Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahhhh soğuktur oralar üşütme

iyi ne yapalım iş güç işte yıl sonu, yeni yıl derken uğraşıyoruz..
sen neler yapıyorsun azıcık depresif gördüm seni
Ya iyiydim aslinda sonra niye bebem olmuyor diye yeni yila kötü girdim biraz morallerim bozuldu simdi acaba hamile olabilirmiyim diyorum psikolojim bozuldu hshshsh sabah sabah kedi konusunu okudum iyice cinlendim

Ya iyiydim aslinda sonra niye bebem olmuyor diye yeni yila kötü girdim biraz morallerim bozuldu simdi acaba hamile olabilirmiyim diyorum psikolojim bozuldu hshshsh sabah sabah kedi konusunu okudum iyice cinlendim
Yeni yıl uğur getirsin
Uzak dur o konulardan karnında bebik varsa yaşananlar radyasyon etkisi yaratacak yavrucakta hsdgfj

Yeni yıl uğur getirsin
Uzak dur o konulardan karnında bebik varsa yaşananlar radyasyon etkisi yaratacak yavrucakta hsdgfj
Yeni yil insallah hepimize iyi gelir zira cok yiprandik❤❤ bebek varsa oda sinir krizi geciriyor suanda muhtemelen hshshsh bebem daha dogmadan sinir hastasi olucak ya hshshsh

Kedi ablasi var evde onu heycanla bekliyor (beni cicekten bile kiskanan bir kedi hshsh eminim asirii iyi anlasacaklar) insallah anasina babasına çeker bu konuda ❤ senin beben varmiydi askos
İnşallah kuzum
sen beni tanımadın isimden ötürü ama bozuntuya veremiyorsun dimi sk dfjksjgk jhg
dur kurtarayım seni whitewings

Gsgsgshshgs hay allah razi olsun hshshsh ya tanidik geldi ama bi acaba dedim hshsh daha da unutmam bayadir yoksun burda nerdeydin sen
dsgfdg tahmin ettim
buradayım ama topikte değil şu bebek işine pandemi bitene en azından önümüzü görene kadar ara vermeye karar verdim de ondan buralarda değilim, hoş her türlü olmuyordu zaten

dsgfdg tahmin ettim
buradayım ama topikte değil şu bebek işine pandemi bitene en azından önümüzü görene kadar ara vermeye karar verdim de ondan buralarda değilim, hoş her türlü olmuyordu zaten
Ya bende ozel ugras gostermiyorum bir kac aydir normal seyride iliskimiz cevremde suan herkes hamile inan sadece benim yok bende agresiflesiyorum haliyle. Aslinda keyfim yerinde niye boyleyim bilmiyorum bir kac hafta once her arayan seni ruyamda hamile gördüm diyordu onlardanda etkilendim galiba hamile gibi hissediyorum

Moraller bozuk. Spermiogram sonuçları kötü geldi ya. Varikoselden şüpheleniyordu dün doppler sonrası doktor ama bugün ondan hiç bahsetmedi. Kafalama aşılama ve tüp bebekten falan bahsetti. Öncesinde de bazı kan tahlilleri istedi. İki tane genetik tarama şeysi dedi, sonucu 45 güne falan çıkıyormuş. Özelde 1000 küsür bir şey tutuyor. Devlete randevu bulunamıyor falan. Ben prolaktin diye gezerken hayat bize ne sürprizler hazırlıyormuş meğer. Anksiyetem tavanlara vurdu. Hemsirecik sen oturaydın bari oturduğun yerde :/

Yaa uzdun inşallah sonuclar iyi cikar❤ ben cok bile durmustum bugun tutamadim kendimi

çevrenin etkisi çok büyük kesinlikle.. takma kafana iyiyim diyorsun tadını çıkar o zaman bardağın boş tarafını görmezden gel
silivri yolcusu kalmasın

Ya cidden son 3 gun kalmisti reglime belki +1 le gelirim geri hshshshs (gelemedi)
Hadi bakam. Her şerde bir hayır var. Ona da hesap açarsın varmışsa hahah. Bekliyoruz.

Ne tarafa doğru ağlıyoruz ya ben ne kadar saf bir insanmışım. Hayaller dünyasında doğal yollardan hemen hamile kalabileceğime falan inanmıştım. Hiçbir işini tek seferde hallemedeyen bir insanım bir de. Bu ne umut terelelli hanım?

Umut olmazmi askos niye oyle diyon insallah her sey cozulur uzulme sen bakilir bir caresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…