzel. Belki bir hobi falan edinebilirsiniz evde, vakit geçer hem. Aklını oyalamış olur.
Ben 3 aydır öyle hissediyorum psikolojimiz bozuldu bizim.Kizlar komik gelecek ama ben kendimi bu ay hamile kalmis gibi hissediyorum acaba psikolojim iyice bozulmus olabilirmi
Ya ne dicem kinamayin beni ama goodell belirtisi diye bir şey var bi kac gundur ona bakıyorum sanki hamileyim gshshBen 3 aydır öyle hissediyorum psikolojimiz bozuldu bizim.
Niye kınıyoruz? Hamile olman teknik olarak imkansız mı?Ya ne dicem kinamayin beni ama goodell belirtisi diye bir şey var bi kac gundur ona bakıyorum sanki hamileyim gshsh
Kiz ona demedim goodell icin dedim biraz eskiden kalma yontemNiye kınıyoruz? Hamile olman teknik olarak imkansız mı?
Rüyamda da hamile kalamadım. Hastaneye gittik bugün. Testler mestler, doppler moppler. Bakalım kahramanlarımızı ne tür maceralar bekliyordırı nırı nım
Bu amaca giden yolda her şeyi denemek mübah bacım. Çamaşır suyuyla gebelik testi yapanların dünyasında yaşıyoruz. Sen yumuşaklık sertlik kontrolü yapmışsın, çok mu? İkimizinki de yarın. Yalnız ben normalde hormonlara hep reglin 3. günü giderdim. Bu sefer 2. gün gittim. Bir şey fark eder mi acaba ya :/Kiz ona demedim goodell icin dedim biraz eskiden kalma yontemne zaman cikicak sonuclarin
Farketmez canim 2 yada 3 sen denedinmi hic bunuBu amaca giden yolda her şeyi denemek mübah bacım. Çamaşır suyuyla gebelik testi yapanların dünyasında yaşıyoruz. Sen yumuşaklık sertlik kontrolü yapmışsın, çok mu? İkimizinki de yarın. Yalnız ben normalde hormonlara hep reglin 3. günü giderdim. Bu sefer 2. gün gittim. Bir şey fark eder mi acaba ya :/
Yok denemedim ama duydum. Bu, yabancı sitelerde bile hala paylaşılan, konuşulan bir şey. Çok da şaapma kendine. İnşallah hamilesindirFarketmez canim 2 yada 3 sen denedinmi hic bunu
Ya ben kadin dogum stajinda bunu nasil öğrenmedim bilmiyorum sinir oluyorum doktorlara suandaYok denemedim ama duydum. Bu, yabancı sitelerde bile hala paylaşılan, konuşulan bir şey. Çok da şaapma kendine. İnşallah hamilesindir
Yok şaapma derken yüklenme anlamında dedim. Bakarsın güzel haberin işaretçisidir gerçektenYa ben kadin dogum stajinda bunu nasil öğrenmedim bilmiyorum sinir oluyorum doktorlara suandacok kurcuklamiyom ya oyle
Ay bilemiyorum ya emin degilim hic hayirlisi olsun aylar sonra ilk defa heyecan yaptımYok şaapma derken yüklenme anlamında dedim. Bakarsın güzel haberin işaretçisidir gerçekten
Bu aradaBal0ncuk 'un önemli bir şeysi yok değil mi? Bilen var mı?
Yok kız niye komik olsun ya, bende geçen ay kesin hamileyim dedim, hiç geçmeyen kasık ağrım vs vardı ama adet oldum. Kimyasal geçirdim sanırım çünkü pıhtılı ve sümüksü oldu adetim, ve yoğun ağrılıydı. Sen inşallah hamilesindir, yeni yılın ilk hamilesi olursunKizlar komik gelecek ama ben kendimi bu ay hamile kalmis gibi hissediyorum acaba psikolojim iyice bozulmus olabilirmi
Sinir olduğum şey sanki kadın ve erkek çocuk yapmak için evleniyor. Hemen bir ay dolmadan çocuk diye soruyor herkes. Size ne yani, belki benim hastalığım var olmuyor? Kimse düşünmüyor sürekli sorup incitiyor muyuz insanları diye. Ben o yüzden kimselere sormam çocuk varmı, yapacak mısınız diye. İşe girmen iyi olmuş kuzum kafan dağılır, bakarsın aklından çıkarınca süpriz yapar sana minişinçok haklısın böyle devam ederse ben de terslicem. işin garibi biz niye hesap vermek zorundayız ki? karı koca arasında şeye karışılır mı? hiç anlamıyorum.hobi başlıcaktım ama beceremem diye başlamadım. ben de başka şehirde gelinim kime gidiyim de akıl soruyum.arkadaşım desen yok.olmasın da herkes kötü bu devirde. Allahtan işe kabul edildim bu hafta ya da haftaya çağırırlar onu bekliyorum.en azından böyle kafam dağılır. 10 saat çalışcam
Insallah askos ❤❤Yok kız niye komik olsun ya, bende geçen ay kesin hamileyim dedim, hiç geçmeyen kasık ağrım vs vardı ama adet oldum. Kimyasal geçirdim sanırım çünkü pıhtılı ve sümüksü oldu adetim, ve yoğun ağrılıydı. Sen inşallah hamilesindir, yeni yılın ilk hamilesi olursun
Sinir olduğum şey sanki kadın ve erkek çocuk yapmak için evleniyor. Hemen bir ay dolmadan çocuk diye soruyor herkes. Size ne yani, belki benim hastalığım var olmuyor? Kimse düşünmüyor sürekli sorup incitiyor muyuz insanları diye. Ben o yüzden kimselere sormam çocuk varmı, yapacak mısınız diye. İşe girmen iyi olmuş kuzum kafan dağılır, bakarsın aklından çıkarınca süpriz yapar sana minişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?