- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.301
inşallah canım çok sağol.benimde evlenmeden 4 sene önce başladı hala devam ediyor. darısı bana inşallah benimki de düşer.İnşallah faydası olur canımBenimde evlenmeden o kadar sürüyordu evlenince 7 güne düştü
teşekkür ederiz iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl :) umarım hepimiz için mutlu bir sene olur :) şimdilik haber yok bir dahaki aya inşallahİyi akşamlar kızlar..
Nasılsın
Yeni yılınız kutlu mutlu tüm dileklerinizin hayırlısı ile olmasını dilerim.
Varmı güzel haberler
Hamiş anneler nasıllar.
Valla benimde öyle oldu kuzum. Benim saat gibi hiç şaşmazdı evlenmeden önce. Evlenip bebek düşünmeye başlayınca düzenim bozuldu. Ya erken oluyor bir kaç gün, ya geç oluyor. Psikolojik mi yoksa başka sebebi mi var anlayamadımGecikme hep varmıydı canım bebek düşünmeye başladıktan sonra mı oldu? Benimde çok düzenliydi ama bebek düşünmeye başladıktan sonra delirdi
Çok şükür iyiyiz canım bir aksilik şimdilik Yok.teşekkür ederiz iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl :) umarım hepimiz için mutlu bir sene olur :) şimdilik haber yok bir dahaki aya inşallah
Canım oyle okurken denk geldim ben 41 gün yasin ve meryem süresi okudum suya okudum hem kendim içtim hem haberi olmadan eşim kendini kasmasın diye oma icirdim onun yerine o suiçerken besmeleyi ben çektim. Kasımda başladım sonuna doğru ocak gibi bitti sonra martta hamile kaldım ben çok şükür kızım şuan omuzumdayatıyor kusmuk içinde inan buna bizim de sebepsiz yere olmadı yaklaşık 3.buçuk 4 yıl hiç bir.problem.yoktu bu bizlerin sınavı pes etmeyin nolurbu ayda olmazsa gidicem. bu ay kendimi eşimi her gün pekmez ceviz ve meyvelerle beslicem. kan haplarımı düzenli alıcam.folik asit bırakmıştım yeniden başlıcam. bir de Meryem suresini öneriyorlar 7 gün onu okucam. bakalım inşallah faydalı olur. regli bitsin de başlıcam 9 10 gün sürüyor şaka gibi.
iyi Allaha şükür sevindimÇok şükür iyiyiz canım bir aksilik şimdilik Yok.
İnşallah yeni yıl tüm isteyenlere bebeklerini verir..
ay maşallah Allah analı babalı büyütsünCanım oyle okurken denk geldim ben 41 gün yasin ve meryem süresi okudum suya okudum hem kendim içtim hem haberi olmadan eşim kendini kasmasın diye oma icirdim onun yerine o suiçerken besmeleyi ben çektim. Kasımda başladım sonuna doğru ocak gibi bitti sonra martta hamile kaldım ben çok şükür kızım şuan omuzumdayatıyor kusmuk içinde inan buna bizim de sebepsiz yere olmadı yaklaşık 3.buçuk 4 yıl hiç bir.problem.yoktu bu bizlerin sınavı pes etmeyin nolur
Valla benimde öyle oldu kuzum. Benim saat gibi hiç şaşmazdı evlenmeden önce. Evlenip bebek düşünmeye başlayınca düzenim bozuldu. Ya erken oluyor bir kaç gün, ya geç oluyor. Psikolojik mi yoksa başka sebebi mi var anlayamadım
ay maşallah Allah analı babalı büyütsündemek ki etkili sureler vesile olmuş.siz de güzel sabretmişsiniz 3 4 yıl az değil mükafatını almışsınız. bence de imtihan bu. insan neyi çok isterse onunla imtihan oluyor. pes etmek yok tabi.arada depresif olsak da toparlanıyoruz. bu ay elimden geleni yapıcam gerisi Allahtan Ben de suya okuyum. eşimle içelim
Evet canım. Inanarakyap ama ve regl olduğunda başkası okusunben birde tesbih çekmiştim hamile kalmak icin ama pes etme asla meryem süresini okurken secde namazı var korkma çok kolay oda yaparsın önce inan sonra kendine güven bakmışsın 41 gün bitmiş sabır sabır ben doğum yapalı 2 hafta oldu daha ve üstelik hamile kalacağıma asla inanmadim baloncuk akmerim iyi bilirler hatta reglimden10 gun geçmişti test yapmicaktim sıkıntılı zaman yaşıyordum ondan gecikmiştir dedim sonra bi sabah ictigim bir yudum su kusmaktan beter etti beni test yaptım veee hamileydim üstelik bi önceki reglimi üzerine görmüşüm yumurtlama gunumde değil reglime6 gun kala hamile kalmışım ya beni çok tuhaf hamile kaldım kuzum yani demem o ki asla pes etme kalk sirkelen hemen abdest al bi güzel yasini de meryem suresinide sesli sesli oku rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallahay maşallah Allah analı babalı büyütsündemek ki etkili sureler vesile olmuş.siz de güzel sabretmişsiniz 3 4 yıl az değil mükafatını almışsınız. bence de imtihan bu. insan neyi çok isterse onunla imtihan oluyor. pes etmek yok tabi.arada depresif olsak da toparlanıyoruz. bu ay elimden geleni yapıcam gerisi Allahtan Ben de suya okuyum. eşimle içelim
