- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.401
Evett cok uzun surmez alismasiAllahın tam içe sokmalık minnoşşş
Küçükte olduğu için alışır hemen
İlk fırsatta ekleyeceğim
Sorun olarak düşünme canım
Zaten her ay olma olasılığı %25
Bşr yıl dolunca olmadığı takdirde araştırmaya girersin
Valla bende çok özledimmmmm
Helööö. Kar yağsa da şu barajlarımız dolsa. Kendime yeni dert buldumTünaydınnnn. Nasılsınız kızlar
evet ben bu dertlerle günlerdir depresyondayım nolcak sonumuz diye kış geldi yağış yok kar yok ocakta ağaçlar yaprak açııyor diyeHelööö. Kar yağsa da şu barajlarımız dolsa. Kendime yeni dert buldum
Hemsom ben dört gözle dogurmayi bekliyorum gelmiyor sipaaamhave are you beybilerolmayan ingilizcemle bir giriş yapayım dedim
Bal0ncuk
olive_bluto nerdesin polyannam :)
Paresilaaa canparemm
@WhitenWing adını değiştirmişsin yakalamştım seni görürsen ses ver
Kiraz cicegi5388 çiçeğim
Akmerim hemşom
Su yok ama ben illa çocuk yapacam. Nasıl olacaksa artıkevet ben bu dertlerle günlerdir depresyondayım nolcak sonumuz diye kış geldi yağış yok kar yok ocakta ağaçlar yaprak açııyor diye
İğrenç bir hafta daha geçiyor canımTünaydınnnn. Nasılsınız kızlar
O hepimizin derdiHelööö. Kar yağsa da şu barajlarımız dolsa. Kendime yeni dert buldum
Fıstığımmmmmmhave are you beybilerolmayan ingilizcemle bir giriş yapayım dedim
Bal0ncuk
Paresilaaa canparemm
Kiraz cicegi5388 çiçeğim
Akmerim hemşom
vay beee su gibi zaman dün gibi gözümün önünde hamilelik haberinHemsom ben dört gözle dogurmayi bekliyorum gelmiyor sipaaamsen nörüyon
ben bu dünyaya niye geldiğimi işe yaramaz olduğumu çocuk bile doğuramıyorrum ve kıyamete çok hızlı yaklaşıyormuşuz hisleriyle gelecekten tüm ümidimi kestiğimin iç savaşını düşünüyorumSu yok ama ben illa çocuk yapacam. Nasıl olacaksa artık
Sen şu tarihi atlatamadığın için mi kötüsün hala? İşin bu ara biraz daha yoğun olsaymış aslında. Kafanı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışsan... Eşyalarını da göz önünden kaldır. Görme bir süre.İğrenç bir hafta daha geçiyor canım
Sen nasılsın
O hepimizin derdi
Yakında hiç kalmayacak
Fıstığımmmmmm
Böyle temiz temiz delireceğiz hep beraber. Renk renk huniler alalımben bu dünyaya niye geldiğimi işe yaramaz olduğumu çocuk bile doğuramıyorrum ve kıyamete çok hızlı yaklaşıyormuşuz hisleriyle gelecekten tüm ümidimi kestiğimin iç savaşını düşünüyorum
ben kırmızı isterimSen şu tarihi atlatamadığın için mi kötüsün hala? İşin bu ara biraz daha yoğun olsaymış aslında. Kafanı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışsan... Eşyalarını da göz önünden kaldır. Görme bir süre.
Birkaç gün yağmur yağdı diye sevindim. Bütün hafta dediler ama iki gündür tık yok
Böyle temiz temiz delireceğiz hep beraber. Renk renk huniler alalım
Darisi sizlere inshallahvay beee su gibi zaman dün gibi gözümün önünde hamilelik haberin
ben bu dünyaya niye geldiğimi işe yaramaz olduğumu çocuk bile doğuramıyorrum ve kıyamete çok hızlı yaklaşıyormuşuz hisleriyle gelecekten tüm ümidimi kestiğimin iç savaşını düşünüyorum
Hem o yüzden hem diş ağrım yüzünden hem her haftasonu kv bende seç beğen al canım.Sen şu tarihi atlatamadığın için mi kötüsün hala? İşin bu ara biraz daha yoğun olsaymış aslında. Kafanı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışsan... Eşyalarını da göz önünden kaldır. Görme bir süre.
Birkaç gün yağmur yağdı diye sevindim. Bütün hafta dediler ama iki gündür tık yok
Böyle temiz temiz delireceğiz hep beraber. Renk renk huniler alalım
Ben turuncu istiyorummmmmmben kırmızı isterim
bizim bir gazozcumuz vardı yaa kimdi o
Allah razı olsun canımDarisi sizlere inshallahdualarimdasiniz hep
Bende zamaninda hissettim sanirim henuz ufak ufak ama olsun iyi oldugunu bilmek yetiyor insana son aylar agridan sizidan gecmez dogru diyorsun birde merak dan sen artik bittirdin de bi gelmedi rahatina duskun minnakAmin inshallahbende 17 haftalikken ilk hissetmistim . Simdi zaman cabuk gecicek 30. dan sonra gecmiyor
Buyrun yavrularHem o yüzden hem diş ağrım yüzünden hem her haftasonu kv bende seç beğen al canım.
Dişçiye gidip duruyorum akşamları
Hamile olmadığım için çene röntgeni çektireceğim yarın.
Çok fazla hırpalayıp kendimi çok çalıştığım için işim kalmadı. Boş boş oturuyorum....
Kaldırdım kaldırdım bazanın en arkasına koydum... atmaya ya da birine vermeye içim elvermedi... Belki ilerde evladım olursa giyer
Burda yağıyor ama pek birşey farketmiyor güya haftasonu kar varmış bakalım...
Ben turuncu istiyorummmmmm
HAbibte danışmadan bekleniyorsunuzz
Allah razı olsun canım
Amin aminnnnn
Sen gebemiydin hayırlısıyla gelsin bebişinDarisi sizlere inshallahdualarimdasiniz hep
Hep beni unuthave are you beybilerolmayan ingilizcemle bir giriş yapayım dedim
Bal0ncuk
Paresilaaa canparemm
Kiraz cicegi5388 çiçeğim
Akmerim hemşom
Piii üst üste gelmiş ama üst üste gelen üst üste gider. Öyle düşünelim. Bu da böyle bir geçiş dönemi olsun.Hem o yüzden hem diş ağrım yüzünden hem her haftasonu kv bende seç beğen al canım.
Dişçiye gidip duruyorum akşamları
Hamile olmadığım için çene röntgeni çektireceğim yarın.
Çok fazla hırpalayıp kendimi çok çalıştığım için işim kalmadı. Boş boş oturuyorum....
Kaldırdım kaldırdım bazanın en arkasına koydum... atmaya ya da birine vermeye içim elvermedi... Belki ilerde evladım olursa giyer
Burda yağıyor ama pek birşey farketmiyor güya haftasonu kar varmış bakalım...
Ben turuncu istiyorummmmmm
Kırmızıyı kendime alacaktım ama bana renk mi yok!!! Verdim gitti! Kırmızı huni senin olsunben kırmızı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?