Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar..

Nasılsın
Yeni yılınız kutlu mutlu tüm dileklerinizin hayırlısı ile olmasını dilerim.
Varmı güzel haberler
Hamiş anneler nasıllar.
teşekkür ederiz iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl :) umarım hepimiz için mutlu bir sene olur :) şimdilik haber yok bir dahaki aya inşallah

Gecikme hep varmıydı canım bebek düşünmeye başladıktan sonra mı oldu? Benimde çok düzenliydi ama bebek düşünmeye başladıktan sonra delirdi
Valla benimde öyle oldu kuzum. Benim saat gibi hiç şaşmazdı evlenmeden önce. Evlenip bebek düşünmeye başlayınca düzenim bozuldu. Ya erken oluyor bir kaç gün, ya geç oluyor. Psikolojik mi yoksa başka sebebi mi var anlayamadım

teşekkür ederiz iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl :) umarım hepimiz için mutlu bir sene olur :) şimdilik haber yok bir dahaki aya inşallah
Çok şükür iyiyiz canım bir aksilik şimdilik Yok.
İnşallah yeni yıl tüm isteyenlere bebeklerini verir..

Canım oyle okurken denk geldim ben 41 gün yasin ve meryem süresi okudum suya okudum hem kendim içtim hem haberi olmadan eşim kendini kasmasın diye oma icirdim onun yerine o suiçerken besmeleyi ben çektim. Kasımda başladım sonuna doğru ocak gibi bitti sonra martta hamile kaldım ben çok şükür kızım şuan omuzumdayatıyor kusmuk içinde inan buna bizim de sebepsiz yere olmadı yaklaşık 3.buçuk 4 yıl hiç bir.problem.yoktu bu bizlerin sınavı pes etmeyin nolur

ay maşallah Allah analı babalı büyütsün demek ki etkili sureler vesile olmuş.siz de güzel sabretmişsiniz 3 4 yıl az değil mükafatını almışsınız. bence de imtihan bu. insan neyi çok isterse onunla imtihan oluyor. pes etmek yok tabi.arada depresif olsak da toparlanıyoruz. bu ay elimden geleni yapıcam gerisi Allahtan Ben de suya okuyum. eşimle içelim

ah kuzum benim de öyle. Stres yapıyoruz ondan oluyo sanırım

Evet canım. Inanarakyap ama ve regl olduğunda başkası okusunben birde tesbih çekmiştim hamile kalmak icin ama pes etme asla meryem süresini okurken secde namazı var korkma çok kolay oda yaparsın önce inan sonra kendine güven bakmışsın 41 gün bitmiş sabır sabır ben doğum yapalı 2 hafta oldu daha ve üstelik hamile kalacağıma asla inanmadim baloncuk akmerim iyi bilirler hatta reglimden10 gun geçmişti test yapmicaktim sıkıntılı zaman yaşıyordum ondan gecikmiştir dedim sonra bi sabah ictigim bir yudum su kusmaktan beter etti beni test yaptım veee hamileydim üstelik bi önceki reglimi üzerine görmüşüm yumurtlama gunumde değil reglime6 gun kala hamile kalmışım ya beni çok tuhaf hamile kaldım kuzum yani demem o ki asla pes etme kalk sirkelen hemen abdest al bi güzel yasini de meryem suresinide sesli sesli oku rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Bu akşam eşimin hormon testleri çıkacak. Ben de prolaktin için ilaca başladım. Biri bitmeden yenisi geliyor. Bu sefer de demirim düşmüş. Baktım isyana doğru sürükleniyorum. Düşünürken düşünürken aklıma geldi. Seneler seneler önce bir mülakatta " 'Toparlanın, gitmiyoruz' ne anlama geliyor sence?" diye bir soru sormuşlardı. Hiçbir şey sebepsiz olmuyor bu hayatta. Güzel olan çoğu yere de kolay yoldan varılmıyor. Kimse bir yere gitmesin yani. Toparlanıp denemeye devam.

Paresilaaa o tarihi çok düşünmemeye çalış. Her türlü kayıp acı. Bu da unutabileceğin bir şey değil zaten ama oraya odaklanırsan yolunu bulman daha da zorlaşır. En azından bir süre gün sayma, zorunda kalmadıkça takvimi kontrol etme. Kendini daha fazla üzme.

Diğer kızlara toplu sesleniyorum. 33 yıldır yaşadığım hastalık ve aksaklıkların çoğunun temelinde stresin yattığını söyledi birbirinden alakasız doktorlar. Biz kafaya ayar çekmedikçe regl de düzensizleşir, başka şeyler de olur. Tez yazarken üç ay regl olmadığımı biliyorum ben, sonra ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. Nefes aldığımız sürece umut hep var. Allah çaresiz bir şey vermesin. Herkes beklediği müjdeye ve mucizeye en kısa zamanda, sağlıkla kavuşur inşallah.

inşallah ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. iyice motive oldum valla reglim bitsin hemen başlıcam dediklerini yapmaya. Allah razı olsun zaman burda çabuk geçiyor anlaşılan birlikte öğrenmişsiniz şuan bebişin doğmuş bile.darısı bizlere inşallah

Amin canım. Bende araştırırken bulmuştum Allahın kapısında sabırla istemek önemli valla şimdi gözünün içine bakıyorum azıcık uyusada uyusam diye zaman geçiyor vakti gelicek biraz daha sabır sadece sen duanı et sabret gerisi olurAllaha bırak işini olmuş bil onuda

tatlı rüyalar görsün minik kuzu öyle yapıcam sabrın sonu selamettir.dua etmeyi bırakıyoruz dediğin gibi bırakmamak lazım.gerisini Allaha bırakıcam. inşallah olunca senide etiketlerim

Merhaba öncelikle size moral vermek istedim benjm eşim de Nisan'da varikosel ameliyatı geçirdi ileri hareketli sayımız 0 di ameliyattan önce morfoloji 4 tü amelîyattan 3 ay sonra ileri hareketli yüzde 18 olmustu morfoloji falan aynıydı takviyelere falan devam ettik doktor buna ek olarak keçiboynuzu kürü yapmamızı istedi hep yaptım sürekli eşimin tepesindeydim tabiri caizse sigara falan içmiyor zaten ne yapsam kullandı içti ,o sırada bende prolaktin yüksekliği çıktı ilaç verdi ilaca ek olarak testere dişli aslan pençesi içtim çok şükür düştü.Baktik halen olmuyor eşim psikolojik olarak çok bunaltti beni yani çok şükür benjm başka bir sorunum yoktu adetler falan düzgün.Aman yeter artık dedim bir daha konusunu dahi açma babamın evine giderim bıktım artık dedim o derece bunaltti çünkü saldım artık .Daha sonra bir arkadaşım klomen kullan bir kere dene nolacak dedi tamam dedi zaten olmadı yine olmaz diyerek kullandım .
Ama mahvetti beni dedim balon gibi şiştim resmen gaz bombası oldum megersem adetten hemen sonra kalmışım . Kusura bakma lafı uzattım ama kafadan atmaya çalış, bol bol dua et ,erkek infertilitesi zor kolay değil sadece sabır istiyor eminim sizlerin de çocuğu olacak Allah'ın izniyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten uzaktan görüp üzülüyordum da insan yaşamayınca bilemiyormuş, Allah Hz.zekeriya ya Yahyayi nasip ettiği gibi sizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…