- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.361
Bende ücgündür sürekli belim agriyor regl agrisi gibi sanci girip cikiyor ama düzenli degil... bebis bayaaa kasiliyor ama ilerleme yok sanii dogamiyormus gibi geliyorCanim dr gittinmi ne dedi birde gercek dogum sancisi ilk 20 dk ile basliyor benimde ilk dogumda bir iki gun duzensiz sancim.vardi bir anda 5 dk dusdu 7 saat icinde dogum gerceklesti ama benim durum farkliydi canim, birde hic yatma devamli hareket et oturup kalkma hareketi yap sancin olunca durma hic acilman rahat olur bir avazda olsun ins
Ne kadar doğrudur, "çok"tan kasıt nedir bilemiyorum tabii. Bu ve buna benzer şeyleri hem erkek hem kadın için okuduktan sonra bırakmaya karar vermiştim.Aa ciddi mi ya. Ben türk kahvesi içiyorum çok sık içmiyorum ama yine de çok abartmayalım ozaman
Ne kadar doğrudur, "çok"tan kasıt nedir bilemiyorum tabii. Bu ve buna benzer şeyleri hem erkek hem kadın için okuduktan sonra bırakmaya karar vermiştim.
Aslına bakarsan bence de böyle ama ne duysak "Acaba bundan mı?" "Belki bu da engel oluyordur?" "Şu işe yarar mı?" diye atlamaya hazır oluyoruz bir yandan da.tabii bununda bi yerde mantığı fıs oluyodur ya. Kuzenim kahve-sigara bağımlısı. Hamileliğinde de içti hergün.. ama şıp diye hamile kaldı. Ben artık herşeyin vakti saati olduğunu düşünüyorumNe zaman gelmek isterse o zaman gelecek bebeler. Ben ilk denediğim aylarda sigarayı bile bırakmıştım bebem hemen gelcek şimdiden alışayım sigarasızlığa diye baktım 7 ay olmadı yeniden başladım sigaraya. Şimdi tam 18 aydır olmuyor
Hahah elimden geleni yapiyorumKahvenin doğurganlığa etkisini biliyor muyuz ya? Ben bayağı etkiliyor diye okuyunca bıraktım, eşime de bıraktırdım. Regl olduğumda 1-2 kez içiyorduk o kadar ama ağır bağımlı olduğu için ürologla görüştüğümüzde bunu sordu. Filtre kahve olsun, günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ona. O da o gazla başladı yine hadi kahve içelim diye :/
Daha sert dürt
Evet hafta sonu 10.00-17.00 arası sadece yürüme mesafesinde olan bakkala çakkala gidebiliyoruz. Onun dışında evdeyiz. Puzzle'a bu sefer niyetlendim bakalım. Önümüzdeki üç ay içinde başlarım inşallah
Ahhahahah evet ya, kesin hamileyim dediğim aylarda mide bulantısı bile yaşadım reglim gecikti kesin hamileyim dedim. Test yaptım negatif, aradan 1 saat sonra regl geldiAslına bakarsan bence de böyle ama ne duysak "Acaba bundan mı?" "Belki bu da engel oluyordur?" "Şu işe yarar mı?" diye atlamaya hazır oluyoruz bir yandan da.
Corona'nın nasıl bulaştığını nasıl hala çözemedilerse bebeğin de hangi koşullarda dünyaya gelebildiği tam olarak çözülemedi galibaDoktorların kesinlikle mümkün değil dediği çiftler "Amaaan zaten olmuyor" derken çocuk sahibi olabiliyor. Hiçbir engel yok, her şey yolunda denilen çiftler çocuk sahibi olamıyor falan. Değişik işler.
Markete çıktım bugün. Onu da yapmasam patlayacaktım evde.Hahah elimden geleni yapiyorum
Sizin haliniz kotu ya biz en azindan cikabiliyoruz rahatca heryer kapali olsada
Basarirsin eminim
Loto toto mübarek. Kime ne zaman vurursa artıkAhhahahah evet ya, kesin hamileyim dediğim aylarda mide bulantısı bile yaşadım reglim gecikti kesin hamileyim dedim. Test yaptım negatif, aradan 1 saat sonra regl geldiPsikoloji öyle bişeykiiii bunu bebe düşündükten sonra daha iyi anladım
doğru diyosun burda hep okuyoruz düşünmeyi bıraktım hamile kaldım. hiç ummadığım an hamile kaldım, tek ilişki oldu hiç umudum yoktu hamile kaldım. Ohhoooo
Hoş gelmiş. Gözün aydın. Adını koydunuz mu?
Ooo sonunda pamuk evceğizine kavuşmuş
Oh çok şükürSelam bebeklerim ben geldim
Sagol teyzesii ismi Pamuk olduMarkete çıktım bugün. Onu da yapmasam patlayacaktım evde.
Loto toto mübarek. Kime ne zaman vurursa artık
Hoş gelmiş. Gözün aydın. Adını koydunuz mu?
Evett teyzos geldi sonunda simfo mutlu mutlu gezip etrafi kesfediyorOoo sonunda pamuk evceğizine kavuşmuş
Bu ne yaa neee
Ya bu kahve konusundan ben bayağı müzdaribim. Günde 2-3 fincan kahve ve 5-6 çay bardağı çay tüketiyorum. Olumsuz etkisi oluyor mudur ki ya? Tamamen bırakmak fayda sağlıyor mudur ya daHahah elimden geleni yapiyorum
Sizin haliniz kotu ya biz en azindan cikabiliyoruz rahatca heryer kapali olsada
Basarirsin eminim
Oo hoş gelSelam bebeklerim ben geldim
Evet askos bende sasirdim ozledim sizi❤Oh çok şükür
Çok çok çok fazla kalmadınnnn
HosbuldumOo hoş gel
Kiz hsg burda 2500tlBen sabah kendi doktoruma gittim. "Eşinin ilaçlarla sayı yükselsin gerekirse aşılama yaparız. Bir de madem onun tetkikleri detaylı yapıldı sende de bir şey atlamayalım. Bir hsg çektir" dedi. 800 tele dediler yahu. Çocuk masrafıyla geliyor diyorlar da bizimki masrafı önden gönderdi yüklü yüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?