- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.261
İnşallah öyledir. Dünyayı beş dakikada başıma yıkıp öyle yolladı eve. Üff içim sıkıldıUmut olmazmi askos niye oyle diyon insallah her sey cozulur uzulme sen bakilir bir caresine
Banada dr hemen hamile kalirsin demisti hani nerda? Bebek isi biraz nasip kismet askos ya naparsak yapalim zamani gelmeden olmuyorİnşallah öyledir. Dünyayı beş dakikada başıma yıkıp öyle yolladı eve. Üff içim sıkıldı
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla versin isteyen herkeseBanada dr hemen hamile kalirsin demisti hani nerda? Bebek isi biraz nasip kismet askos ya naparsak yapalim zamani gelmeden olmuyor
Ahan da gittin....Banlasinlar askos napalim hayvancagizlarin agzi dili yok mecbur biz savunacagiz bu yolda banlanirimda
İnşallah öyledir. Dünyayı beş dakikada başıma yıkıp öyle yolladı eve. Üff içim sıkıldı
Biliyorum. Bana da her şey yolunda sadece prolaktin yüksek onu da düşmezse ilaçla hallederiz dediler. Deneyerek bekliyorduk ama eşimde olumsuz sonuçlar çıkmasını hiç beklemiyordum. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan hamile kalsan bile düşük ya da anomali ihtimali var dedi. Sanırım morfoloji sonradan da pek düzelebilen bir şey değilmiş. Yani hız ve sayı da önemli tabii ama morfolojinin dedikleri gibi çok da düzelme ihtimali yoksa bize yan yollar kalıyor gibi. Ay bilmiyorum çok hazırlıksız yakalandım galiba. Kendime gelemedim sabahtan beri.üzülme ya herşey olacağına varır. Ben doktora gittiğimde 3 ay içinde hamile kalmazsan gel demişti. 18 ay oldu hala kalamadım.. Hiçbir sıkıntı yokken, hemen hamile kalırsın dediği halde.. Birde ablam var bir rahatsızlığı var en fazla bir bebek sahibi olabilirsin demişti doktor ona. Maşallah 3 tane bebesi oldu hepside doğal yoldan. Kader kısmet işte
Biliyorum. Bana da her şey yolunda sadece prolaktin yüksek onu da düşmezse ilaçla hallederiz dediler. Deneyerek bekliyorduk ama eşimde olumsuz sonuçlar çıkmasını hiç beklemiyordum. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan hamile kalsan bile düşük ya da anomali ihtimali var dedi. Sanırım morfoloji sonradan da pek düzelebilen bir şey değilmiş. Yani hız ve sayı da önemli tabii ama morfolojinin dedikleri gibi çok da düzelme ihtimali yoksa bize yan yollar kalıyor gibi. Ay bilmiyorum çok hazırlıksız yakalandım galiba. Kendime gelemedim sabahtan beri.
Benim de yoktu. Hiçbir zaman da olacağını düşünmemiştim. Ben daha ilk etkiyi atamadım üstümden. Sanırım o yüzden fazla yoğun hissediyorum tüm duyguları şu an. Çok sağ ol canım desteğin yeter. İnşallah doğru zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimizesperm testleri hakkında hiç bilgim yok o yüzden bişey diyemiyorumen kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz umarım. Artık dayanılmaz oluyor seni çok iyi anlıyorum. Tam toparlanıyorsun birşey çıkıyor.. Kendini üzmemek adına kötüye hazırlıyorsun kendini ama daha kötüsü oluyor falan filan. Artık gelsin şu bebeler gülsün yüzümüz
Canım öncelikle inşallah sağlıkla gebe kalırsın bende de pko varmis esimin testleri normal moralimi bozdum ağladım kizdim ama sonra moral bozuk olursa mucizeme daha da uzaklascam dedim ve hemen kendimi topladım icimden gecenleri de bi deftere yaziyorum el isi ogrenmeye basladim kafami dağıtacak artik akisina biraktim sıkıldıgimda acıyorum deftere yaziyorum o sirada aglasam da rahatliyorum sende moralini bozma tek doktorla kalma ben kac doktora gittim bi bilsen sen inan dua et tedaviyse tedavi bitkiselse bitkisel sen çabala gerisini rabbime birak bol bol dua et elbet bizde bu yıl bebelerimize kavuscaz saglikla❤Biliyorum. Bana da her şey yolunda sadece prolaktin yüksek onu da düşmezse ilaçla hallederiz dediler. Deneyerek bekliyorduk ama eşimde olumsuz sonuçlar çıkmasını hiç beklemiyordum. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan hamile kalsan bile düşük ya da anomali ihtimali var dedi. Sanırım morfoloji sonradan da pek düzelebilen bir şey değilmiş. Yani hız ve sayı da önemli tabii ama morfolojinin dedikleri gibi çok da düzelme ihtimali yoksa bize yan yollar kalıyor gibi. Ay bilmiyorum çok hazırlıksız yakalandım galiba. Kendime gelemedim sabahtan beri.
