- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.221
Canım nice güzel yaşların olsun. Doğum günün kutlu olsun... Bu sene bebişin gelsin sana en güzel hediye olsun...Kizlar selam napiyonuz malesef bazılarımız geçen sene bu topikte yazdığı gibi hamile kaldı bizlerse kalamadık nasip olmadi ama benim her zaman ki gibi umudum var inşallah 2021de bizde anne olcaz dün doğum günümdü inanın herkes için ttk tek dileğimi diledim yeni yıla girerkende belki de bu yıl bizim yılımız olur
Otur oturduğun yerdeBen banlanicam galiba kizlar simdiden adios
En kısa sürede gelecek canımBal0ncuk nerdesin kuzumm
Parem hayvanlar zayif noktam biliyosunuz sinirlerim hopladi yine yaCanım nice güzel yaşların olsun. Doğum günün kutlu olsun... Bu sene bebişin gelsin sana en güzel hediye olsun...
Allah razı olsun, Allahı duanı kabul etsin
Otur oturduğun yerde
Gidince uzun kalıyorsun
Amin canim inşallahCanım nice güzel yaşların olsun. Doğum günün kutlu olsun... Bu sene bebişin gelsin sana en güzel hediye olsun...
Allah razı olsun, Allahı duanı kabul etsin
Otur oturduğun yerde
Gidince uzun kalıyorsun
Canım haklısın da olan sana oluyorParem hayvanlar zayif noktam biliyosunuz sinirlerim hopladi yine ya
Daha şubatımız varAmin canim inşallahama dün regl oldum
Banlasinlar askos napalim hayvancagizlarin agzi dili yok mecbur biz savunacagiz bu yolda banlanirimdaCanım haklısın da olan sana oluyor
Biliyorsun atışma olunca her iki tarafta banlanıyor.
Bilmezmiyim ya ama olan oldu gidiciyim ben
Köprüden önce son çıkışı kaçırmışsın gibi geliyor banadaBilmezmiyim ya ama olan oldu gidiciyim bengoz ardi ettim en sonunda sacma sapan konusup asabimi bozdular iyice
Ay inşallah kuzumDaha şubatımız var
Belkim sevgililer günü hediyesi gelir olmaz mı
Sadece kendilerine saygi bekleyen insan müsveddeleri baska bir sey degil neyse ya bayadir ban yememistim 15 20 gun gelmem benKöprüden önce son çıkışı kaçırmışsın gibi geliyor banadaAllah kurtarsın kardeş
Aman salla mantıklı olsalar savundukları şeyi önce sorgularlardı..
Sadece kendilerine saygi bekleyen insan müsveddeleri baska bir sey degil neyse ya bayadir ban yememistim 15 20 gun gelmem ben
Neyse gitmeden iki muhabbet edelim yav sen neler yapiyorsunçok kalmazsın inşallah
ahhhh soğuktur oralar üşütmeEn 10 gun yatarim var
iyi ne yapalım iş güç işte yıl sonu, yeni yıl derken uğraşıyoruz..Neyse gitmeden iki muhabbet edelim yav sen neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?