Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir. Dünyayı beş dakikada başıma yıkıp öyle yolladı eve. Üff içim sıkıldı

üzülme ya herşey olacağına varır. Ben doktora gittiğimde 3 ay içinde hamile kalmazsan gel demişti. 18 ay oldu hala kalamadım.. Hiçbir sıkıntı yokken, hemen hamile kalırsın dediği halde.. Birde ablam var bir rahatsızlığı var en fazla bir bebek sahibi olabilirsin demişti doktor ona. Maşallah 3 tane bebesi oldu hepside doğal yoldan. Kader kısmet işte

Biliyorum. Bana da her şey yolunda sadece prolaktin yüksek onu da düşmezse ilaçla hallederiz dediler. Deneyerek bekliyorduk ama eşimde olumsuz sonuçlar çıkmasını hiç beklemiyordum. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan hamile kalsan bile düşük ya da anomali ihtimali var dedi. Sanırım morfoloji sonradan da pek düzelebilen bir şey değilmiş. Yani hız ve sayı da önemli tabii ama morfolojinin dedikleri gibi çok da düzelme ihtimali yoksa bize yan yollar kalıyor gibi. Ay bilmiyorum çok hazırlıksız yakalandım galiba. Kendime gelemedim sabahtan beri.

sperm testleri hakkında hiç bilgim yok o yüzden bişey diyemiyorum en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz umarım. Artık dayanılmaz oluyor seni çok iyi anlıyorum. Tam toparlanıyorsun birşey çıkıyor.. Kendini üzmemek adına kötüye hazırlıyorsun kendini ama daha kötüsü oluyor falan filan. Artık gelsin şu bebeler gülsün yüzümüz

Benim de yoktu. Hiçbir zaman da olacağını düşünmemiştim. Ben daha ilk etkiyi atamadım üstümden. Sanırım o yüzden fazla yoğun hissediyorum tüm duyguları şu an. Çok sağ ol canım desteğin yeter. İnşallah doğru zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize

Canım öncelikle inşallah sağlıkla gebe kalırsın bende de pko varmis esimin testleri normal moralimi bozdum ağladım kizdim ama sonra moral bozuk olursa mucizeme daha da uzaklascam dedim ve hemen kendimi topladım icimden gecenleri de bi deftere yaziyorum el isi ogrenmeye basladim kafami dağıtacak artik akisina biraktim sıkıldıgimda acıyorum deftere yaziyorum o sirada aglasam da rahatliyorum sende moralini bozma tek doktorla kalma ben kac doktora gittim bi bilsen sen inan dua et tedaviyse tedavi bitkiselse bitkisel sen çabala gerisini rabbime birak bol bol dua et elbet bizde bu yıl bebelerimize kavuscaz saglikla❤

Kizlar bisi sorcam doktorum izinliymis adetin 3.gunu gel hormonlara bakacaz demişti bende baska doktora gitmek istemiyorum sağlık ocaklarıda hormon testini yapiyo mu aile hekiminde yaptirip kendi doktorum gelince gostersem diye düşündüm

Aminnn inşallahhh

Ben yaptırmıyor diye biliyorum canım
Kadın Doğum Uzmanı yönlendirmeli diye biliyorum ama yanlışta olabilir tabi

Sağ ol canım inşallah hayırlısı. Ben de aynı şeyi düşündüm bugün kendimi depresyona doğru sürüklerken. Moral bozdukça bir çözüm olmayacağı gibi daha da kötüye götürecek gerçekten. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Bu arada ben de aynı durumu yaşadım. Doktorum reglimin 2. günü izinli olduğu için devlet hastanesine gidip istedim testleri.

Amin canım rabbim elbet bize de hayirlisiyla yaşatacak o güzel duyguyu. Devlette de sıra dolmus randevusuz almıyo ne cok gebe varmış dedim artik bi sağlık ocağına bakıcam olmadı öbür ay artık giderim

Kızlar merhaba Ben sahalara döndüm ara sıra gidip geliyorum ama hala düzenli bir hayatımız olmadığı için gebelik erteleniyordu bu ay yumurtlama testi yapayım dedim ve yumurtlamam olmadı adete 11 gün kaldı ne kadar güzel dimi nerelere gideyim

Ya ne dicem kinamayin beni ama goodell belirtisi diye bir şey var bi kac gundur ona bakıyorum sanki hamileyim gshsh
parmak testini diyorsun sen biliyorum ben onu ama yanıltıcı.bu ay regl zamanı bazen sert bir şey geldi bazen yumuşaktı.yatar pozisyonda hep yumuşaktı ama akıllandığım için gebeliğe yormadım iyiki de yormamışım yine kırmızılar göründü.ben bu ayda kimyasal oldum sanırım silik çizgi yine vardı.
inşallah canısı nasip. hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…