Büyük ihtimalle kuzum, ah stres yapmasak keşkeah kuzum benim de öyle. Stres yapıyoruz ondan oluyo sanırım
İnanıyorum bi kaç ay içinde hepimizin bebesi gelecek
Büyük ihtimalle kuzum, ah stres yapmasak keşke
İnşallah, kucaklarımız dolu dolu olsunİnanıyorum bi kaç ay içinde hepimizin bebesi gelecek
inşallahEvet canım. Inanarakyap ama ve regl olduğunda başkası okusunben birde tesbih çekmiştim hamile kalmak icin ama pes etme asla meryem süresini okurken secde namazı var korkma çok kolay oda yaparsın önce inan sonra kendine güven bakmışsın 41 gün bitmiş sabır sabır ben doğum yapalı 2 hafta oldu daha ve üstelik hamile kalacağıma asla inanmadim baloncuk akmerim iyi bilirler hatta reglimden10 gun geçmişti test yapmicaktim sıkıntılı zaman yaşıyordum ondan gecikmiştir dedim sonra bi sabah ictigim bir yudum su kusmaktan beter etti beni test yaptım veee hamileydim üstelik bi önceki reglimi üzerine görmüşüm yumurtlama gunumde değil reglime6 gun kala hamile kalmışım ya beni çok tuhaf hamile kaldım kuzum yani demem o ki asla pes etme kalk sirkelen hemen abdest al bi güzel yasini de meryem suresinide sesli sesli oku rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bencedeİnanıyorum bi kaç ay içinde hepimizin bebesi gelecek
inşallahİnşallah, kucaklarımız dolu dolu olsun
Amin canım. Bende araştırırken bulmuştum Allahın kapısında sabırla istemek önemli valla şimdi gözünün içine bakıyorum azıcık uyusada uyusam diye zaman geçiyor vakti gelicek biraz daha sabır sadece sen duanı et sabret gerisi olurAllaha bırak işini olmuş bil onudainşallahne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. iyice motive oldum valla reglim bitsin hemen başlıcam dediklerini yapmaya. Allah razı olsun zaman burda çabuk geçiyor anlaşılan birlikte öğrenmişsiniz şuan bebişin doğmuş bile.darısı bizlere inşallah
tatlı rüyalar görsün minik kuzuAmin canım. Bende araştırırken bulmuştum Allahın kapısında sabırla istemek önemli valla şimdi gözünün içine bakıyorum azıcık uyusada uyusam diye zaman geçiyor vakti gelicek biraz daha sabır sadece sen duanı et sabret gerisi olurAllaha bırak işini olmuş bil onuda
Merhaba öncelikle size moral vermek istedim benjm eşim de Nisan'da varikosel ameliyatı geçirdi ileri hareketli sayımız 0 di ameliyattan önce morfoloji 4 tü amelîyattan 3 ay sonra ileri hareketli yüzde 18 olmustu morfoloji falan aynıydı takviyelere falan devam ettik doktor buna ek olarak keçiboynuzu kürü yapmamızı istedi hep yaptım sürekli eşimin tepesindeydim tabiri caizse sigara falan içmiyor zaten ne yapsam kullandı içti ,o sırada bende prolaktin yüksekliği çıktı ilaç verdi ilaca ek olarak testere dişli aslan pençesi içtim çok şükür düştü.Baktik halen olmuyor eşim psikolojik olarak çok bunaltti beni yani çok şükür benjm başka bir sorunum yoktu adetler falan düzgün.Aman yeter artık dedim bir daha konusunu dahi açma babamın evine giderim bıktım artık dedim o derece bunaltti çünkü saldım artık .Daha sonra bir arkadaşım klomen kullan bir kere dene nolacak dedi tamam dedi zaten olmadı yine olmaz diyerek kullandım .Biliyorum. Bana da her şey yolunda sadece prolaktin yüksek onu da düşmezse ilaçla hallederiz dediler. Deneyerek bekliyorduk ama eşimde olumsuz sonuçlar çıkmasını hiç beklemiyordum. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan hamile kalsan bile düşük ya da anomali ihtimali var dedi. Sanırım morfoloji sonradan da pek düzelebilen bir şey değilmiş. Yani hız ve sayı da önemli tabii ama morfolojinin dedikleri gibi çok da düzelme ihtimali yoksa bize yan yollar kalıyor gibi. Ay bilmiyorum çok hazırlıksız yakalandım galiba. Kendime gelemedim sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?