- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.381
Aa telefonda sordum. Acaba 2800 dedi ben baştakini duymadım mı hahahhaKiz hsg burda 2500tl
Istanbulda 700 800tl diyordu arkadaslar zaten dogrudurAa telefonda sordum. Acaba 2800 dedi ben baştakini duymadım mı hahahha
Öyleyse şaşırmayacağım. Çektirmeyeceğim şimdilik ya. Bakalım ilaçlarla yoluna girer belki bir şeyler, kendiliğinden oluverir falan.
Sen ne yaptın ne ettin?
Evett minicik bi bebis su an kosturuyor etraftaKızlar selamlarr ben geldim nasılsınızz
Paresilaaa canım benim yeni batım 19 Ocak yine olmadı bu ayı beklemedeyim
Acaba sorun mu var moduna girdim artık. Bu 5. Ayımız olacak
Bu ne yaa neeeresmen başka bir bebiş bu da
Bildigim kadariyla etkisi varmis ama ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorumYa bu kahve konusundan ben bayağı müzdaribim. Günde 2-3 fincan kahve ve 5-6 çay bardağı çay tüketiyorum. Olumsuz etkisi oluyor mudur ki ya? Tamamen bırakmak fayda sağlıyor mudur ya da
Halimize bak ya valla ağlanacak halimize gülüyoruz. Folik asit bitmişti onu da alayım dedim. Ağustos'ta 85'e almıştım. 150 olmuşIstanbulda 700 800tl diyordu arkadaslar zaten dogrudurbende cektirmek istersem istanbula gidicem bilet parasi gelis gidis daha ucuza geliyor
Allahın tam içe sokmalık minnoşşşSagol teyzesii ismi Pamuk oldu
Evett teyzos geldi sonunda simfo mutlu mutlu gezip etrafi kesfediyor
İlk fırsatta ekleyeceğimKızlar selamlarr ben geldim nasılsınızz
Paresilaaa canım benim yeni batım 19 Ocak yine olmadı bu ayı beklemedeyim
Acaba sorun mu var moduna girdim artık. Bu 5. Ayımız olacak
Bu ne yaa neeeresmen başka bir bebiş bu da
Valla bende çok özledimmmmmEvet askos bende sasirdim ozledim sizi❤
Hosbuldum
Kiz hsg burda 2500tl
Yuh ya soygun resmenHalimize bak ya valla ağlanacak halimize gülüyoruz. Folik asit bitmişti onu da alayım dedim. Ağustos'ta 85'e almıştım. 150 olmuşBunları hep masraf listesine ekleyeceğim. 7 yaşına girdiği yaz işe sokacağım
Naptiniz ben yokken bakiyimAllahın tam içe sokmalık minnoşşş
Küçükte olduğu için alışır hemen
İlk fırsatta ekleyeceğim
Sorun olarak düşünme canım
Zaten her ay olma olasılığı %25
Bşr yıl dolunca olmadığı takdirde araştırmaya girersin
Valla bende çok özledimmmmm
Aynı tas aynı hamam be canım
Gorusuyosaniz selam söyle bendenAynı tas aynı hamam be canım
Daha da iyi olup en kısa zamanda aramıza dönecek inşallah canım
Aleyküm selam canım. Görüştüğümde iletirim..Gorusuyosaniz selam söyle benden
ins tez vakitte gelir bebis canim bebek kasiliyorsa dogum dancisidir yoksa etkilemez bebegi diyer sancilar diye biliyorum dr bilir onun gelip gelmeyecegini sancin yetersizse sanci takarlar ama bebegi riske atmazlar bekletipde yaramaz ya ilkin korkuttu simdide gelmiyorBende ücgündür sürekli belim agriyor regl agrisi gibi sanci girip cikiyor ama düzenli degil... bebis bayaaa kasiliyor ama ilerleme yok sanii dogamiyormus gibi geliyorHayirlisi artik
Inshallah vallaha artik pes ettim nzmn gelirse suni sanci sezeryana herseye raziyimins tez vakitte gelir bebis canim bebek kasiliyorsa dogum dancisidir yoksa etkilemez bebegi diyer sancilar diye biliyorum dr bilir onun gelip gelmeyecegini sancin yetersizse sanci takarlar ama bebegi riske atmazlar bekletipde yaramaz ya ilkin korkuttu simdide gelmiyor
Aleykumselam merak ediyordum bende .. iyi olsundaBal0ncuğumuzun hepinize selamı var canlar
Rabbim kolay dogum versin saglikli olsunda canim benim hic fark etmez nasil oldugu dedigin gibi bunlar rahat gunlarin ama canim bir iki hafta icinde uyur gezer olacaksin ins uslu olurda aratmaz bu gunleri minnakkinInshallah vallaha artik pes ettim nzmn gelirse suni sanci sezeryana herseye raziyim
BakalimRabbim kolay dogum versin saglikli olsunda canim benim hic fark etmez nasil oldugu dedigin gibi bunlar rahat gunlarin ama canim bir iki hafta icinde uyur gezer olacaksin ins uslu olurda aratmaz bu gunleri minnakkin
Hayirlisi olsun canim benim ins benim erkek isim daha dusunmedik dun ve bugun net sekilde kipirtisini hissettim artik 17 haftalik olduk cok sukur darisi olmayanlara rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu taddirsin insBakalim
Hayirlisi ztn artik saldim cayira hesbaindayim
seninki nasil geciyor cinsiyet belli mi isim belli mi
Amin inshallahHayirlisi olsun canim benim ins benim erkek isim daha dusunmedik dun ve bugun net sekilde kipirtisini hissettim artik 17 haftalik olduk cok sukur darisi olmayanlara rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu taddirsin ins
Allahın izni ile çok daha iyi olup gelecek...Aleykumselam merak ediyordum bende .. iyi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?