Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evett cok uzun surmez alismasi

Tünaydınnnn. Nasılsınız kızlar
İğrenç bir hafta daha geçiyor canım
Sen nasılsın
Helööö. Kar yağsa da şu barajlarımız dolsa. Kendime yeni dert buldum
O hepimizin derdi
Yakında hiç kalmayacak
Fıstığımmmmmm

Hemsom ben dört gözle dogurmayi bekliyorum gelmiyor sipaaam sen nörüyon
vay beee su gibi zaman dün gibi gözümün önünde hamilelik haberin
Su yok ama ben illa çocuk yapacam. Nasıl olacaksa artık
ben bu dünyaya niye geldiğimi işe yaramaz olduğumu çocuk bile doğuramıyorrum ve kıyamete çok hızlı yaklaşıyormuşuz hisleriyle gelecekten tüm ümidimi kestiğimin iç savaşını düşünüyorum

İğrenç bir hafta daha geçiyor canım
Sen nasılsın

O hepimizin derdi
Yakında hiç kalmayacak

Fıstığımmmmmm
Sen şu tarihi atlatamadığın için mi kötüsün hala? İşin bu ara biraz daha yoğun olsaymış aslında. Kafanı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışsan... Eşyalarını da göz önünden kaldır. Görme bir süre.

Birkaç gün yağmur yağdı diye sevindim. Bütün hafta dediler ama iki gündür tık yok

Böyle temiz temiz delireceğiz hep beraber. Renk renk huniler alalım

ben kırmızı isterim

Darisi sizlere inshallah dualarimdasiniz hep

Hem o yüzden hem diş ağrım yüzünden hem her haftasonu kv bende seç beğen al canım.
Dişçiye gidip duruyorum akşamları
Hamile olmadığım için çene röntgeni çektireceğim yarın.
Çok fazla hırpalayıp kendimi çok çalıştığım için işim kalmadı. Boş boş oturuyorum....
Kaldırdım kaldırdım bazanın en arkasına koydum... atmaya ya da birine vermeye içim elvermedi... Belki ilerde evladım olursa giyer
Burda yağıyor ama pek birşey farketmiyor güya haftasonu kar varmış bakalım...
ben kırmızı isterim
Ben turuncu istiyorummmmmm
bizim bir gazozcumuz vardı yaa kimdi o
HAbibte danışmadan bekleniyorsunuzz
Darisi sizlere inshallah dualarimdasiniz hep
Allah razı olsun canım
Amin aminnnnn

Amin inshallah bende 17 haftalikken ilk hissetmistim . Simdi zaman cabuk gecicek 30. dan sonra gecmiyor
Bende zamaninda hissettim sanirim henuz ufak ufak ama olsun iyi oldugunu bilmek yetiyor insana son aylar agridan sizidan gecmez dogru diyorsun birde merak dan sen artik bittirdin de bi gelmedi rahatina duskun minnak

Buyrun yavrular

Piii üst üste gelmiş ama üst üste gelen üst üste gider. Öyle düşünelim. Bu da böyle bir geçiş dönemi olsun.
Turuncu huni senindir
Hafta sonu geleceği iddia edilen kar beni de meraklandırıyor. Yağmur da sesime geldi. Başladı yine. Başka şeyler de istesem olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…