Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazayı düzenlerken kaybettiğim bebeğime alınan hediyeleri buldum..
Ah be yavrum niye gittin... Niye sensiz bıraktın babanla anneni.... Bir gün kardeşin giyecek mi bunları he yavrum....

Eklentiler

• IMG_20210105_202217.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210105_202105.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 44
Amin canım rabbim elbet bize de hayirlisiyla yaşatacak o güzel duyguyu. Devlette de sıra dolmus randevusuz almıyo ne cok gebe varmış dedim artik bi sağlık ocağına bakıcam olmadı öbür ay artık giderim
Evet ben gittiğimde de bayağı kalabalıktı. Kan için devasa bir sıra bekledim.

Ah be yavrum niye gittin... Niye sensiz bıraktın babanla anneni.... Bir gün kardeşin giyecek mi bunları he yavrum....
Cennette en güzel hediyelere kavuşmuştur o annesi. Eminim ordan gelecekteki kardeşlerine sevgiyle bakıyordur.

en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim kuzum. Çok çok az kaldı gelecek minnoşun azcık daha sabır.

hemen mi çıkmıştı çizgi canım

hemen mi çıkmıştı çizgi canım
evet 3 4 dakika içinde çıkmıştı geçen ayda aynı şekilde.gecikme de yaşıyorum regl düzenim bozuluyor.
inşallah kardeşi sağlıcakla en kısa zamanda gelir Allah evlat acısı bir daha yaşatmasın hiçbirimize

ah canım o zaman bir doktora mı görünsen ne yapsan, üst üste neden kimyasal oldu ki

Cennette en güzel hediyelere kavuşmuştur o annesi. Eminim ordan gelecekteki kardeşlerine sevgiyle bakıyordur.

en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim kuzum. Çok çok az kaldı gelecek minnoşun azcık daha sabır.

Benim nedense hiç umudum yok kızlar...
17.01.2020 cuma günü rutin test sonucunda öğrenmiştim kalbinin durduğunu... Yaklaşık 10 gün sonra senesi olacak.. Aynı gün sanırım buraya üye oldum... Araştırma yaparken burayı bulmuştum... Zaman geçmiş gitmiş ben hala aynı yerdeyim... Hala köpek kakasının (bebeğin lakabı... koredeki bir inanış nedeniyle bebeklere takılan tuhaf lakaptan geliyor) arkasından ağlıyorum...
Umarım kardeşi ya da kardeşleri gelir... Umarım, ben göremesem de cennetten beni görebiliyordur... Allahın kimseye evlat acısı yaşatmasın, isteyen herkese Allah nasip etsin...
Ben o yüzden bu aralar pek yazamıyorum.. Kusuruma bakmayın olur mu... Sizi seviyorum...

Canım inan üzüntünü en derinden hissediyorum. Umudunu kaybetme 1 kere geldi, yine gelecek bu sefer büyüyecek, anne diyecek, burda ona ciciler seçicez. İsmini, cinsiyetini, kalp atışını. Herşeyimizi burda paylaşıcaz o günler çok yakın hissediyorum

ah canım o zaman bir doktora mı görünsen ne yapsan, üst üste neden kimyasal oldu ki
bu ayda olmazsa gidicem. bu ay kendimi eşimi her gün pekmez ceviz ve meyvelerle beslicem. kan haplarımı düzenli alıcam.folik asit bırakmıştım yeniden başlıcam. bir de Meryem suresini öneriyorlar 7 gün onu okucam. bakalım inşallah faydalı olur. regli bitsin de başlıcam 9 10 gün sürüyor şaka gibi.

amin. biz de seni seviyoruz sıkma canını. buralara girmeyince kafa daha rahat oluyor sanki nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. umut her zaman var

Acını yüreğimden hissediyorum üç bebeğimi toprağa koydum birinin bile yüzünü göremedim hiç bebeğim yok 33 yaşındayım birçok sorunla boğuştum hala da sorunlarım var bu ay bir operasyon olmam gerekiyor. Hala adet olamadım artık sıkıntı mı stres mi bilmiyorum. Sadece şöyle düşünüyorum biz bebeklerimizi kalbimizde büyütüyoruz. Allah bizden daha çok sevmiş. Zaman zaman umutsuzluğun dibine vursam da çırpındıkça batsam da sabredip bir yerden hayata tutunmaya çalışıyorum. Mecburum çünkü. Şu an düşündüğüm tek şey cennette bebeklerimle kavuşacağım düşüncesi. Üzülme diyemem çok boş olur bu söylemim. Sadece sabret bir gün bizim de yaralarımızdan güzel çiçekler açacak inşallah

Merhaba canlarım.. Bugün hastaneye gittim reglim 8 gün gecikmişti. Kan verdim az önce e nabız a baktım negatif kocaman 0,100..
Her ay böyle her ay..

İnşallah faydası olur canım Benimde evlenmeden o kadar sürüyordu evlenince 7 güne düştü

Merhaba canlarım.. Bugün hastaneye gittim reglim 8 gün gecikmişti. Kan verdim az önce e nabız a baktım negatif kocaman 0,100..
Her ay böyle her ay..
Gecikme hep varmıydı canım bebek düşünmeye başladıktan sonra mı oldu? Benimde çok düzenliydi ama bebek düşünmeye başladıktan sonra delirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…