- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.341
Tek kalinca gunluk gibi oldu aynenGünayd. Ben burayı günlük gibi kullanmaya başladım.Bal0ncuk 'tan haber yok mu? Önemli bir şey yok değil mi? @Hemşirecik de gitti. Ben geldim herkesler gitmiş. anonimbirbayan senin tez ne oldu? Yazmaya başladın mı? Kedilervekitaplar senin sincaplar geliyor mu hala cama?
Alp er tunga öldi mu?
Issız ajun kaldi mu?
Dürt kendini, başla bir ucundan. Ben de bütün gün yatmak istiyorum ya. Yağmur var. Karantina saati de geliyor, çıkıp bi yürüyemedik. Puzzle almıştım yaparım diye. Ona da başlayamadım hala. Faydasız ot gbi oturuyorum öyleceTek kalinca gunluk gibi oldu aynen
Bal0ncuk bir kac gune gelicek galiba Paresilaaa oyle yazmisti..
Bende daha baslamadim motivasyon sifir ya bu aralar canim hicbisey yapmakta istemiyor ama kendimi bi toparlayip baslasam iyi olur
Sen napiyorsun nasilsin kuzum
Yok cano yaaa beklyiom öyle sancilaniyorum ama arkasi gelmiyor dogmak bilmiyordu....Akmerim dogum yaptinmi canim seni merak ettim
Hayırlı olsun canım işe başlıyosun kafan rahatlar birazcık en azındaniyiyiz canısı aynı regl devam bitince neler olacak bilmem.pazartesi iş başı yapıcam artık giremem buralara herhalde.buralar sana emanet .d sen nasılsın
40 haftaya girmişsin yaYok cano yaaa beklyiom öyle sancilaniyorum ama arkasi gelmiyor dogmak bilmiyordu....
Sorma güloo ne cektim40 haftaya girmişsin ya
Ne korkutmuştu prenses şimdi de doğmak bilmiyor
Hiç Ortamız yok mu ne
Durtuyorum olmuyorDürt kendini, başla bir ucundan. Ben de bütün gün yatmak istiyorum ya. Yağmur var. Karantina saati de geliyor, çıkıp bi yürüyemedik. Puzzle almıştım yaparım diye. Ona da başlayamadım hala. Faydasız ot gbi oturuyorum öylece
Kahvenin doğurganlığa etkisini biliyor muyuz ya? Ben bayağı etkiliyor diye okuyunca bıraktım, eşime de bıraktırdım. Regl olduğumda 1-2 kez içiyorduk o kadar ama ağır bağımlı olduğu için ürologla görüştüğümüzde bunu sordu. Filtre kahve olsun, günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ona. O da o gazla başladı yine hadi kahve içelim diye :/Hayırlı olsun canım işe başlıyosun kafan rahatlar birazcık en azındanuğra ama özletme fazla ben iyiyim canım nolsun yağmur yağıyor kahvemi yaptım içiyorum
Daha sert dürtDurtuyorum olmuyor
Sokaga cikma yasagi var demi orda bizim burda yok neyseki 8e kadar calisicam sonra bi hava alayim bende kac gundur cikmadim
Puzzle guzel oluyor insanin kafasi dagiliyor basla bence
Ay balim ya bende diyorum simdi bebegi kollarinda kokluyordur mis gibi, pek bir rahatina duskun cikti bu yaramaz anneye bukadar eziyet etmeden gelse ins bu gece gelir minnak ya bol fetih suresini falan oku canim ayetel kursude duva ediyorum sanaYok cano yaaa beklyiom öyle sancilaniyorum ama arkasi gelmiyor dogmak bilmiyordu....
Yakalarsam Tabiki, hayvanlara fısıldayan kadın oldumOnu da çek kız yakalarsan. Belgesel hizmeti
Inshallah canim allah razi olsunAy balim ya bende diyorum simdi bebegi kollarinda kokluyordur mis gibi, pek bir rahatina duskun cikti bu yaramaz anneye bukadar eziyet etmeden gelse ins bu gece gelir minnak ya bol fetih suresini falan oku canim ayetel kursude duva ediyorum sana
Sorma güloo ne cektimsorun su ki sanci gelip gidiyor bi gitmese dursa dogurcam
Canim dr gittinmi ne dedi birde gercek dogum sancisi ilk 20 dk ile basliyor benimde ilk dogumda bir iki gun duzensiz sancim.vardi bir anda 5 dk dusdu 7 saat icinde dogum gerceklesti ama benim durum farkliydi canim, birde hic yatma devamli hareket et oturup kalkma hareketi yap sancin olunca durma hic acilman rahat olur bir avazda olsun insInshallah canim allah razi olsunnasil birsey olsugunu bilmiyorum ya bisi mi oldu ikilemi mahvediyor belim lopcsk gibi ahrirken arada bi sanci oluyor ama düzenli mi degil mi anliyamiyorum son günler cok yorucu oluyormus
Aa ciddi mi ya. Ben türk kahvesi içiyorum çok sık içmiyorum ama yine de çok abartmayalım ozamanKahvenin doğurganlığa etkisini biliyor muyuz ya? Ben bayağı etkiliyor diye okuyunca bıraktım, eşime de bıraktırdım. Regl olduğumda 1-2 kez içiyorduk o kadar ama ağır bağımlı olduğu için ürologla görüştüğümüzde bunu sordu. Filtre kahve olsun, günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ona. O da o gazla başladı yine hadi kahve içelim diye :/
Daha sert dürt
Evet hafta sonu 10.00-17.00 arası sadece yürüme mesafesinde olan bakkala çakkala gidebiliyoruz. Onun dışında evdeyiz. Puzzle'a bu sefer niyetlendim bakalım. Önümüzdeki üç ay içinde başlarım inşallah
oh afiyet şifa olsunHayırlı olsun canım işe başlıyosun kafan rahatlar birazcık en azındanuğra ama özletme fazla ben iyiyim canım nolsun yağmur yağıyor kahvemi yaptım içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?