- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.201
Yaaaaaaa inşallah fıstığım inşallahKizlar komik gelecek ama ben kendimi bu ay hamile kalmis gibi hissediyorum acaba psikolojim iyice bozulmus olabilirmi
Sen ne zaman hissedicen askosYaaaaaaa inşallah fıstığım inşallah
BendeYıl dışında olur sanki
Sanki ben 2022ye yol alacam gibi hissediyorum
Kanka napıyon kankaSen ne zaman hissedicen askos
Nerdesin guzum sen he ? Platesten çıktım heryerim titriyor hshshshs sen napionKanka napıyon kanka
Valla isim değişikliğini konuştuğumuz da 2022 demiştimSen ne zaman hissedicen askos
Bir de yokken gecikiyor ya sinir oluyorum heBende
Reglim gecikti bugün test yaptm negatif
2022 erken 2023 olsunValla isim değişikliğini konuştuğumuz da 2022 demiştim
Bir de yokken gecikiyor ya sinir oluyorum he
Ayip olmasin ama esin goguslerinle cok oynuyorsa yuksek cikabiliyorProlaktin yine 50'ye çıkmış.
Beynime emzirmediğimi ve hamile de olmadığımı nasıl anlatabilirim?
Yok yok birkaç aydır böyle. İlaçsız beklettiler. Dokundurtmadım bile daha da yükselmesin diye. Bir ara 103'e çıktı. Sonra 47'ye düştü. Şimdi 50 olmuş. Bir de Aralık'ta testere dişli aslan pençesi kürü yaptım. Ona rağmen böyle çıktı. Şimdi ilaç diyorlar ama kocamda da varikoselden şüphelendiler. Yarın spermiogram sonucu çıkacak. Bir şeyi anlamadım ama spermi bekletemezler ki. Bugün yaptırdığı test nasıl yarın sonuçlanıyor?Ayip olmasin ama esin goguslerinle cok oynuyorsa yuksek cikabiliyor
Dua niyetine geçmesin? Bu sene bitmeden doğur sen en iyisiValla isim değişikliğini konuştuğumuz da 2022 demiştim
Bizimkide 1 gunde cikmistiYok yok birkaç aydır böyle. İlaçsız beklettiler. Dokundurtmadım bile daha da yükselmesin diye. Bir ara 103'e çıktı. Sonra 47'ye düştü. Şimdi 50 olmuş. Bir de Aralık'ta testere dişli aslan pençesi kürü yaptım. Ona rağmen böyle çıktı. Şimdi ilaç diyorlar ama kocamda da varikoselden şüphelendiler. Yarın spermiogram sonucu çıkacak. Bir şeyi anlamadım ama spermi bekletemezler ki. Bugün yaptırdığı test nasıl yarın sonuçlanıyor?
İki ay önce kedimle fotoğraf atmıştım, oğlumla gezmeye çıktık yazmıştım. Herkes özele gelip hamile misin diye sormuştu, hatta bi tanesi o kadar emindi ki, Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun diye bir de dua edivermişti. Kediye oğlum diyebileceğim ihtimalini düşünmemiş hiç kimse.. :))))Sinir olduğum şey sanki kadın ve erkek çocuk yapmak için evleniyor. Hemen bir ay dolmadan çocuk diye soruyor herkes. Size ne yani, belki benim hastalığım var olmuyor? Kimse düşünmüyor sürekli sorup incitiyor muyuz insanları diye. Ben o yüzden kimselere sormam çocuk varmı, yapacak mısınız diye. İşe girmen iyi olmuş kuzum kafan dağılır, bakarsın aklından çıkarınca süpriz yapar sana minişin
Dimi dimi2022 erken 2023 olsun
Amin canım amin... İnşallah herkes en yakın zamanda kavuşur bebeklerine...Dua niyetine geçmesin? Bu sene bitmeden doğur sen en iyisi
Haklisin askos bu ay seni affettim bidaha ki ay olumlu ol lutfen❤Dimi dimi
Bu ayı hiç sevmiyorum be canım... Bir sene oldu ama hala atamamışım içimden...
Bugünde hiç iyi değilim işten geldiğimden beri sürekli yatıyorum.. Gözümü zor açıyorum... İnsan psikolojisi ne tuhaf dimi...
Amin canım amin... İnşallah herkes en yakın zamanda kavuşur bebeklerine...
Haklisin askos bu ay seni affettim bidaha ki ay olumlu ol lutfen❤
Ben buraya taşındığımızda kediyle sürekli oğlum oğlum diye konuştuğum için alt komşu, karşı komşu oğlum var sanmış, düşün yaniİki ay önce kedimle fotoğraf atmıştım, oğlumla gezmeye çıktık yazmıştım. Herkes özele gelip hamile misin diye sormuştu, hatta bi tanesi o kadar emindi ki, Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun diye bir de dua edivermişti. Kediye oğlum diyebileceğim ihtimalini düşünmemiş hiç kimse.. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?