Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ücgündür sürekli belim agriyor regl agrisi gibi sanci girip cikiyor ama düzenli degil... bebis bayaaa kasiliyor ama ilerleme yok sanii dogamiyormus gibi geliyor Hayirlisi artik

Aa ciddi mi ya. Ben türk kahvesi içiyorum çok sık içmiyorum ama yine de çok abartmayalım ozaman
Ne kadar doğrudur, "çok"tan kasıt nedir bilemiyorum tabii. Bu ve buna benzer şeyleri hem erkek hem kadın için okuduktan sonra bırakmaya karar vermiştim.

Eklentiler

• D4B4A445-D4B4-4728-8F8B-C31362181D05.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 32
Ne kadar doğrudur, "çok"tan kasıt nedir bilemiyorum tabii. Bu ve buna benzer şeyleri hem erkek hem kadın için okuduktan sonra bırakmaya karar vermiştim.

tabii bununda bi yerde mantığı fıs oluyodur ya. Kuzenim kahve-sigara bağımlısı. Hamileliğinde de içti hergün.. ama şıp diye hamile kaldı. Ben artık herşeyin vakti saati olduğunu düşünüyorum Ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek bebeler. Ben ilk denediğim aylarda sigarayı bile bırakmıştım bebem hemen gelcek şimdiden alışayım sigarasızlığa diye baktım 7 ay olmadı yeniden başladım sigaraya. Şimdi tam 18 aydır olmuyor

Aslına bakarsan bence de böyle ama ne duysak "Acaba bundan mı?" "Belki bu da engel oluyordur?" "Şu işe yarar mı?" diye atlamaya hazır oluyoruz bir yandan da.
Corona'nın nasıl bulaştığını nasıl hala çözemedilerse bebeğin de hangi koşullarda dünyaya gelebildiği tam olarak çözülemedi galiba Doktorların kesinlikle mümkün değil dediği çiftler "Amaaan zaten olmuyor" derken çocuk sahibi olabiliyor. Hiçbir engel yok, her şey yolunda denilen çiftler çocuk sahibi olamıyor falan. Değişik işler.

Hahah elimden geleni yapiyorum
Sizin haliniz kotu ya biz en azindan cikabiliyoruz rahatca heryer kapali olsada
Basarirsin eminim

Ahhahahah evet ya, kesin hamileyim dediğim aylarda mide bulantısı bile yaşadım reglim gecikti kesin hamileyim dedim. Test yaptım negatif, aradan 1 saat sonra regl geldi Psikoloji öyle bişeykiiii bunu bebe düşündükten sonra daha iyi anladım

doğru diyosun burda hep okuyoruz düşünmeyi bıraktım hamile kaldım. hiç ummadığım an hamile kaldım, tek ilişki oldu hiç umudum yoktu hamile kaldım. Ohhoooo

Basarirsin eminim
Markete çıktım bugün. Onu da yapmasam patlayacaktım evde.
Loto toto mübarek. Kime ne zaman vurursa artık
Hoş gelmiş. Gözün aydın. Adını koydunuz mu?

Basarirsin eminim
Ya bu kahve konusundan ben bayağı müzdaribim. Günde 2-3 fincan kahve ve 5-6 çay bardağı çay tüketiyorum. Olumsuz etkisi oluyor mudur ki ya? Tamamen bırakmak fayda sağlıyor mudur ya da

Ben sabah kendi doktoruma gittim. "Eşinin ilaçlarla sayı yükselsin gerekirse aşılama yaparız. Bir de madem onun tetkikleri detaylı yapıldı sende de bir şey atlamayalım. Bir hsg çektir" dedi. 800 tele dediler yahu. Çocuk masrafıyla geliyor diyorlar da bizimki masrafı önden gönderdi yüklü yüklü

Oh çok şükür
Çok çok çok fazla kalmadınnnn
Evet askos bende sasirdim ozledim sizi❤
Hosbuldum
Kiz hsg burda 2500tl

selam hanımlar uzun zamandır yoktum nasılsınız keyifler nasıl yeni gebelerimiz de var gördüğüm kadarıyla Rabbim sayımızı arttırsın inşallah ben hala hamile değilim bat 17 ocak bekliyorum bakalım sizler napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…