Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayip olmasin ama esin goguslerinle cok oynuyorsa yuksek cikabiliyor
Yok yok birkaç aydır böyle. İlaçsız beklettiler. Dokundurtmadım bile daha da yükselmesin diye. Bir ara 103'e çıktı. Sonra 47'ye düştü. Şimdi 50 olmuş. Bir de Aralık'ta testere dişli aslan pençesi kürü yaptım. Ona rağmen böyle çıktı. Şimdi ilaç diyorlar ama kocamda da varikoselden şüphelendiler. Yarın spermiogram sonucu çıkacak. Bir şeyi anlamadım ama spermi bekletemezler ki. Bugün yaptırdığı test nasıl yarın sonuçlanıyor?

Bizimkide 1 gunde cikmisti

İki ay önce kedimle fotoğraf atmıştım, oğlumla gezmeye çıktık yazmıştım. Herkes özele gelip hamile misin diye sormuştu, hatta bi tanesi o kadar emindi ki, Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun diye bir de dua edivermişti. Kediye oğlum diyebileceğim ihtimalini düşünmemiş hiç kimse.. :))))

2022 erken 2023 olsun
Dimi dimi
Bu ayı hiç sevmiyorum be canım... Bir sene oldu ama hala atamamışım içimden...
Bugünde hiç iyi değilim işten geldiğimden beri sürekli yatıyorum.. Gözümü zor açıyorum... İnsan psikolojisi ne tuhaf dimi...
Dua niyetine geçmesin? Bu sene bitmeden doğur sen en iyisi
Amin canım amin... İnşallah herkes en yakın zamanda kavuşur bebeklerine...

Haklisin askos bu ay seni affettim bidaha ki ay olumlu ol lutfen❤

Ben buraya taşındığımızda kediyle sürekli oğlum oğlum diye konuştuğum için alt komşu, karşı komşu oğlum var sanmış, düşün yani

Kizlar selam napiyonuz malesef bazılarımız geçen sene bu topikte yazdığı gibi hamile kaldı bizlerse kalamadık nasip olmadi ama benim her zaman ki gibi umudum var inşallah 2021de bizde anne olcaz dün doğum günümdü inanın herkes için ttk tek dileğimi diledim yeni yıla girerkende belki de bu yıl bizim yılımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…