Aminnn inşallahhhBenim de yoktu. Hiçbir zaman da olacağını düşünmemiştim. Ben daha ilk etkiyi atamadım üstümden. Sanırım o yüzden fazla yoğun hissediyorum tüm duyguları şu an. Çok sağ ol canım desteğin yeter. İnşallah doğru zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize
Ben yaptırmıyor diye biliyorum canımKizlar bisi sorcam doktorum izinliymis adetin 3.gunu gel hormonlara bakacaz demişti bende baska doktora gitmek istemiyorum sağlık ocaklarıda hormon testini yapiyo mu aile hekiminde yaptirip kendi doktorum gelince gostersem diye düşündüm
O zaman gene obur aya kaldı deseneBen yaptırmıyor diye biliyorum canım
Kadın Doğum Uzmanı yönlendirmeli diye biliyorum ama yanlışta olabilir tabi
Sağ ol canım inşallah hayırlısı. Ben de aynı şeyi düşündüm bugün kendimi depresyona doğru sürüklerken. Moral bozdukça bir çözüm olmayacağı gibi daha da kötüye götürecek gerçekten. Allah her şeyin hayırlısını versin.Canım öncelikle inşallah sağlıkla gebe kalırsın bende de pko varmis esimin testleri normal moralimi bozdum ağladım kizdim ama sonra moral bozuk olursa mucizeme daha da uzaklascam dedim ve hemen kendimi topladım icimden gecenleri de bi deftere yaziyorum el isi ogrenmeye basladim kafami dağıtacak artik akisina biraktim sıkıldıgimda acıyorum deftere yaziyorum o sirada aglasam da rahatliyorum sende moralini bozma tek doktorla kalma ben kac doktora gittim bi bilsen sen inan dua et tedaviyse tedavi bitkiselse bitkisel sen çabala gerisini rabbime birak bol bol dua et elbet bizde bu yıl bebelerimize kavuscaz saglikla❤
Amin canım rabbim elbet bize de hayirlisiyla yaşatacak o güzel duyguyu. Devlette de sıra dolmus randevusuz almıyo ne cok gebe varmış dedimSağ ol canım inşallah hayırlısı. Ben de aynı şeyi düşündüm bugün kendimi depresyona doğru sürüklerken. Moral bozdukça bir çözüm olmayacağı gibi daha da kötüye götürecek gerçekten. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Bu arada ben de aynı durumu yaşadım. Doktorum reglimin 2. günü izinli olduğu için devlet hastanesine gidip istedim testleri.
parmak testini diyorsun sen biliyorum ben onu ama yanıltıcı.bu ay regl zamanı bazen sert bir şey geldi bazen yumuşaktı.yatar pozisyonda hep yumuşaktı ama akıllandığım için gebeliğe yormadım iyiki de yormamışım yine kırmızılar göründü.ben bu ayda kimyasal oldum sanırım silik çizgi yine vardı.Ya ne dicem kinamayin beni ama goodell belirtisi diye bir şey var bi kac gundur ona bakıyorum sanki hamileyim gshsh
inşallah canısı nasip. hepimiz için hayırlısı olsunYok kız niye komik olsun ya, bende geçen ay kesin hamileyim dedim, hiç geçmeyen kasık ağrım vs vardı ama adet oldum. Kimyasal geçirdim sanırım çünkü pıhtılı ve sümüksü oldu adetim, ve yoğun ağrılıydı. Sen inşallah hamilesindir, yeni yılın ilk hamilesi olursun
Sinir olduğum şey sanki kadın ve erkek çocuk yapmak için evleniyor. Hemen bir ay dolmadan çocuk diye soruyor herkes. Size ne yani, belki benim hastalığım var olmuyor? Kimse düşünmüyor sürekli sorup incitiyor muyuz insanları diye. Ben o yüzden kimselere sormam çocuk varmı, yapacak mısınız diye. İşe girmen iyi olmuş kuzum kafan dağılır, bakarsın aklından çıkarınca süpriz yapar sana minişin
Dene şansını canım belki yaparlar belli mi olurO zaman gene obur aya kaldı desene
Dene şansını canım belki yaparlar belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?